Οι πιο σημαντικοί κανόνες για το σχεδιασμό του υπνοδωματίου Feng Shui

Κατά μέσο όρο, περνάμε περίπου τα δύο τρίτα της ζωής μας στο υπνοδωμάτιο. Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι δίνουν ειδικές συμβουλές σχετικά με την επίπλωση αυτού του δωματίου.

Θα θέλατε να μάθετε τι προτείνουν για την επίπλωση κρεβατοκάμαρας?

Επίπλωση ενός υπνοδωματίου Feng Shui – βασικοί κανόνες

Φωτιστικό κρεμαστό κεφαλάρι κρεβατοκάμαρας κρεβατοκάμαρας Feng Shui

Η γενική ατμόσφαιρα

Σε γενικές γραμμές, το σαλόνι πρέπει να είναι άνετο και να παρέχει μια αίσθηση ηρεμίας. Πρέπει επίσης να αισθάνεστε ασφαλείς σε αυτό το δωμάτιο. Γιατί ενώ κοιμάστε, είστε πιο ευάλωτοι στην αρνητική ενέργεια.

Έτσι δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα Feng Shui στην κρεβατοκάμαρά σας

πρωινό τσάι υπνοδωματίου φενγκ σούι

Δεν πρέπει να δημιουργήσετε ένα μεταβατικό δωμάτιο ως υπνοδωμάτιο. Θα πρέπει να έχει μόνο μία πόρτα.

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, η κεκλιμένη οροφή δεν είναι προσαρτημένη σε αυτό το σημείο. Αυτό θα δημιουργούσε ένταση και αρνητικές επιρροές.

Έπιπλα υπνοδωματίου από πραγματικό ξύλο

Ξύλινα έπιπλα κρεβατιού κρεβατιού Feng Shui

Το πράσινο χρώμα τοίχου είναι πολύ κατάλληλο για το υπνοδωμάτιο Feng Shui

υπνοδωμάτιο feng shui απαλές αποχρώσεις από ανοιχτό ξύλο

Πολύ φυσικό φως

Το βράδυ, το υπνοδωμάτιο θα πρέπει φυσικά να είναι όμορφα σκοτεινό. Αλλά πολύ φως πρέπει να ρέει σε αυτό το δωμάτιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γιατί μόνο έτσι θα πάρει αρκετή ενέργεια Τσι.

Ένα καλά φωτισμένο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο Feng Shui τεσσάρων αφισών κρεβάτι φυσικό φως

Η θέση του κρεβατιού

Η θέση του κρεβατιού είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να είναι δίπλα σε έναν τοίχο, ώστε να νιώθετε καλά προστατευμένοι. Δεν είναι καλό αν το κρεβάτι είναι δίπλα σε ένα παράθυρο. Αυτό θα επιτρέψει την έξοδο της ενέργειας και δεν θα νιώσετε ξεκούραση μετά τον ύπνο. Τα πόδια σας δεν πρέπει να δείχνουν προς την πόρτα. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, αυτή είναι η θέση των νεκρών.

Επιπλέον, μην τοποθετείτε το κρεβάτι κάτω από εκτεθειμένες δοκούς. Αυτό θα προκαλέσει χάος στην ενέργεια του δωματίου και δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχα.

Το πώς τοποθετείται το κρεβάτι είναι πολύ σημαντικό

Ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου Feng Shui φυσικό φως

Τετράγωνο κεφαλάρι

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι αιχμηρές άκρες δεν συνιστώνται πουθενά στο σπίτι. Δημιουργούν επιθετικότητα και αρνητική διάθεση. Αυτό ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα, και με πλήρη ισχύ.

Το σχήμα του κεφαλαριού είναι επίσης σημαντικό

Κρεβατοκάμαρα κρεβατοκάμαρας με φενγκ σούι

Αποφύγετε τους καθρέφτες ή τοποθετήστε τους σωστά

Κατ ‘αρχήν, οι καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο δεν συνιστώνται. Εάν χρειάζεστε απολύτως ένα κομμό για τη θεραπεία ομορφιάς σας, τοποθετήστε τον καθρέφτη έτσι ώστε να μην αντανακλά το κρεβάτι. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μεταξύ των εταίρων.

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι διακοσμήσεις νερού και τα ενυδρεία είναι επίσης επιβλαβείς για ξεκούραση και καλό ύπνο στο υπνοδωμάτιο.

Μην κάνετε αυτά τα 2 λάθη!

Το υπνοδωμάτιο Feng Shui στήνει ιδέες διακόσμησης τοίχων

Η επιλογή του χρώματος

Το χρώμα στην κρεβατοκάμαρα πρέπει απαραίτητα να ταιριάζει με τα γούστα των κατοίκων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην παιδική κρεβατοκάμαρα. Μην τοποθετείτε φωτογραφίες εκεί. Ενεργοποιείτε ενέργειες που είναι πολύ αγχωτικές. Επιπλέον, δεν συνιστώνται τηλεοράσεις και υπολογιστές στο υπνοδωμάτιο.

Το αγαπημένο σας χρώμα ως χρώμα τοίχου στο υπνοδωμάτιο

Χρώμα τοίχου υπνοδωματίου Feng Shui πράσινο

Αποφύγετε περιττά αντικείμενα

Πρέπει να υπάρχει τάξη και άφθονος χώρος στο υπνοδωμάτιο. Το χάος και τα περιττά αντικείμενα έχουν αρνητική επίδραση στην ξεκούραση και τη χαλάρωσή σας.

Μερικές τυχερές γοητείες του Φενγκ Σούι είναι αρκετές

Υπνοδωμάτιο Feng Shui τυχερή γοητεία άγαλμα του Βούδα

Διακριτική διακόσμηση παραθύρων

Διακόσμηση παραθύρου υπνοδωματίου Feng Shui φυσικό φως Το υπνοδωμάτιο του Φενγκ Σούι στήνει διακοσμητικό ξύλινο πάγκο επίπλων Το υπνοδωμάτιο Feng Shui έχει λευκό χρώμα Η κρεβατοκάμαρα Feng Shui έχει μπλε πολυθρόνα Το υπνοδωμάτιο Feng Shui στήνει φυτά σπιτιού τοίχο από τούβλαΥπνοδωμάτιο Feng Shui τέσσερα κλινοσκεπάσματα με αφίσαΞύλινος καθρέφτης επίπλων κρεβατοκάμαρας Feng Shuifeng shui υπνοδωμάτιο ουδέτεροι τόνοι γκρι αποχρώσειςΜινιμαλιστική συρταριέρα τοίχου υπνοδωματίου Feng Shui Φυτά σπιτιού υπνοδωματίου Φενγκ Σούι Φυτά Φενγκ Σούι