Τι πιο ωραίο από το να αγκαλιάζεσαι στο κρεβάτι τις κρύες, σκοτεινές μέρες του χειμώνα και να βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά σε μια πορεία ή να ονειρεύεσαι τον εαυτό σου σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο με ένα καλό βιβλίο;! Σας παρουσιάζουμε ζεστά αξεσουάρ για να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε ένα ζεστό σπήλαιο.

Για πολλούς ανθρώπους, το υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος υποχώρησης, ειδικά σε κρύες και υγρές μέρες που θα θέλατε να περάσετε στο κρεβάτι. Δεν χρειάζεστε καν πολλά για να κάνετε τον εαυτό σας πραγματικά άνετο. Αρκετά αξεσουάρ είναι αρκετά και μπορείτε να ξεχάσετε τον καιρό έξω και να απολαύσετε το δικό σας προσωπικό διάλειμμα.

Ζευγάρι ξαπλωμένο στο άνετο κρεβάτι στην ξύλινη καμπίνα. Φορώντας χριστουγεννιάτικες πιτζάμες. Μαζί βλέποντας ταινία σε ψηφιακό tablet. Απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του σπιτιού τους για τα Χριστούγεννα. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με εορταστικά φώτα. Αυστριακές Άλπεις. Βράδυ ή νύχτα με όμορφα κίτρινα φώτα που αστράφτουν τις σκηνές.

Τα ζεστά χρώματα δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

Φέρτε τον ήλιο στην κρεβατοκάμαρά σας με έντονα χρώματα. Η οικογένεια των ζεστών σχημάτων περιλαμβάνει, για παράδειγμα, κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο. Αλλά τα παστέλ χρώματα μπορούν επίσης να προσθέσουν φρεσκάδα στο υπνοδωμάτιό σας. Για να κάνετε μπάνιο με διαφορετικό φως, δεν χρειάζεται να πιάσετε έναν κύλινδρο βαφής και να βουρτσίσετε αμέσως.

Με σπιτικά αξεσουάρ όπως κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια επανασχεδιάσει εντελώς ένα δωμάτιο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το κρεβάτι ως ένα ζεστό κέντρο

Στα περισσότερα υπνοδωμάτια, το κρεβάτι είναι το κέντρο του δωματίου. Για να νιώσετε πραγματικά άνετα εδώ, τα σεντόνια κάστορα είναι η σωστή επιλογή το χειμώνα. Νιώστε πραγματικά άνετα με επιπλέον μαξιλάρια σε διαφορετικά μεγέθη και μια μεγάλη μάλλινη κουβέρτα ή ένα ζεστό στρώμα.

εικόνα 2

Αν σας αρέσει να διαβάζετε στο κρεβάτι, μια λάμπα ανάγνωσης είναι ιδανική για να έχετε επιλεκτικό φως στο δωμάτιο και να μην χρειάζεται πάντα να ανάβετε το λαμπερό φως οροφής. Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε πιο έμμεσες πηγές φωτός. Αυτά λούζουν το δωμάτιο με ευχάριστο, απαλό φως.

Κουρτίνες, κουρτίνες ή περσίδες δώστε στο υπνοδωμάτιό σας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Εικόνα 1: © bonprix.de

Εικόνα 2: © istock.com/svetikd