Τάσεις της κρεβατοκάμαρας 2016

Από καθαρά στατιστική άποψη, οι άνθρωποι περνούν 24 χρόνια και τέσσερις μήνες από τη ζωή τους στο υπνοδωμάτιο – και μόνο για ύπνο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ώρες στις οποίες αγκαλιάζεσαι άνετα στο κρεβάτι σου, διαβάζεις ένα καλό βιβλίο ή αποφασίζεις για μια στολή μπροστά στον καθρέφτη. Ένα δωμάτιο στο οποίο περνάτε τόσο πολύ χρόνο αξίζει μια εξαιρετική εμφάνιση. Με τις τρέχουσες τάσεις της κρεβατοκάμαρας, αυτό είναι εύκολο να εφαρμοστεί.

Δείξτε τα χρώματα σας: τριαντάφυλλο και γαλάζιο

Τα trend χρώματα της σεζόν είναι το τριαντάφυλλο και το γαλάζιο. Εκπέμπεις ηρεμία και γαλήνη. Ιδανικό για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα. Ως βαφή τοίχου, για χαλί ή για διακόσμηση – αυτοί οι δύο τόνοι δεν πρέπει να λείπουν σε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο. Αλλά η τάση δεν σημαίνει ότι το ατομικό σας γούστο πρέπει να είναι υποδεέστερο. Συνδυασμοί με άλλα χρώματα είναι πάντα δυνατοί. Το λευκό εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές κλασικό όσον αφορά τον σχεδιασμό χρωμάτων για τα υπνοδωμάτια.

Τάσεις της κρεβατοκάμαρας με ιδέες επίπλωσης μαξιλαροθήκες λωρίδες

Τάση: μείγμα στυλ στην κρεβατοκάμαρα

Η ομοιομορφία ήταν χθες. Σήμερα υλικά, στυλ και σχήματα αναμειγνύονται. Μια αντισυμβατική και ατομική εμφάνιση δίνει στο δωμάτιο μια προσωπική πινελιά. Κομμάτια σχεδιαστών υψηλών προδιαγραφών μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με αντικείμενα από την αγορά ψύλλων – το σωστό μείγμα κάνει τη διαφορά!

Ένας καλός συνδυασμός στυλ διαφορετικών στοιχείων αποτελεί προς το παρόν μέρος της τάσης στην επίπλωση κρεβατοκάμαρας.

Ανοιχτές ντουλάπες

Μια ωραία ιδέα για τακτοποιημένα φρικιά ανοιχτές ντουλάπες. Μακριά με τις άσχημες πόρτες της ντουλάπας και μέσα με το ράφι στον τοίχο και τις κρεμαστές ράβδους. Τα έξυπνα συστήματα οργάνωσης καθιστούν πολύ εύκολη την πρακτική αποθήκευση ειδών ένδυσης και τη διατήρησή τους. Οι κατασκευές από σωληνωτό ατσάλι σε συνδυασμό με βαριά ξύλινα πάνελ εξασφαλίζουν ένα μοντέρνο στυλ.

Συσκευές

Πατάκια με ενσωματωμένα ξυπνητήρια, ρολόγια τοίχου με λειτουργία ροής μουσικής μέσω διαδικτύου, παντζούρια ελεγχόμενα από iOS – η επιλογή δροσερών συσκευών για υπνοδωμάτια είναι τεράστια. Και αν θέλετε να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε μια πραγματική όαση ευεξίας, δεν πρέπει να το κάνετε χωρίς την υποστήριξη των μικρών βοηθών. Τα φώτα διάθεσης είναι επίσης ένα πραγματικό χαρακτηριστικό. Έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα και απλά φαίνονται πολύ διακοσμητικά.

Οι τάσεις του υπνοδωματίου με ιδέες επίπλωσης δημιουργούν δωμάτια σοφίτας

Λαμπτήρες δαπέδου

Μια καλά μελετημένη ιδέα φωτισμού δεν σταματάει ούτε στην κρεβατοκάμαρα. Τα φωτεινά φώτα οροφής δεν είναι πολύ άνετα. Το έντονο φως που φωτίζει ολόκληρο το δωμάτιο είναι ακατάλληλο για υπνοδωμάτιο. Ωστόσο, με τους λαμπτήρες δαπέδου, μπορούν να τοποθετηθούν στοχευμένες φωτεινές ενδείξεις. Δίπλα στο κρεβάτι ή πίσω από το τραπέζι – τα επιδέξια τοποθετημένα στοιχεία φωτισμού και οι λάμπες δημιουργούν μια διάθεση και μια ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο.

Χαλί στο υπνοδωμάτιο

Η επίδραση των δαπέδων συχνά υποτιμάται. Για απόλυτη ευκολία, υπάρχει η τάση να χρησιμοποιείται κάτι πρακτικό για το δάπεδο. Συχνά προτιμώνται παρκέ και πλακάκια. Φυσικά, προσφέρουν καθαρό φινίρισμα και καθαρή εμφάνιση, αλλά τέτοια δάπεδα στο υπνοδωμάτιο δεν είναι συχνά άνετα. Το δωμάτιο μπορεί να μεταμορφωθεί με χαλί. Και εδώ, απαιτείται ένα μείγμα υλικών. Ακόμα και πολλά στρώματα είναι μια επιλογή. Τι λέτε για το z. Β. Με ένα στιβαρό ψάθινο χαλί πάνω στο οποίο βρίσκεται ένα απαλό δέρμα αρνιού?

Κουβέρτες, μαξιλάρια και συν.

Αφού επιλεγούν τα χρώματα, τοποθετηθεί η ντουλάπα και στρώσει το χαλί, είναι σημαντικό να ενσωματωθεί μια ωραία «τελευταία πινελιά» στο σχέδιο του υπνοδωματίου. Μαξιλάρια και κουβέρτες είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό. Εκπληρώνουν πολλές εργασίες και επιτρέπουν έναν ατομικό σχεδιασμό. Παρόχους όπως La Redoute φέρουν μια μεγάλη ποικιλία από καλύμματα κρεβατιών, μαξιλάρια, παπλώματα και πολλά άλλα. Αυτές οι λεπτομέρειες κατανέμονται σε πολλά στρώματα στο κρεβάτι και αποτελούν ένα κεντρικό βλέμμα. Τα σχέδια υψηλής ποιότητας βελτιώνουν επίσης την άνεση στον ύπνο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συνδυάστε τάση και μεμονωμένα στοιχεία

Οι τάσεις του υπνοδωματίου αλλάζουν συνεχώς. Για ατομικό στυλ συνδυάζετε τα επιθυμητά στοιχεία με τις σύγχρονες τάσεις. Αυτό δημιουργεί ένα δωμάτιο που σας καλεί να χαλαρώσετε και να νιώσετε καλά. Είναι καλύτερο να εργαστείτε με μια ευέλικτη βασική ιδέα. Τα σιωπηλά χρώματα τοίχων και τα απλά έπιπλα μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους ανά πάσα στιγμή. Είναι διαχρονικά στοιχεία σε μοντέρνα υπνοδωμάτια.

Δικαιώματα εικόνας: 

Εικόνα 1: [email protected] – μαξιλάρια -1031079_1280

Εικόνα 2: [email protected]-bed-room-1530304_1280