"Αν δεν κοιμάσαι καλά, δεν μπορείς να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος!" 

Ο καλός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για το σώμα μας καθώς και για τον ψυχισμό μας. Γιατί έχει συμβεί στον καθένα μας να μην έχει κοιμηθεί καλά και ξέρουμε ακριβώς πώς νιώθουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας μετά. Ως επί το πλείστον, η επιλογή κλινοσκεπασμάτων παίζει καθοριστικό ρόλο. Σήμερα θα θέλαμε να εξετάσουμε μερικές πτυχές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό κρεβάτι.

κλινοσκεπάσματα για υγιή ύπνο

Τα πιο σημαντικά είδη κρεβατιού που κάνουν έναν καλό ύπνο

Πρώτα απ ‘όλα, το στρώμα, το μαξιλάρι, τα κλινοσκεπάσματα και το πάπλωμα εξασφαλίζουν έναν καλό ύπνο. Αυτά δεν πρέπει να επιλέγονται μόνο οπτικά, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτούν τις προσωπικές ανάγκες και ασθένειες: αλλεργίες, οσφυαλγία κλπ. Οι ουσίες είναι επίσης ένα άλλο σημαντικό σημείο. Αυτά όχι μόνο σας βοηθούν να έχετε έναν υγιή ύπνο, αλλά εξασφαλίζουν επίσης μια πραγματική αίσθηση άνεσης στο κρεβάτι. στο www.bettentrend.de έχουμε βρει μια μεγάλη γκάμα όλων των σημαντικών προϊόντων κλινοσκεπασμάτων. Εδώ μπορείτε να βρείτε το καλύτερο για εσάς στο διαδίκτυο.

επιλέξτε το σωστό κρεβάτι και παπλώματα

Το στρώμα

Δεν αλλάζεις το στρώμα κάθε χρόνο. Επομένως, θα πρέπει να τα επιλέξετε προσεκτικά. Εκτός από την εργονομία και την κατασκευή, θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στις οικολογικές πτυχές που εγγυώνται τα φυσικά και ήπια υλικά. Μπορείτε να βασιστείτε με ασφάλεια στα στρώματα που έχουν λάβει την πιστοποίηση Stiftung Warentest και Öko-Test.

Τα μαξιλάρια

Το μαξιλάρι είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που συμβάλλει στον καλό ύπνο. Η αντοχή και η στήριξη του μαξιλαριού εξαρτώνται άμεσα από το υλικό πλήρωσης. Εκτός από άνετο, θα πρέπει να προστατεύει ιδανικά το λαιμό κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είναι επομένως σημαντικό να επιλέξετε ένα μαξιλάρι που είναι κατάλληλο για τη θέση του ύπνου σας.

Επιλέξτε ωραία κλινοσκεπάσματα και κοιμηθείτε καλά

Σεντόνια

Όσον αφορά τα κλινοσκεπάσματα, τα υφάσματα είναι πολύ σημαντικά. Δεν είναι όλα κατάλληλα για κάθε εποχή. Ο κάστορας και η φανέλα είναι z. Β. Τα απόλυτα φαβορί για το χειμώνα, ενώ οι Renforce, Linon και Seersucker εξασφαλίζουν εξισορρόπηση θερμοκρασίας στη ζεστή περίοδο. Υπάρχουν επίσης ολόπλευρα, όπως σατέν και μεταξωτά κλινοσκεπάσματα. Θα συνιστούσαμε το Jersey για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Αυτό το ύφασμα είναι επίσης πολύ εύκολο να σιδερωθεί.

Τα παπλώματα

Ακόμη και με τα παπλώματα υπάρχουν κουβέρτες για το καλοκαίρι και το χειμώνα. Αυτά διαφέρουν ως προς το πάχος και το υλικό. Τα παπλώματα είναι κατάλληλα σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν δεν είστε αλλεργικοί. Αυτά είναι ιδιαίτερα ελαφριά και ρυθμίζουν πολύ καλά την υγρασία στο κρεβάτι. Οι κουβέρτες τεσσάρων εποχών συνιστώνται, επειδή αποτελούνται από δύο μέρη και μπορούν να διαχωριστούν μεταξύ τους ανάλογα με τις απαιτήσεις θερμότητας.

Έτσι, κάντε την καλύτερη επιλογή κλινοσκεπασμάτων και κάντε έναν άνετο και υγιή ύπνο!

  υγιεινό ύπνο με το σωστό κρεβάτι