κακό φενγκ σούι υπνοδωμάτιο συμβουλές κρεβάτι σπίτι γραφείο

Το υπνοδωμάτιο Bad Feng Shui καταστρέφει την ερωτική ζωή

Ως σύμβουλος του Φενγκ Σούι ήμουν σε περισσότερα από 500 υπνοδωμάτια, μόνο μερικά από τα οποία θα αποκαλούσα καλά δωμάτια του Φενγκ Σούι, στα περισσότερα από τα δονητικά ρεύματα αγάπης και σεξουαλικής ενέργειας απαιτούνταν πραγματικά. Το υπνοδωμάτιο τείνει να είναι ένα από τα πιο αγνοημένα δωμάτια στο σπίτι όταν είναι πραγματικά το πιο σημαντικό δωμάτιο Feng Shui.

Παρακάτω είναι ένας γρήγορος οδηγός για το φενγκ σούι και ελπίζουμε να μην τον ακολουθήσετε ποτέ.

Η πιο σημαντική ερώτηση: Θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το Φενγκ Σούι για να καταστρέψετε την ερωτική σας ζωή?

Πολλοί απαντούν αυθόρμητα σε αυτήν την ερώτηση και απλά λένε: “Πώς;”:

Ακατάστατο γραφείο – χωρίς παραγγελία

κακό φενγκ σούι ξύλινο γραφείο κρεβατοκάμαρας

Bad Feng Shui υπνοδωμάτιο – πρώτη συμβουλή : Δημιουργήστε ένα γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας. Προσέξτε ιδιαίτερα για να αφήσετε όλες τις επιφάνειες των χαρτιών, των φακέλων, των αυτοκόλλητων σχεδίων εκεί. Εάν έχετε παλιό υπολογιστή που έχει σταματήσει να λειτουργεί, να το έχετε στο υπνοδωμάτιο / το γραφείο του σπιτιού σας σε περίπτωση που ο υπολογιστής εργασίας σας δυσλειτουργεί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παλιό σπασμένο σας αμέσως είναι ιδανικό.

Βρώμικο, ακατάστατο φενγκ σούι στην κρεβατοκάμαρα

οι κακές συμβουλές για το υπνοδωμάτιο του φενγκ σούι καθαρίζουν

Bad Feng Shui υπνοδωμάτιο – δεύτερη συμβουλή: Φέρτε τον εξοπλισμό άσκησης μέσα. Ο αθλητικός εξοπλισμός στο υπνοδωμάτιό σας θα ενισχύσει σίγουρα την ερωτική σας ζωή.

Bad Feng Shui υπνοδωμάτιο – τρίτη συμβουλή : Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Μια μεγάλη τηλεόραση πρέπει να είναι πολύ κοντά στο κρεβάτι σας. Παρακολουθήστε τις ειδήσεις αμέσως πριν κοιμηθείτε για τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε βράδυ.

Τοποθετήστε το κρεβάτι στη γωνία του δωματίου

κακό φενγκ σούι συμβουλές κρεβατοκάμαρας κρεβάτι teddy

Υπνοδωμάτιο Bad Feng Shui – τέταρτη συμβουλή: Βάλτε φωτογραφίες ΟΛΩΝ των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας, ιδανικά πολλών γενεών, για να παρακολουθείτε την ερωτική σας ζωή.

Bad Feng Shui υπνοδωμάτιο – πέμπτη συμβουλή: Βάλτε όλα τα αναμνηστικά από τους πρώην σας κάτω από το κρεβάτι. Καρφιτσώστε τα πολύ σφιχτά ώστε να μην υπάρχει ελεύθερος χώρος από κάτω και στη συνέχεια καρφιτσώστε λίγο περισσότερο.

Αντιαισθητικό και βρώμικο υπνοδωμάτιο – κακό Feng Shui

κακό φενγκ σούι συμβουλές κρεβατοκάμαρα ακαταστασία κρεβάτι

Bad Feng Shui υπνοδωμάτιο – έκτη συμβουλή : Βάψτε το υπνοδωμάτιο σκούρο ή με πιτσιλιές χρώματος, γίνετε δημιουργικοί με τη στολή και τα αξεσουάρ του Halloween.

Κακό υπνοδωμάτιο φενγκ σούι – έβδομη συμβουλή: Φέρτε όλα σας τα φυτά που πεθαίνουν, μικρά και μεγάλα, σε κατσαρόλες ή προηγούμενες κατσαρόλες γιαουρτιού. Τοποθετήστε τα φυτά έτσι ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε το πρωί και το τελευταίο – πριν πάτε για ύπνο.

Καμία τάξη και οργάνωση στο γραφείο στο υπνοδωμάτιο

κακό γραφείο συμβουλών υπνοδωματίου φενγκ σούι

Υπνοδωμάτιο Bad Feng Shui – όγδοη συμβουλή : Ξεχάστε τα κομοδίνα και πιέστε το κρεβάτι κατευθείαν σε μία από τις γωνίες. Άπλωσε χαριτωμένα ένα χαρούμενο μαξιλάρι Winnie Pah στο κρεβάτι. Ρυθμίστε το μαξιλάρι έτσι ώστε να βλέπει την πόρτα και να σας χαιρετά κάθε φορά που μπαίνετε.

Άσχημο και άβολο σχέδιο κρεβατοκάμαρας

κακό φενγκ σούι συμβουλές κρεβατοκάμαρας γωνία κρεβατιού

Υπνοδωμάτιο Bad Feng Shui – ένατη συμβουλή : Μην ανοίγετε τα παράθυρα και μην αφήνετε το φως της ημέρας να πλημμυρίσει! Διατηρήστε την ενέργεια όσο πιο παλιά γίνεται. Τελικά, ποιος λέει ότι η προσωπική σας ενέργεια συνδέεται με τη γύρω ενέργεια; Καθόλου απολύτως.

Μερικά μανταρίνια είναι ΤΙΠΟΤΑ που θα ενισχύσουν την ερωτική σας ζωή. Τώρα αν βρείτε το σωστό μέρος για να τα εμφανίσετε, η αδελφή ψυχή σας θα είναι μαζί σας σε χρόνο μηδέν. Στα σοβαρά! αλήθεια?

      Χαοτικός και μπερδεμένος  κακές συμβουλές υπνοδωματίου φενγκ σούι χωρίς παραγγελία

Φωτεινό και ζεστό, αλλά ακατάστατο και ακατάστατο

κακές συμβουλές υπνοδωματίου φενγκ σούι βρώμικες