Πριν αγοράσουν ένα νέο προϊόν, πολλοί άνθρωποι μαθαίνουν για την ποιότητα των ενδιαφερόντων μοντέλων και τις εναλλακτικές τους εκ των προτέρων στο Διαδίκτυο. Οι επίσημες κριτικές, οι οποίες γίνονται καλύτερα από ανεξάρτητα περιοδικά καταναλωτών, παρέχουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Εάν εμπλέκονται επίσης επαγγελματικά εργαστήρια δοκιμών, οι δοκιμές προσφέρουν αναγνωρίσιμη προστιθέμενη αξία. Δυστυχώς, οι δοκιμαστικές πύλες εμφανίζονται συνεχώς στο Διαδίκτυο που φαίνεται να παρέχουν επαγγελματικές αναφορές δοκιμών και συνεπώς πιθανές αποφάσεις αγοράς. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους προσπαθούν να πείσουν τους πελάτες για ορισμένα προϊόντα προκειμένου να κερδίσουν χρήματα μαζί τους.

Ένα νέο στρώμα είναι μια από τις μακροχρόνιες αγορές, οπότε θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στην επιλογή, ώστε να απολαύσετε την ξεκούραση στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικά, οι καταναλωτές προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τιμή και την απόδοση και εδώ. Οι τιμές για τα στρώματα ξεκινούν από λιγότερα από 100 ευρώ και μπορούν εύκολα να φτάσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ στην κατηγορία premium.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να προσδιοριστεί ποιος είναι ο νικητής του στρώματος με βάση την τιμή – και πολλές αναφορές δοκιμών στο Διαδίκτυο δεν είναι αξιόπιστες, καθώς πολλοί φορείς εκμετάλλευσης πύλης προσπαθούν πάνω απ ‘όλα να πουλήσουν ακριβά στρώματα σε τόσο υψηλές τιμές. Στο τέλος, ο καταναλωτής πρέπει να φέρει τις συνέπειες.

καλύτερα χαλαρά εργονομικά μαξιλάρια στρωμάτων

Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε συγκρίσεις στο Διαδίκτυο

Στις πύλες σύγκρισης, θα πρέπει να κοιτάξετε δύο φορές, έτσι Δοκιμή στρώματος πραγματοποιήθηκε. Ακόμα και με γνωστούς ιστότοπους όπως το Stiftung Warentest θα πρέπει να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτό. Στην περίπτωση αξιόπιστων ιστότοπων, ωστόσο, η διαδικασία δοκιμής συνήθως εξηγείται και η συνεργασία με διάφορα εργαστήρια δοκιμών ή παρόμοια αναφέρεται λεπτομερώς.

Οι φορείς εκμετάλλευσης των αμφίβολων ιστότοπων δεν δοκιμάζουν οι ίδιοι κανένα προϊόν και αντιπροσωπεύουν μόνο τους αυτοδιοριζόμενους νικητές των δοκιμών ως εκείνους που πληρώνουν ένα συγκεκριμένο τέλος. Αγοράζετε τον τίτλο του νικητή του τεστ, ας το πούμε έτσι. Συχνά δεν είναι σαφές σε αυτές τις πύλες σύμφωνα με ποια κριτήρια ή υπό ποιες συνθήκες διεξήχθη η δοκιμή και ποιος είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνος για τη δοκιμή.

εργονομικά στρώματα για καλύτερο ύπνο

Για να μπορέσει η αντίστοιχη σελίδα να γεμίσει με περιεχόμενο, τα μεμονωμένα αποτελέσματα από διαφορετικές αναφορές δοκιμών και κριτικές, για παράδειγμα από το Amazon, συνδυάζονται και εξάγονται ως ξεχωριστή δοκιμή. Οι διαχειριστές των σελίδων κερδίζουν έπειτα χρήματα με τους λεγόμενους συνδέσμους συνεργατών, καθώς προωθούν τους πελάτες στους σχετικούς λιανοπωλητές. Έτσι λαμβάνετε προμήθεια πωλήσεων και ενεργείτε σαν μικροπωλητές, μόνο σε ψηφιακή μορφή.

