έπιπλα τάσεων εκθετών iSaloni 2015 Μιλάνο

Trend έπιπλα στην έκθεση επίπλων iSaloni

Φέτος η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 14 έως τις 19 Απριλίου. Τράβηξε ξανά όλη την προσοχή της πόλης. Ούτε είναι περίεργο. Τελικά, έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο επιδραστικές και δημοφιλείς εμπορικές εκθέσεις στον κόσμο.

Όπως πάντα, ρίξαμε μια ματιά εκεί για εσάς. Μπορούμε λοιπόν για άλλη μια φορά να προσθέσουμε μερικές πτυχές στη γνώση αυτού που μπορεί να χαρακτηριστεί ως trend έπιπλα.

Τάσεις της ζωής το 2015: τι τρέχει αυτή τη στιγμή?

isaloni 2015 έπιπλα τάσεων εκθετών Μιλάνου

Καλώς ήλθατε στην έκθεση iSaloni του Μιλάνου 2015

Εκθέτης επίπλων Isaloni 2015 milano trend

 Επαναπροσδιορίστε την ευγένεια

Έπιπλα έκθεσης Fama Isaloni trend trend iSaloni 2015 milan

Όλη η πόλη αλλάζει

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για την έκθεση του Μιλάνου είναι ότι όχι μόνο η έκταση 200 τετραγωνικών μέτρων είναι μέρος της έκθεσης. Κάπως έτσι φαίνεται να υπάρχει μια διαφορετική ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη. Με αυτό μπορούμε ήδη να εξηγήσουμε κάτι που είναι χαρακτηριστικό των επίπλων Trend. Δεν είναι μόνο εκεί για να καλύψουν τις πρωταρχικές μας ανάγκες. Έχουν την ικανότητα να δίνουν μια εντελώς νέα στάση στη ζωή.

Η βιωσιμότητα είναι και πάλι το επίκεντρο

εκθέτης Arik Levy trend έπιπλα iSaloni βάζα

Ποικιλία και έντονα χρώματα

Η ποικιλία γίνεται μόνιμη τάση στα έπιπλα. Φαίνεται ότι αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη ιδιότητα που όλοι προσπαθούν να βελτιώσουν με ποικίλους τρόπους. Οι μέθοδοι που έρχονται στη διάσωση είναι, για παράδειγμα, η μίμηση οργανικών μορφών, οι μηχανισμοί μετασχηματισμού, παιχνιδιάρικα και συχνά ακόμη και κωμικά στοιχεία που ενσωματώνονται. Μπορείτε επίσης να δανειστείτε στοιχεία από διαφορετικά στυλ μέσα σε ένα αντικείμενο. Το εκλεκτικό είναι συνεπώς πάντα παρόν με τη μία ή την άλλη μορφή. Η χρήση των φωτεινών χρωμάτων μπορεί να είναι πολύ καλά εγγεγραμμένη σε όλες αυτές τις αναφερόμενες μεθόδους.

Διαφανές και φωτεινό

Έπιπλα τάσης Piero Lissoni iSaloni 2015 milan

 Μίμηση οργανικών μορφών

Έκθεση Ronan & Erwan Bouroullec trend έπιπλα iSaloni 2015 έκθεση

Μινιμαλισμός και κλασικά στοιχεία

Αν και υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλιστικά στοιχεία, μπορούμε να πούμε με σαφήνεια ότι το κλασικό και ο μινιμαλισμός σίγουρα κυριαρχούν. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι μετά από τόσο πολύ συνωστισμό τα τελευταία χρόνια, η αρμονία και η απλότητα φαίνεται να χρησιμοποιούνται και πάλι σε όλους τους τομείς.

