Η Χάιντι Κλουμ πολύ σπάνια εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τα παιδιά της. Είναι πολύ πιο σπάνιο να είναι όλοι μαζί και αυτό με τον νέο τους σύντροφο. Για το λόγο αυτό, μια σειρά φωτογραφιών όπως αυτή έχει γίνει πιθανώς πραγματική αίσθηση τις τελευταίες εβδομάδες. Εδώ είναι – από διαφορετικές πόλεις και χώρες. Φυσικά το χρησιμοποιούμε ως μια καλή ευκαιρία για να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στη ζωή του σταρ.

Σε αυτήν την εικόνα από τις ΗΠΑ, όλοι είναι με κρυμμένα πρόσωπα

Heidi klumm tom kaulitz usa

Υπέροχες ιδέες για εικόνες

Οι φωτογραφίες της Heidi Klum με την οικογένειά της έγιναν πολύ δημοφιλείς για διάφορους λόγους. Όχι μόνο επειδή κάτι τέτοιο είναι σπάνιο. Αλλά ταυτόχρονα μας δίνουν πληροφορίες για τα τρέχοντα ταξίδια της οικογένειας. Επιπλέον, πρόκειται για δέσμευση για δημιουργία οικογένειας με Τομ Κάουλιτς καθεαυτο Αυτό είναι πιθανό να συμβεί σύντομα.

Αλλά τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτές οι εικόνες είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να τραβάτε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες για κοινωνικά δίκτυα. Πώς μπορείτε να συνδυάσετε την προστασία της ιδιωτικής ζωής με την επιθυμία να διατηρήσετε επαφή με τους θαυμαστές; Σε αυτή την περίπτωση, η Χάιντι έλυσε το πρόβλημα κάνοντας τα παιδιά να γυρίσουν με την πλάτη στην κάμερα. Τέλεια σωστά; Ποιανού ιδέα νομίζατε ότι ήταν αυτή; Σως από τον ίδιο τον Χάιντι Κλουμ, ίσως από τον Τομ, ίσως από τα παιδιά ή από τους δημιουργούς εικόνων; Αυτό μάλλον θα μας μείνει χαμένο, αλλά η ιδέα είναι υπέροχη και σίγουρα πολλοί θα την κλέψουν για τον εαυτό τους. Σε άλλες εικόνες, η οικογένεια κοιτάζει την κάμερα, αλλά τα παιδιά κρύβονται από αστεία emoji. Ούτε άσχημα, έτσι; Θα μπορούσατε επίσης να καλύψετε τα πρόσωπα με διαφορετικούς τύπους emoji.

Εδώ μόνο η Χάιντι και ο Τομ κοιτούν την κάμερα

Χάιντι με όλη την οικογένεια

Οι εμφανίσεις της Χάιντι Κλουμ και του Τομ

Από τότε που οι δυο τους ήταν μαζί, τους άρεσε να παίζουν μαζί και πάντα δείχνουν το δικό τους στυλ. Ο Τομ Κάουλιτς σχεδόν ποτέ δεν φωτογραφίζεται μόνος του και η Χάιντι προσπαθεί να του εξομολογηθεί σε κάθε δημόσια εκδήλωση. Οι εμφανίσεις έχουν πάντα έναν πολύ ατομικό, αλάνθαστο χαρακτήρα. Τους τελευταίους μήνες, εξίσου πολλές φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί με τα παιδιά, κυρίως από ειδυλλιακές οικογενειακές συναντήσεις.

Υπέροχη εικόνα μαζί στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

η νέα οικογένεια της Χάιντι στο Βερολίνο

Μία από τις νέες φωτογραφίες των δύο ερωτοπούλων

Τομ Κάουλιτς με τη Χάιντι

Η Χάιντι Κλουμ εμφανίζεται πάντα επαγγελματικά

μόνη της η Χάιντι Κλουμ

Ο Τομ συνέβαλε πολύ στις υπέροχες εικόνες των δύο 

Τομ Κάουλιτς μόνος