κοριτσάκι στο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Επομένως, θα πρέπει πάντα να διερευνάτε προσεκτικά στο Διαδίκτυο και να χρησιμοποιείτε διάφορες πηγές πληροφοριών. Η πρώτη θέση δεν δικαιολογείται πάντα. Μια άλλη δυνατότητα είναι να παραγγείλετε το νέο στρώμα από έναν έμπιστο έμπορο ή να το παραγγείλετε απευθείας από τον κατασκευαστή, π.χ. “Snooze Project«Να τα αγοράσω και να τα δοκιμάσω στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συμβουλές για τέλειο infographic ύπνου

Infographic: Εκτός από ένα κατάλληλο στρώμα, υπάρχουν και άλλα σημεία που μπορούν να έχουν θετική και αρνητική επίδραση στον ύπνο.

Νομικό πλαίσιο

Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, σε περιπτώσεις στις οποίες οι καταναλωτές εξαπατούνται ή οι ανταγωνιστές βλάπτονται λόγω παραπλανητικών δηλώσεων, το Νόμος κατά του αθέμιτου ανταγωνισμού (UWG). Η επιχειρηματική πράξη είναι παραπλανητική διότι υποδηλώνει ότι έχει πραγματοποιηθεί μια δοκιμή και ότι η αξιολόγηση θα προκύψει από αυτό όταν τίποτα δεν έχει δοκιμαστεί καθόλου. Ο χειριστής ενεργεί για επιχειρήσεις επειδή κερδίζει χρήματα μέσω της σελίδας με την προώθηση πελατών.

Οι εφευρεθείσες δοκιμές και η ελεύθερη επιλογή των νικητών των δοκιμών χωρίς τα προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί επομένως παραβιάζουν τη νομοθεσία ανταγωνισμού. Γι ‘αυτό το Stiftung Warentest και διάφορα Ενώσεις προστασίας των καταναλωτών συνεργάστηκαν και έστειλαν προειδοποιήσεις στους κατάλληλους χειριστές ιστότοπων. Τους ζητείται να καταργήσουν την παραπληροφόρηση και να υποβάλουν δήλωση διακοπής.

Επιλέγοντας σωστά τα στρώματα

Προτιμήστε τους σχετικούς ιστότοπους δοκιμών

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για προϊόντα στο Διαδίκτυο θα πρέπει να κολλήσει σε αξιόπιστους ιστότοπους γνωστών εταιρειών. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την αναζήτηση του σωστού στρώματος, αλλά και για όλες τις ομάδες προϊόντων. Συχνά, περιοδικά εξειδικευμένα σε μεμονωμένους τομείς, τα οποία μπορούν επίσης να αγοραστούν σε εφημερίδες, είναι η καλύτερη επιλογή για τη λήψη σημαντικών αναφορών δοκιμών.

Η Stiftung Warentest διαθέτει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο και είναι η πιο γνωστή εταιρεία που πραγματοποιεί δοκιμές ανεξάρτητα. Η Öko-Test είναι επίσης στην αγορά για πάνω από 30 χρόνια και έχει αποκτήσει καλή φήμη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, φυσικά, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε χρήματα για τις εκθέσεις δοκιμών. Τελικά, είναι καλύτερο για το πορτοφόλι σας, επειδή μπορείτε να απολαύσετε έναν πραγματικό νικητή δοκιμής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

στρώμα κρεβατιού κρεβάτι ξύλινα εργονομικά μαξιλάρια

Νεαρή οικογένεια δοκιμάζει στρώμα σε ένα κατάστημα

Εικόνα: Όταν επιλέγετε ένα στρώμα, πρέπει να προσέξετε να μην καταφύγετε σε κακή ποιότητα λόγω λανθασμένων πληροφοριών. Πηγή εικόνας: Iakov Filimonov – 692526295 / Shutterstock.com