τραπεζοκαθίσματα πάγκοι και καρέκλες σχεδιάζουν ξύλινα έπιπλα

5 διαφορετικά σχέδια, 5 τραπέζια φαγητού, πάγκοι και καρέκλες από την Girsberger

Αυτά τα τραπέζια και οι καρέκλες από Girsberger θα ικανοποιήσει την αίσθηση του στυλ σας, όποιο και αν είναι το γούστο σας. Αλλά αυτά τα εξελιγμένα σχέδια τραπεζιών δεν είναι μόνο για την τραπεζαρία. Σε συνδυασμό με μερικά δημιουργικά καθίσματα, μετατρέπονται εύκολα από επίσημα και απλά έπιπλα σε χώρους ψυχαγωγίας, σε γραφεία και τραπέζια γραφείων που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας.

Αλλά ανεξάρτητα από το πού και πώς τα χρησιμοποιείτε, πώς ή πού είναι διατεταγμένα, αυτά τα τραπέζια κάνουν πάντα μια υπέροχη εντύπωση. Εδώ είναι 5 τραπέζια φαγητού με πάγκους και καρέκλες που αναμφίβολα μπορούν να διακοσμήσουν το σχέδιο του δωματίου σας.

Μοντέρνο και οργανικό – Αυθεντικό τραπέζι και σύγχρονες καρέκλες σε αντίθεση

Τραπέζια, πάγκοι και καρέκλες ιδέες σχεδιασμού

Το αυθεντικό, συμπαγές ξύλινο τραπέζι προσθέτει κάποια βελτίωση στην τραχιά φύση. Η επιφάνεια του τραπεζιού αποτελείται από δύο συμπαγή πάνελ από ξύλο ξύλου που αντανακλούν το ένα το άλλο σε σχήμα για έναν όμορφα ισορροπημένο σχεδιασμό. Τα δύο μπλοκ έχουν οργανικό σχήμα που αφήνει ένα ανοιχτό κενό μεταξύ τους όταν τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο. Αυτό το στιβαρό τραπέζι είναι σε πλήρη αντίθεση με τη βάση – τέλεια ίσια πόδια τραπεζιού με τεχνητές, ορθές γωνίες από γυαλισμένο χάλυβα. Σε συνδυασμό με τις μοντέρνες καρέκλες Lynn και τον πάγκο Permesso, αυτή η τραπεζαρία αποκτά ένα υπέροχα μοντέρνο στολισμό.

Chic στο γραφείο – ξύλινο τραπέζι Onda και καρέκλες Yara WL

Τραπέζια, πάγκοι και καρέκλες σχεδιάζουν κόκκινη τραπεζαρία

Τοποθετημένο στο γραφείο σας, το τραπέζι Onda έχει μια δημιουργική και εντυπωσιακή παρουσία. Αυτό το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο, έχει ορθογώνια ή ελλειπτική κορυφή και είναι τοποθετημένο σε διαμορφωμένα χαλύβδινα πόδια. Συνδυάστε αυτό το υπέροχο τραπέζι με τις καρέκλες σε σχήμα Yara WL – τοποθετημένες σε ξύλινο πλαίσιο, με μπράτσα, σε έντονο κόκκινο χρώμα (διατίθεται και σε βαθύ μαύρο).

Ζεστά και κρύα χρώματα σε ένα – μόνο ένα τραπέζι σε συνδυασμό με έναν πάγκο Permesso

Τραπέζια, πάγκοι και καρέκλες σχεδιάζουν γυάλινους τοίχους

Το τραπέζι μόνο είναι ένα κατάλληλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να περπατήσετε από την τραπεζαρία στην αίθουσα συνεδριάσεων πολύ εύκολα και χωρίς κόπο. Αυτό το ζεστό, ακόμα μοντέρνο τραπεζάκι είναι κατασκευασμένο από κορμό δέντρου. Ένα ένθετο κέντρο από ανοξείδωτο ατσάλι και συμπαγής βάση το κάνουν να φαίνεται όμορφο. Εδώ αυτό το κομψό τραπέζι συνδυάζεται με σύγχρονες καρέκλες τραπεζαρίας και ο πάγκος Permesso είναι ντυμένος με κομψό, μαύρο δέρμα, έτσι ώστε αυτή η συλλογή από έπιπλα σχεδιαστών να καλεί πολλούς φίλους και ολόκληρη την οικογένεια σε ένα δωμάτιο.

Trio by Xeno – πτυσσόμενο τραπέζι και καθίσματα

Τραπέζια, πάγκοι και καρέκλες είναι βιομηχανικού σχεδιασμού Τα έπιπλα τραπεζαρίας σχεδιαστών – απλά, αλλά υπερσύγχρονα και υπερβολικά

Τραπέζια, πάγκοι και καρέκλες είναι σχεδιασμένα από δέρμα

Πάγκοι και καρέκλες από το Girsberger – δέρμα και ξύλο

τραπέζια φαγητού, πάγκοι και καρέκλες σχεδιασμό μαύρο μοντέλοΑσυνήθιστα, κομψά έπιπλα

Τραπέζια φαγητού, πάγκοι και καρέκλες με ξύλινη δερμάτινη καρέκλα

Τραπέζι από μασίφ ξύλο και πόδια από τραπέζι από μέταλλο

τραπέζια φαγητού, πάγκοι και καρέκλες, απλό ξύλινο σχέδιο    Τραπέζια, πάγκοι και καρέκλες σχεδιάζουν μεταλλικά πόδια τραπεζιού