Συνδυάστε κλασικά και μινιμαλιστικά στοιχεία

Έπιπλα Scab Design iSaloni 2015 milan fair trend

 Καρέκλες σχεδιαστών με μινιμαλιστική εμφάνιση

Carlo Scarpa trend trend έπιπλα σχεδιαστών καρέκλες iSaloni 2015

 Οβάλ σχήματα και απλό σχέδιο

Gio Ponti καναπές τάσης επίπλων iSaloni

Τα trend έπιπλα και οι καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις

Υπήρξε μια μακρά περίοδος που το είδος των εγκαταστάσεων θεωρήθηκε ως κάτι που μόνο οι καλλιτέχνες και οι κριτικοί τέχνης είδαν το νόημα. Γιατί πολύ συχνά ήταν πραγματικά αφηρημένο. Αλλά οι εκθέσεις σχεδιαστών χρησιμοποιούν αυτήν τη σύγχρονη μορφή παρουσίασης και προσπαθούν να απεικονίσουν πολλά από τα πλεονεκτήματα των επίπλων μέσω αυτής. Από αυτό μπορείτε να μάθετε πολλά για την έκθεση επίπλων στο σπίτι. Θα καταλήξετε από την εμπειρία τι επίδραση έχει το φως και τα εφέ καθρέφτη. Η τοποθέτηση των επίπλων και το πώς στέκονται μεταξύ τους παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

Ιδέες επίπλωσης σχεδιαστών για το σαλόνι

Tapio Wirkkala trend έπιπλα iSaloni 2015 milan fair

Η ουσία είναι ότι τα έπιπλα Trend σας δίνουν πολύ περισσότερες επιλογές για να τα χρησιμοποιήσετε καλλιτεχνικά, αν το επιθυμείτε.

Σύγχρονο σημαίνει περίεργο και καλλιτεχνικό

έπιπλα τάσης iSaloni 2015 έπιπλα σχεδιαστών milan

Τι βοηθητικό τραπέζι?!

trend-έπιπλα-iSaloni-2015-milan-side-table

Λειτουργικό, αλλά σε καμία περίπτωση χυδαίο

Τα έπιπλα συνδυάζουν ιδιότητες που έκαναν συνδυασμούς αυτών πριν από μερικά χρόνια μάλλον υπερβολικές. Είναι εξαιρετικά και εξαιρετικά λειτουργικά ταυτόχρονα. Αλλά το πρώτο προκύπτει εν μέρει από το δεύτερο. Κάποιος δημιουργεί θαύματα έτσι ώστε κάτι να εγγράφεται ιδανικά στην καθημερινότητά μας και να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες ανθρώπινες ανάγκες. Το γεγονός ότι το στιλ και το κομψό δεν πέφτουν στο πλάι είναι απολύτως συναρπαστικό.

Πιστέψτε ότι αυτός ο εξαιρετικός καναπές είναι επίσης άνετος?

Έκθεση Verner Panton trend έπιπλα iSaloni 2015 milan fair

Πολύ χιούμορ

Αναφέραμε ήδη ότι το χιούμορ και η διασκέδαση παίζουν μεγάλο ρόλο εδώ. Είναι αναμφισβήτητα πολύ σημαντικοί στις δύσκολες στιγμές μας, ώστε να μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει όλες τις άσχημες συνθήκες και τα νέα. Τώρα όμως θέλουμε να το ξανακάνουμε και να τελειώσουμε με ένα σούπερ αστείο παράδειγμα. Ρίξτε μια ματιά στα έργα του Jaime Hayon για το BD Barcelona Design! Πώς βρίσκετε το Monkey Table;?

Πρακτικά βοηθητικά τραπέζια με διασκεδαστικό σχεδιασμό

jaime hayon εκθέτης τάση επίπλων iSaloni 2015 τραπέζια σαλονιού milan

Συνεχίστε με τις ιδιόμορφες ιδέες σχεδιαστών   Jaime Hayon trend trend έπιπλα iSaloni 2015 milan

Μεταδώστε ελαφρότητα 

Έπιπλα έκθεσης Living Divani trend trend iSaloni 2015 milan

Αναμίξτε διαφορετικές υφές και αποχρώσεις χρώματος

Γκαρνταρόμπα τάσεων επίπλων Hi Deck τάσεων iSaloni

Δημιουργήστε μια σύγχρονη γωνιά ανάγνωσης

Marco Zanuso trend trend έπιπλα iSaloni 2015 Μιλάνο

Σύγχρονος σχεδιασμός καρέκλας

Έκθεση πολύ ξύλου iSaloni 2015 έπιπλα τάσης του Μιλάνου

 Πώς φαίνονται τα μοντέρνα έπιπλα γραφείου σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις