στρώμα λατέξ dormando υγιεινό ύπνο

Στρώμα λατέξ – χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές

Στις μέρες μας μπορείτε να βρείτε μια πολύπλευρη ποικιλία στρωμάτων στην αγορά. Μερικές φορές είστε πραγματικά κακομαθημένοι για επιλογή. Θέλουμε να σας το κάνουμε λίγο πιο εύκολο και έχουμε ετοιμάσει μερικές πρακτικές συμβουλές σήμερα. Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μας τύπους στρώματος – το στρώμα λατέξ.

Γιατί να επιλέξετε ακριβώς αυτό το στρώμα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ενός στρώματος λατέξ;?

Τι είναι στην πραγματικότητα κόμμι?

Ο πυρήνας του στρώματος λατέξ είναι συνήθως κατασκευασμένος από φυσικό ή συνθετικό καουτσούκ. Είναι επίσης σύνηθες να αναμειγνύονται φυσικά και συνθετικά πολυμερή. Η αναλογία έχει ως εξής – 40% φυσικό καουτσούκ έως 60% λατέξ κατασκευασμένο από πετρέλαιο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ένα φυσικό στρώμα λατέξ μπορεί να πωληθεί μόνο αν είναι πραγματικά κατασκευασμένο από 100% φυσικό καουτσούκ.

Dormiente Natural Basic 4

στρώμα λατέξ dormiente natural basic 4 dormando

Ως υλικό, το καουτσούκ είναι αρκετά προσαρμόσιμο. Χάρη σε αυτήν την ικανότητα, τα στρώματα λατέξ είναι εργονομικά και κατάλληλα για σχεδόν κάθε πτυσσόμενο πλαίσιο. Το λάτεξ εξασφαλίζει επίσης τέλεια ελαστικότητα στα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος – η σπονδυλική στήλη, οι ώμοι, οι γλουτοί – εξοικονομούνται όταν κοιμάστε. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται η κύρια απαίτηση για έναν υγιή, ξεκούραστο ύπνο, τόσο για εκείνους που κοιμούνται με το στομάχι όσο και για αυτούς που κοιμούνται στο πλάι..

Ένα άλλο, όχι λιγότερο σημαντικό χαρακτηριστικό του στρώματος λατέξ είναι ότι είναι πολύ κατάλληλο για αλλεργικούς και γενικά για ευαίσθητα άτομα. Το λάτεξ είναι φυσικά αντιβακτηριακό και επομένως υψηλής υγιεινής. Επομένως, τα στρώματα από λάτεξ καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Εργάτης Hanseatic Talalay-Latex

στρώμα λατέξ dormando werkmeister hanseatic talalay latex

Η παραγωγή

Το υλικό λατέξ χύνεται βασικά σε ειδικό καλούπι και θερμαίνεται. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται βουλκανισμός. Αυτή η διαδικασία παραγωγής παγιδεύει αναρίθμητες μικρές φυσαλίδες αέρα στο υλικό λατέξ. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια κυκλοφορία αέρα στο στρώμα λατέξ.

Για στρώματα λατέξ, χρησιμοποιήστε καλύμματα που είναι πολύ απορροφητικά και μαλακά στην αφή. Πάνω απ ‘όλα, τα υλικά από μαλλί και τα προϊόντα TENCEL® συνιστώνται ιδιαίτερα εδώ.

Dunlopillo Natura 1600 Plus

στρώμα λατέξ dunlopillo natura 1600 plus dormando

Πλεονεκτήματα του στρώματος λατέξ

  • αντιβακτηριακή δράση, αδιάβροχη – ιδανική για αλλεργικούς
  • προσαρμόσιμο υλικό – κατάλληλο επίσης για λειτουργικά κουφώματα
  • απαλό στην πλάτη – ελαστικότητα υψηλού σημείου και εργονομία
  • βέλτιστη κυκλοφορία αέρα – ο εκκρινόμενος ιδρώτας απελευθερώνεται στον αέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • εύκολο να καθαριστεί
  • στιβαρό και ανθεκτικό – με την κατάλληλη φροντίδα

Μειονεκτήματα του στρώματος λατέξ

  • Μεγαλύτερο βάρος σε σύγκριση με τα στρώματα αφρού
  • Λόγω του βουλκανισμού, το στρώμα μπορεί προσωρινά να έχει τη δική του μυρωδιά

Ελπίζουμε ότι έχετε τώρα αρκετές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα στρώματα λατέξ. Λάβετε αυτό υπόψη την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα στρώμα και εξασφαλίστε τη βέλτιστη άνεση ύπνου και ξεκούραστο ύπνο όλη τη νύχτα. Έμπειροι ειδικοί στρωμάτων, όπως αυτοί στο dormando.de θα είναι πάντα δίπλα σας με καλές συμβουλές. Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε.

Διασκεδάστε επιλέγοντας το τέλειο στρώμα λατέξ και απολαύστε όμορφα όνειρα!

Sembella Premium Biotherm

στρώμα λατέξ sembella premium biotherm dormando

Μαξιλάρι στήριξης λαιμού Wissflex sf10 λατέξ

στρώμα λατέξ dormando swissflex sf10 μαξιλάρι στήριξης λαιμού λατέξ