Έπιπλα σχεδιαστών με έξυπνο προφίλ

Απλά φτιαγμένα το ένα για το άλλο! Τα μινιμαλιστικά έπιπλα σχεδιαστών από το Σειρά ECO από το Efasma εντυπωσιάστε αμέσως με την ευρηματική απλότητα και τη βέλτιστη συμβατότητα. Σχεδιασμένο από το στούντιο των αρχιτεκτόνων Γραφείο Αλλαγής Τα έπιπλα όχι μόνο προσφέρουν τέλεια εργονομία, αλλά έχουν επίσης σαφή, αλληλοσυνδεδεμένα προφίλ, γεγονός που εξασφαλίζει περισσότερη αρμονία στο δωμάτιο. Τα έπιπλα ήταν κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως ξύλο από βιώσιμη καλλιέργεια και οργανικό βαμβάκι. Μεγάλη παράδοση, ακριβής χειροτεχνία και σύγχρονη τεχνογνωσία συμβαδίζουν και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε αμέσως. Η σειρά ECO αποτελείται κυρίως από ένα ορθογώνιο τραπέζι φαγητού με μαρμάρινη κορυφή, ένα οκταγωνικό ξύλινο τραπέζι, ένα μικρότερο τραπεζάκι σαλονιού, έναν καναπέ, σκαμπό και ένα λεπτό διαχωριστικό δωματίου. Τα κουφώματα είναι όλα κατασκευασμένα από λεπτό ξύλο και τα καθίσματα και οι πλάτες από χειροποίητο πλεκτό βαμβακερό νήμα. Αυτά επεξεργάζονται με ειδική νανοτεχνολογία και έτσι γίνονται εντελώς ανθεκτικά. Αψηφούν το νερό, το λάδι, τις μυρωδιές και ακόμη και τη φωτιά.

Έπιπλα σχεδιαστών ECO της Efasma

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα μοντέρνου σχεδιασμού καρέκλες τραπεζαρίας

Η σειρά ECO θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί “οικιακή γεωμετρία”. Οι καθαρές γραμμές αυτού του σχεδιασμού επίπλων σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται λιτές και κρύες. Αλλά αντίθετα. Φαίνονται ακόμη μαλακά και ζεστά. Αισθάνονται έτσι ακόμα και όταν αγγίζονται. Τα υλικά και η υφή αποτελούν μια τέλεια απτική μονάδα που σας βάζει σε πειρασμό να καθίσετε και να χαλαρώσετε.

Αλλά αυτό που κάνει αυτά τα έπιπλα σχεδιαστών τόσο ξεχωριστά είναι η αξιοσημείωτη ιδιότητά τους να είναι τέλεια αλληλένδετα. Και το εννοούμε κυριολεκτικά. Οι δώδεκα μικρές κοπές στην άκρη του μαρμάρινου τραπεζιού, για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή της πλάτης και των υποβραχιόνων των καρεκλών. Το όλο πράγμα όχι μόνο φαίνεται κομψό, αλλά και πολύ έξυπνο. Παρόμοιο με το οκταγωνικό ξύλινο τραπέζι, στο οποίο αυλακώνονται οι άκρες της καρέκλας.

Αν σας αρέσουν τα πράγματα να είναι πιο απλά και ταυτόχρονα να έχετε εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και βιωσιμότητα, τα έπιπλα ECO είναι σίγουρα ένα must-have. Είναι επίσης ιδανικά ευέλικτα, εξοικονομούν χώρο και ταιριάζουν τέλεια σχεδόν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Οκτάγωνο μαρμάρινο τραπέζι φαγητού

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα τραπεζοκαθίσματα γεωμετρικά σχήματα

Η τέλεια επιλογή για το μινιμαλιστικό σαλόνι

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα τραπεζαρία τραπέζι εργασίας καρέκλες σκαμπό

Τα αυλάκια είναι λαμπερά χρυσά στο εσωτερικό

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα μαρμάρινο επιτραπέζιο

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα τραπεζαρία καρέκλες σκαμπό

Όλα είναι βέλτιστα προσαρμοσμένα

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα τραπεζαρία γεωμετρικός εργονομικός σχεδιασμός

Μια ευχάριστη, γεωμετρική σύνθεση

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα ψάθινες καρέκλες σκαμπό

Λιγότερο συχνά σημαίνει περισσότερα

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα παρκέ βελανιδιάς  έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα έπιπλα μοντέρνα επίπλωση καρέκλες σκαμπό τραπεζάκι τραπεζιού σαλονιού