έπιπλα σχεδιαστών πολυθρόνα μαλλί ισλανδικό

Έπιπλα σχεδιαστών – Έπιπλα ευαισθησίας, με μακρύ μαλλί σκεπαστός

Σήμερα σας θέλουμε υπέροχους Έπιπλα σχεδιαστών από το Sentient. Ελπίζουμε να σας αρέσουν και να ταιριάζουν απόλυτα στο σπίτι σας! Απλώς παραμένει, είστε αρκετά γενναίοι και θέλετε να αρωματίσετε τον εσωτερικό σας σχεδιασμό με αυτό!

Ελκυστικός και μοντέρνος σχεδιασμός ταυτόχρονα

έπιπλα σχεδιαστών καναπές μαλλί δρυς

Η αγκαλιά σε έναν μακρύ μάλλινο καναπέ από ισλανδικό δέρμα προβάτου είναι τόσο σαγηνευτική! Ενώ κάθεστε στη μέση του μαλακού μαλλιού, μπορείτε να σκεφτείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα και να χαλαρώσετε στο πλαίσιο της βελανιδιάς καλυμμένο με μαλλί. Κατασκευασμένο από μαλλί και δρύινο υλικό, αυτό είναι ένα έπιπλο που δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε, θέλετε πραγματικά να το αγγίξετε.

Ο σχεδιαστής είναι η Nersi Nassen

έπιπλα σχεδιαστών με αισθησιακά καθίσματα καναπέ

Ο καναπές είναι φτιαγμένος από βελανιδιά (λευκό και / ή κόκκινο), μαλλί από ισλανδικό αρνί, ελατήρια τσέπης, δύο στρώσεις αφρού, ένα από δακρόν. Και επειδή το μαλλί και η βελανιδιά μπορεί να περιέχουν διαφορετικές ποσότητες πληρότητας, δύο καναπέδες δεν είναι ποτέ ίδιοι.

Το ανακτημένο κόκκινο και / ή λευκό υλικό βαθμονόμησης έχει μια μοναδική πατίνα που περιλαμβάνει οπές με σπείρωμα, γάντζους, ρωγμές, βελονιές, οπές καρφιών

έπιπλα σχεδιαστών καναπές πλάτης δρυς

Η βελανιδιά αντιπροσωπεύει κομμάτια ξύλου 150-200 ετών και σανίδες ή σανίδες αχυρώνα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή ρουστίκ εμφάνιση που ταιριάζει καλά στα σύγχρονα διαμερίσματα.

Ο Joojay είναι περσικός για τα “μικρά μάγουλα”, που είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με τις λέξεις για μια πολυθρόνα

έπιπλα σχεδιαστών ευαίσθητη πολυθρόνα από μαλλί

Ομοίως, η Joojay είναι η κόρη του καναπέ με το μακρύ μαλλί. Αυτή η πολυθρόνα είναι επίσης κατασκευασμένη από αμερικανική δρυς και ισλανδικό αρνί. Και επειδή είναι το έπιπλο της κόρης, έχει επίσης τα δικά του κοσμήματα με τη μορφή λεπτού συμπαγούς ορείχαλκου καπλαμάς ανάμεσα σε όλες τις σανίδες βελανιδιάς.

Πολύ μοντέρνο λόγω του σχεδιασμού του και εντελώς σύγχρονο με την πατίνα του, ο Joojey δείχνει ένα διαχρονικό σχέδιο που βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου

έπιπλα σχεδιαστών πολυθρόνα μαλλί ισλανδικό

Επίσης κατασκευασμένο από ελατήρια τσέπης, δύο στρώματα αφρού, ένα από Dacron, αυτό θα είναι σίγουρα το καλύτερο κάθισμα στο σπίτι σας!

Αυτός ο σχεδιασμός του Nersi Nassen είναι εξίσου ενδιαφέρον από πίσω όπως και από μπροστά.

πολυθρόνα σχεδιαστών επίπλων αισθησιακό δρύινο τσεπάκι ελατήριο

Επομένως, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα κεντρικό σημείο στο δωμάτιο. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τον καναπέ Sentient.

Οι στερεές καπλαμάδες από ορείχαλκο εμφανίζονται όχι μόνο ανάμεσα στις ξύλινες σανίδες, αλλά και στο λογότυπο Sentient – “S”, το οποίο μπορεί επίσης να δει στον καναπέ

έπιπλα σχεδιαστών λογότυπων επίπλων

Ο Michael Lamont δημιούργησε το Sentient Sofa Caribou ως μια εκλεπτυσμένη καρέκλα προφοράς

καρέκλα michael lamont sentien

 Είναι φτιαγμένο από αμερικανική μαύρη καρυδιά και βιώσιμη γούνα κογιότ. Η γούνα είναι εξαιρετικά μαλακή.

Αποχρώσεις όπως το γκρι, το καφέ και το λευκό από το πιο σκούρο μαύρο έως το λευκό του χιονιού μπορούν να φανούν σε αυτόν

πολυθρόνα σχεδιαστών ευαίσθητο μαλλί καρυδιού

Κατασκευασμένο με αμερικανικό μαύρο καρύδι, βιώσιμη καναδική γούνα κογιότ, δύο στρώσεις αφρού, ένα από Dacron, αυτή η καρέκλα προφοράς δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη.

Οι δύο κάθετες σανίδες που αποτελούν το πίσω μέρος αυτής της καρέκλας είναι απλά φανταστικές

πολυθρόνα καρέκλα με έμφαση από καρυδιά

Αναδεικνύεται η αντίθεση μεταξύ ξύλου και γούνας.

Όπως σε όλα τα άλλα έπιπλα Sentient, το λογότυπο “S” μπορεί επίσης να δει εδώ. Σημαίνει Sentient!

σχεδιαστικά καθίσματα λογικό πολυθρόνα λογότυπο

Μαγευτικό σχέδιο

αισθησιακή πολυθρόνα ελκυστικά έπιπλα σχεδιαστών