φενγκ σούι ενεργειακό κρεβάτι κρεβατοκάμαρα πράσινο φρέσκο ​​λευκό πολυέλαιο Ενέργεια Feng Shui στην κρεβατοκάμαρα

Προσελκύστε περισσότερη ενέργεια Feng Shui στην κρεβατοκάμαρά σας. Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για το τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός κρεβατιού. Αλλά εδώ θα σας πούμε πώς να το τοποθετήσετε σωστά στο δωμάτιο.

Ενέργεια Feng Shui – αρμονική ατμόσφαιρα.

κρεβατοκάμαρα κρεβάτι feng shui καλή ενέργεια

Η τέλεια θέση για το κρεβάτι σας είναι πολύ μακριά από την πόρτα – όποια και αν είναι αυτή – μπάνιο, υπνοδωμάτιο, γκαρνταρόμπα, πόρτα βεράντας ή οποιαδήποτε άλλη πόρτα. Σε καμία περίπτωση μην αφήνετε το κρεβάτι να ευθυγραμμίζεται με μια πόρτα. Θα μπορούσε να τοποθετηθεί μόνο διαγώνια απέναντι από την πόρτα ή μακριά από αυτήν.

Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχει ένας τοίχος πίσω από το κρεβάτι και να μην υπάρχουν αιχμηρές γωνίες από τον τοίχο ή από ένα έπιπλο που σας «παρακολουθεί» ενώ κοιμάστε. Μικρά κομοδίνα και στις δύο πλευρές του κρεβατιού δημιουργούν επίσης μια αρμονική ατμόσφαιρα Feng Shui. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες ηλεκτρικές συσκευές στο υπνοδωμάτιο. Θα ήταν καλό αν δεν υπήρχαν πρίζες στον τοίχο όπου είναι κοντά το κρεβάτι.

Ένα καλό κρεβάτι feng shui

κρεβατοκάμαρα κρεβάτι φενγκ σούι κομοδίνο λευκό καφέ

Φυσικά, η τήρηση όλων αυτών των κανόνων δεν είναι πάντα δυνατή, ειδικά στον σύγχρονο σύγχρονο κόσμο, αλλά αν μπορείτε, χρησιμοποιήστε τους! Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις τυχερές οδηγίες Fen Shui και να τοποθετήσετε το κρεβάτι σας ανάλογα. Μην απελπίζεστε αν αυτό δεν είναι εφικτό στην περίπτωσή σας. Αντ ‘αυτού, να είστε δημιουργικοί, να ενεργείτε με σύνεση και να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τη σωστή λύση.

Δεν ταιριάζει με την πόρτα

φενγκ σούι ενεργειακό κρεβάτι κρεβατοκάμαρα πράσινο φρέσκο

Πλήρως από ξύλο – ένα κρεβάτι Feng Shui 

φενγκ σούι ενεργειακό υπνοδωμάτιο κρεβάτι ξύλο καφέ μπεζ

Επικαλυμμένο κεφαλάρι σε λευκό χρώμα – κομψό και κομψό

φενγκ σούι ενεργειακό υπνοδωμάτιο κρεβάτι λευκό κομοδίνο επικαλυμμένο κεφαλάρι  Διαγώνια απέναντι – ναι, απέναντι από την πόρτα – όχι

υπνοδωμάτιο κρεβάτι φενγκ σούι μέρος καλό κακό