Λίγο περισσότερη ευεξία στους τέσσερις τοίχους σας ή ρομαντικές βραδιές σε εξωτερικούς χώρους?

Σκέψου – φως κεριών! Even ακόμα καλύτερα – ατμοσφαιρικά φανάρια που μπορούν να τοποθετηθούν όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και έξω στο μπαλκόνι ή στον κήπο…

Είναι ακριβώς αυτή η επιθυμία και τέτοιες ρομαντικές-μυστικιστικές ιδέες που μας έχουν κάνει όμορφους Ελαφριά μπολ από τον δημιουργικό σχεδιαστή από τη Στουτγάρδη Gunda Loch οδηγούμενος με οδηγόν. Υπέροχα, ευγενή μοναδικά κομμάτια από πηλό! Τόσο αριστοτεχνικά χειροποίητα που μοιάζουν περισσότερο με ωραία Κίνα. Τα ευαίσθητα ελαφριά κελύφη μοιάζουν με πραγματικά μισά αυγά στρουθοκαμήλου και εκπέμπουν διαχρονική κομψότητα και πολυτελή πολυτέλεια ταυτόχρονα.

Ελαφρύ μπολ λευκόχρυσο DAY AURUM_ 300dpi_Foto Stefan Fritzenkötter

Μυστικισμός και πνευματικότητα

Με τη βοήθεια ενός απλού φωτός τσαγιού, κάθε μεμονωμένο μπολ φανάρι ξυπνά τη μυστικιστική του ζωή … γιατί τα ελαφριά μπολ έχουν στην πραγματικότητα το μυστικιστικό τους νόημα και αποτέλεσμα. Ένας παλιός μύθος από τη Χαβάη λέει ότι η αγνή, πρωτότυπη ταυτότητα κάθε ανθρώπου, ή μάλλον κάθε ψυχής, μπορεί να παρομοιαστεί με ένα μπολ φωτός. Τόσο λαμπερή και ανόθευτη όσο η αθωότητα ενός νεογέννητου. Οι αυτόχθονες άνθρωποι είχαν τη γνώμη ότι εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε απλά απλά ζωντανά όντα που μπορεί επίσης να αποκτήσουν πνευματική γνώση κάποια στιγμή στη ζωή, αλλά το αντίστροφο. Κάθε άνθρωπος είναι μια πνευματική οντότητα που γεννιέται μόνο στη γη για να βιώσει την ανθρώπινη ύπαρξη και να μάθει από αυτήν. Για το λόγο αυτό, κάθε παιδί λαμβάνει ένα ελαφρύ μπολ αμέσως μετά τη γέννησή του, το οποίο οι γονείς του έφτιαξαν μόνοι τους με πολλή αγάπη και υπομονή. Αυτό το ελαφρύ μπολ συμβολίζει την πιο καθαρή μορφή της ψυχής του παιδιού, η οποία λάμπει με ένα λαμπρό, έντονο φως.

μπολ φωτός φώτα αέρα φώτα τσαγιού όμορφες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με φως

Μαγικό, όχι?

Εμπνευσμένη από αυτόν τον μυστικισμό και την πνευματικότητα, η Gunda Loch έκανε επίσης τις υπέροχες δημιουργίες της με μεγάλη ευαισθησία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτά είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη, σε μεταλλικό μαύρο / χρυσό ή ασημί και craquelure λευκό / ασημί ή χρυσό. Ανάλογα με το δικό σας γούστο και τις προσωπικές προτιμήσεις, μπορείτε στη συνέχεια να συνδυάσετε τα ελαφριά κελύφη όπως σας αρέσουν ή να τα χρησιμοποιήσετε ως μεμονωμένα κομμάτια για ένα αποτελεσματικό βλέμμα στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Ελαφρύ μπολ Νυχτερινό χρυσό Φωτογραφία Stefan Fritzenkötter

Πολύπλευρο και καθολικό ταυτόχρονα

Τα ευγενή ελαφριά μπολ είναι κατάλληλα ως διακοσμητικά αξεσουάρ σχεδόν σε κάθε στυλ επίπλωσης. Μπορείτε να τα βάλετε στο γιορτινό τραπέζι, στο τραπεζάκι του καφέ το βράδυ ή ακόμα και σε ένα μικρό σκαμπό το ηλιοβασίλεμα στον κήπο ή δίπλα στην πισίνα.

Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε αν θα ανακαλύψετε την αρχική σας ταυτότητα αμέσως … Αλλά ένα είναι σίγουρο: η ατμόσφαιρά σας θα είναι πολύ πιο ήρεμη, πιο σπιτική και ρομαντική μόλις ανάψει το ρεσώ..

Και όποιος λαχταρά λίγο περισσότερο μυστικισμό … το παίρνει και αυτό – σίγουρα. Υποσχόμενος!

ελαφρύ μπολ λευκό XL