Η πλήρως αυτόματη καφετιέρα Bosch απολαμβάνει τον καφέ

Σύγχρονες μηχανές καφέ ως αξεσουάρ για την κουζίνα σας

Για τέλεια απόλαυση: οι πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ της Bosch εντυπωσιάζουν με τη λειτουργικότητά τους καθώς και το σχεδιασμό τους. Στρογγυλοποιούν κομψά τον σύγχρονο εξοπλισμό κουζίνας, εκτός από τον καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού, το latte macchiato, ο εσπρέσο και ο καπουτσίνο μπορούν να παρασκευαστούν σε λίγα απλά βήματα.

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα Bosch Απολαμβάνοντας τον καφέ

Πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ για τη μοντέρνα κουζίνα

Σαφή, γεωμετρικά σχήματα με ελαφρές καμπύλες, συμπαγής σχεδιασμός – αυτό είναι το κοινό στοιχείο των πλήρως αυτόματων μηχανών καφέ της Bosch. Συμπληρώνουν τα έπιπλα κουζίνας με εκφραστικό τρόπο χωρίς να φαίνονται παρεμβατικά. Όσον αφορά το χρώμα, οι καφετιέρες μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με το στυλ: ένα φωτεινό εσωτερικό συμπληρώνεται ιδανικά με λαμπερά χρώματα χρώματος χρώματος καφέ, σε σίγαση και διακριτικές αντιθέσεις. Τα ρουστίκ έπιπλα στρογγυλεύονται με γούστο από μια πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ σε σκούρο καφέ καφέ. Τόσο χαλασμένο για τα μάτια, μπορείτε ήδη να μαντέψετε πόσο ωραία έχει ο καλαίσθητα παρασκευασμένος καφές.

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα Bosch καφέ

Καλά μελετημένη λειτουργικότητα

Συμβατικές καφετιέρες και α Πλήρως αυτόματη καφετιέρα από την Bosch έχουν λίγα κοινά. Τα φασόλια είναι φρεσκοτριμμένα έτσι ώστε να διατηρηθεί το πλήρες άρωμα. Το ειδικό σύστημα θέρμανσης SensoFlow και η τεχνολογία παρασκευής με την ειδική ιδέα AromaPro συμβάλλουν επίσης σε αυτό.

Μια πλήρως αυτόματη καφετιέρα υψηλής ποιότητας από την Bosch λαμβάνει επίσης υπόψη το προσωπικό γούστο του ιδιοκτήτη της. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορούν να επιλεγούν διαφορετικά μεγέθη κυπέλλου και αντοχές λείανσης. Αν θέλετε κάτι πολύ ιδιαίτερο, ορισμένες μηχανές καφέ έχουν μνήμες για την αποθήκευση των προτιμώμενων ρυθμίσεών σας – ιδανική εάν αρκετοί γνώστες χρησιμοποιούν τη συσκευή. Γίνεται ακόμη πιο βολικό εάν ο μύλος προσαρμοστεί αυτόματα στον τύπο του φασολιού που χρησιμοποιείται. Για το σκοπό αυτό, ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το σύγχρονο CoffeeSensor Pro.

Θέλετε να είναι γρήγορο το πρωί; Απλά πατήστε ένα κουμπί και το επιθυμητό ποτό καφέ παρασκευάζεται με τη βέλτιστη πίεση νερού. Προκειμένου να αποφευχθούν περιττοί χρόνοι αναμονής, ο χρόνος θέρμανσης για τις σύγχρονες μηχανές καφέ μειώνεται στο ελάχιστο.

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα Bosch καφέ

Σπεσιαλιτέ καφέ για γνώστες

Μια πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ υψηλής ποιότητας μπορεί να κάνει περισσότερα από την απλή παρασκευή απλού μαύρου καφέ. Διατίθενται καινοτόμα συστήματα αφρισμού γάλακτος για καφέ με γάλα, latte macchiato, εσπρέσο και καπουτσίνο. Η απόσταση ανάμεσα στην επιφάνεια και το στόμιο του καφέ προσφέρει αρκετό χώρο για ψηλά ποτήρια να σερβίρουν με στιλ το latte macchiato.

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα Bosch Beaurdex

καθαρισμό και συντήρηση

Έτσι ώστε οι σπεσιαλιτέ του καφέ να διατηρούν τη μοναδική τους γεύση ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται συχνά οι συσκευές, οι μύλοι των πλήρως αυτόματων μηχανών καφέ είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό κεραμικό. Οι σωλήνες για τον αφρισμό του γάλακτος καθαρίζονται εύκολα χάρη στο πλεξιγκλάς και το ίδιο ισχύει και για τον εύκαμπτο σωλήνα σύνδεσης με το ακροφύσιο γάλακτος σιλικόνης. Το ακροφύσιο γάλακτος μπορεί να καθαριστεί γρήγορα κάτω από τρεχούμενο νερό ή στο πλυντήριο πιάτων. Η δεξαμενή νερού της καφετιέρας, το δοχείο συλλογής και η μονάδα παρασκευής μπορούν να αφαιρεθούν για καθαρισμό.

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα ασημί Bosch

Ευφυή προγράμματα

Όσο ευέλικτα και αν είναι τα προγράμματα ζεστών ροφημάτων των σύγχρονων πλήρως αυτόματων μηχανών καφέ, οι λειτουργίες διατήρησης της ποιότητας είναι εξίσου έξυπνες: ένα πρόγραμμα αυτόματου ξεβγάλματος ξεκινά όταν το μηχάνημα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται. Εάν τα φασόλια ή το νερό τελειώνουν, η πλήρως αυτόματη καφετιέρα θα σας ειδοποιήσει εγκαίρως. Οι συσκευές που λειτουργούν με φίλτρο νερού υποδεικνύουν πότε πρέπει να αλλάξει. Αυτό που δεν λείπει επίσης από τις υψηλής ποιότητας μηχανές καφέ είναι τα προγράμματα αυτόματης αφαλάτωσης και καθαρισμού προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργικότητα χωρίς περιορισμούς.

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα Bosch Tassimo blue

Εύκολος χειρισμός

Όσο ξεκάθαρος και αν είναι ο σχεδιασμός των πλήρως αυτόματων μηχανών καφέ της Bosch, είναι εύχρηστοι. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες μπορούν να διαβαστούν σε μια οθόνη, τα κουμπιά για όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα βρίσκονται σε βολική τοποθεσία. Το δοχείο πλήρωσης και συλλογής μπορεί να αφαιρεθεί με μια κίνηση του χεριού και απαιτείται μόνο ένα πάτημα ενός κουμπιού για να ξεκινήσει ολόκληρη η διαδικασία παρασκευής. Αυτό κάνει τον γνώστη ευτυχισμένο, ενώ η πλήρως αυτόματη καφετιέρα συμπληρώνει τέλεια τη μοντέρνα κουζίνα ως προς τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση.

Πηγή εικόνας: http://www.bosch-home.com/de