έπιπλα σχεδιαστών GRAND diy έπιπλα σκανδιναβικό σχέδιο

Έπιπλα σχεδιαστών που φέρνουν στη χρήση εξαρτήματα από μεταχειρισμένες τσάντες

Τα έπιπλα DIY είναι τα παραδείγματα από τη συλλογή που θα θέλαμε τώρα να σας παρουσιάσουμε, αλλά όχι με την πραγματική έννοια της λέξης. Έχουν ήδη σχεδιαστεί από έναν σχεδιαστή και βασίζονται στον ασυνήθιστο μετασχηματισμό ενός αξεσουάρ.

Αλλά επιλέξαμε τον τίτλο επειδή πιστεύουμε ότι τέτοια κομμάτια σχεδιαστών μπορούν να αποτελέσουν πραγματική έμπνευση για τους ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν πρωτότυπα έπιπλα στο σπίτι.

GRAND έπιπλα σχεδιαστών σε στυλ DIY

GRAND έπιπλα σχεδιαστών Mathieu Gustafsson Niklas Karlsson

Γιατί τσάντες?

Γιατί επιλέχθηκαν οι τσάντες για αυτό το έργο; Αυτή είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Οι σχεδιαστές GRAND φαίνεται να εμπνεύστηκαν από τον χαρακτήρα τους. Προφανώς, εδώ δεν επιλέγονται τυχαία μοντέλα, παρά μόνο με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είναι απλά, κομψά και ελκυστικά με εντυπωσιακό τρόπο. Τα υλικά αποπνέουν έναν ορισμένο αισθησιασμό. Το σχήμα δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά σε βάζει σε πειρασμό να σκέφτεσαι συνεχώς τι μπορεί να κρύβεται μέσα του.

Η ρετρό τσάντα ως έμπνευση

GRAND έπιπλα ντουλάπι ντουλάπι diy έπιπλα από τσάντες

Κλείσιμο τσάντας

GRAND ντουλάπι επίπλων ντουλάπι κλειδαριάς τσάντας επίπλων

Το ζευγάρι καλλιτεχνών πίσω από τη συλλογή

Στην πραγματικότητα, ένας σχεδιαστής και ένας ξυλουργός που ειδικεύεται στην κατασκευή ντουλαπιών βρίσκονται πίσω από τη συλλογή. Αλλά τους λέμε καλλιτέχνες. Απλώς το κάνουμε σύμφωνα με τον χαρακτήρα των έργων τους.

GRAND έπιπλα σχεδιαστών από τους Mathieu Gustafsson και Niklas Karlsson

Ντουλάπες ντουλαπιών ντουλαπιών επίπλων σχεδιαστών επίπλων DIY έπιπλα

Τα ονόματά τους είναι Mathieu Gustafsson και Niklas Karlsson, αντίστοιχα. Τα έπιπλα σχεδιαστών από το GRAND συλλογή θα έπρεπε να συμβολίζει δύο πράγματα πάνω απ ‘όλα. Πρώτον, αυτή είναι η δική σας ιδέα για το σχέδιο, και δεύτερον, η ποιότητα που πρέπει να επιτύχετε στη δική σας δουλειά.

Ντουλάπι σχεδιαστών με βιώσιμο σχεδιασμό

GRAND έπιπλα ντουλάπι DIY έπιπλα σκανδιναβικό σχέδιο

Το άτομο λειτουργεί

Όλα τα έπιπλα DIY από αυτήν τη συλλογή έχουν τα δικά τους ονόματα. Τα πρώτα είναι Lock and Light.

Κλειδαριά ντουλάπα έχει έναν μηχανισμό που μοιάζει με κούμπωμα. Ακριβώς εξαιτίας αυτού έρχεται στο δικό του και γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Τα στοιχεία που προέρχονται από μια γυναικεία τσάντα ντεμοντέ, αφήνουν επίσης μόνιμη εντύπωση. Από εδώ προέρχονται οι άκρες των λαμαρίνων. Δίνουν σε αυτό το κατά τα άλλα αυστηρά μινιμαλιστικό κομμάτι έναν ξεχωριστό ατομικό χαρακτήρα.

Κλειδαριά ντουλάπα

GRAND έπιπλα DIY έπιπλα σκανδιναβικό σχέδιο

Ντουλάπα σχεδιαστών με κλείσιμο τσάντας

GRAND έπιπλα diy ντουλάπι σκανδιναβικού σχεδιασμού

Κομψή ιδέα σε στυλ ρετρό

Έπιπλα ντουλάπας GRAND σχεδιαστής DIY

Πρακτικά διαιρεμένο

GRAND έπιπλα σχεδιαστών Σκανδιναβικό σχέδιο

Η παιχνιδιάρικη ερμηνεία των τσαντών ως βάση για μικρά ντουλάπια χρησιμοποιείται επίσης στα άλλα μοντέλα. Μπορείτε επίσης να το δείτε στο μοντέλο LIGHT. Αυτά κάνουν μια προφανή αναφορά στις θρυλικές τσάντες Palmgrens της δεκαετίας του 1960. Προέρχονται από σουηδική εταιρεία και έγιναν διάσημοι επειδή συνδυάζουν πολύ επιτυχώς μπαστούνι και δέρμα.

Ντουλάπι σχεδιαστών φωτός

GRAND ντουλάπι επίπλων σκανδιναβικού σχεδιασμού

Τι κοινό έχουν οι τσάντες και τα έπιπλα;?

ΥΛΙΚΑ ντουλάπια έπιπλα σχεδιαστών επίπλων DIY έπιπλα

Στοιχεία και λεπτομέρειες

GRAND εξαρτήματα επίπλων DIY έπιπλα σκανδιναβικό σχέδιο

Αυτή η ιδέα μεταφέρθηκε στη συλλογή επίπλων GRAND DIY με έναν εκπληκτικό τρόπο καλύπτοντας τους τοίχους των ντουλαπιών με μπαστούνι.

Αειφόρος σχεδιασμός επίπλων

GRAND έπιπλα σχεδιαστών επίπλων λεπτομέρειες ντουλάπι diy

Συμπερασματικά, μπορεί κανείς να πει ότι το GRAND είναι ένα εξέχον παράδειγμα της παραγωγής επίπλων DIY από μεταφερόμενα αντικείμενα. Ακόμα κι αν αυτή η ιδέα δεν είναι διαθέσιμη σε όλους με αυτήν τη μορφή, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως εξαιρετικό παράδειγμα για πολλούς σχεδιαστές και ταλαντούχους ανθρώπους.