κομψό σκανδιναβικό υπνοδωμάτιο

Κομψή κρεβατοκάμαρα – θέλετε να διακοσμήσετε σε χρυσό και λευκό?

Είχατε τη διάθεση για ένα κομψό υπνοδωμάτιο για μεγάλο χρονικό διάστημα; Χρυσό και άσπρο – ακούγεται σαν στυλ και πολυπλοκότητα, έτσι δεν είναι; Perhapsσως αυτό το υπνοδωμάτιο που σας παρουσιάζουμε σήμερα να ήταν η ιδανική έμπνευση για εσάς.

Ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων είναι απλά υπέροχος.

Η λαμπερή, μεγαλειώδης πινελιά του χρυσού εξισορροπείται τέλεια από το καθαρό, ηρεμιστικό αποτέλεσμα του λευκού. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Δημιουργήθηκε μια ζεστή, ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το απλό σκανδιναβικό στυλ φαίνεται πολύ πιο ομαλό σε αυτήν την παλέτα χρωμάτων και έχει μια θηλυκή επίγευση. Απλό αλλά πολύ λειτουργικό, ένα τέτοιο κομψό υπνοδωμάτιο σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα και πιο αναζωογονητικά.

Οι λευκές ταπετσαρίες τοίχου είναι διακοσμημένες με φιλιγκράν και με αυτόν τον τρόπο εμποδίζουν την αντανάκλαση του φωτός

κομψή κρεβατοκάμαρα ανοιχτή ντουλάπα με ατσάλινη κολόνα

Δείτε το κεφαλάρι του κρεβατιού! Αποτελείται από μια ανοιχτή βιβλιοθήκη και στο εσωτερικό του εκτίθενται μερικά ευρήματα από χρυσό για να διατηρηθεί η ισορροπία. Ένα κομψό, λευκό τραπεζάκι με χρυσά πόδια βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι. Μπορείτε να βάλετε το επίχρυσο φλιτζάνι τσάι σας εκεί διαβάζοντας.

Τέτοιες έξυπνες λύσεις είναι κομψές και εξοικονομούν χώρο ταυτόχρονα

κομψή κρεβατοκάμαρα χρυσή βάση τοίχου με κρεμάστρες

Φροντίστε να μην ξεχάσετε τα σεντόνια και τα μαξιλάρια. Όπως μπορείτε να δείτε, αποτελούν κεντρικό μέρος της διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας. Εδώ χρησιμοποιήθηκαν μαξιλάρια σε λευκό και ώχρα. Ένα κλινοσκεπάσμα από λαμπερό χρυσό δεν θα ήταν επίσης κακό, αν και μια γκρι κουβέρτα χρησιμοποιήθηκε εδώ για να δημιουργήσει μια ισορροπία.

Η κρεμαστή λυχνία σε σχήμα μπολ είναι επίσης επενδυμένη με χρυσό στο εσωτερικό της

κομψή βιβλιοθήκη κεφαλαριού κρεβατοκάμαρας

Τι νομίζετε; Σου άρεσε? Τι άλλο μπορείτε να κάνετε διαφορετικά αν θέλετε να διακοσμήσετε σε χρυσό και λευκό; Ένα τέτοιο κομψό υπνοδωμάτιο θα ήταν κατάλληλο για εσάς?