Ο καιρός μόλις έχει ζεσταθεί και τότε μπορείτε ήδη να δείτε τους πρώτους λάτρεις του καλοκαιριού να ξαπλώνουν στα λιβάδια του πάρκου, να παίζουν ή ακόμα και να ψήνουν.

Τέλος, ο καιρός είναι γενναιόδωρος για εμάς και η διασκέδαση της παραμονής σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να βιωθεί ανά πάσα στιγμή. Είτε είμαστε ξυπόλητοι και αμάνικοι σε μια κουβέρτα πικνίκ, απολαμβάνουμε το μεσημεριανό μας διάλειμμα ή νωρίς το βράδυ με καλή παρέα, ή παίζουμε Frisbee το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τους πιθανούς κινδύνους που μας περιμένουν στην ύπαιθρο.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρι λεμόνι εναντίον τσιμπουριών μαύρο κύμινο εναντίον τσιμπουριών 2

Οι θερμές ακτίνες του ήλιου έχουν θετική επίδραση στη συναισθηματική μας κατάσταση. Πολλοί φεύγουν από το σπίτι σχεδόν ευφορικά με σορτς και σαγιονάρες και περνούν την ημέρα σε ένα πράσινο λιβάδι χωρίς να ανησυχούν. Αλλά όσο πιο άγριο και πιο μακριά από την πόλη είναι το λιβάδι, τόσο πιο επικίνδυνο μπορεί να είναι για εμάς. Ειδικά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας δαγκώσει ένα τσιμπούρι.

τα καθαρά αιθέρια έλαια τσιμπούρια απωθούν το έλαιο μέντας ενάντια στα τσιμπούρια

Όλες οι πόλεις ψεκάζουν τα λιβάδια ενάντια στα τσιμπούρια εγκαίρως και παρόλα αυτά μεμονωμένες περιπτώσεις τσιμπήματος τσιμπούρι μπορεί επίσης να συμβούν σε μεγάλες πόλεις. Το πώς να αντιδράσει σε ένα δάγκωμα τσιμπούρι είναι σαφές σε πολλούς. Για να μην συμβεί αυτό καθόλου, θα σας πούμε για μερικούς φυσικούς προληπτικούς παράγοντες κατά των τσιμπουριών.

Τα φυσικά αιθέρια έλαια διώχνουν τα τσιμπούρια 2

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούν το λάδι λεμονιού ενάντια στα τσιμπούρια λεβάντας

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρι λεμονιού ενάντια στο τσιμπούρι χνούδι ρολό2

Εξαιρετικά φυσικά αιθέρια έλαια κατά των τσιμπουριών

Γράφονται πολλά για όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια, αλλά δεν είναι αρκετά. Τώρα θα θέλαμε να περιοριστούμε σε εκείνα τα έλαια που διώχνουν τα τσιμπούρια και έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας από τις κακοήθεις ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν από τα τσιμπούρια.

Όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εφαρμοστούν στα ρούχα σας χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο χνούδι λίγο πριν φύγετε από το σπίτι.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια διώχνουν το μείγμα των κροτώνων

Τα αγνά αιθέρια έλαια διώχνουν τα τσιμπούρια από μια γάτα

Λάδι ευκάλυπτου

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου όχι μόνο καθαρίζει τους αεραγωγούς, αλλά είναι επίσης μια μεγάλη βοήθεια στην καταπολέμηση διαφόρων γαστρεντερικών καταγγελιών. Είναι σημαντικό να αγοράζετε φυσικά φυσικά αιθέρια έλαια και να μην τα τσιγκουνεύεστε. Η υψηλή τιμή καλής ποιότητας αποδίδει σε αυτή την περίπτωση.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρια απωθούν το έλαιο ευκαλύπτου ενάντια στα τσιμπούρια

λάδι λεμονιού

Το λεμόνι (και όλα τα εσπεριδοειδή) οφείλουν την ευχάριστη μυρωδιά τους στα αιθέρια έλαια που βρίσκονται στη φλούδα του λεμονιού. Με αυτό το ειδικό αιθέριο έλαιο δεν θα διώξετε μόνο τα επικίνδυνα τσιμπούρια, αλλά και ψύλλους και ψείρες.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούν το λάδι λεμονιού ενάντια στα τσιμπούρια

μινθέλαιο

Το έλαιο μέντας είναι εκπληκτικά τοξικό για ενοχλητικά έντομα που δαγκώνουν και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο κατά των τσιμπουριών. Εάν το τσιμπούρι έχει καταφέρει να σκάψει μέσα σας, το αιθέριο έλαιο μέντας θα το κάνει να λιποθυμήσει και θα το κάνει πιο εύκολο να το αφαιρέσετε. Σε μια τέτοια περίπτωση, ωστόσο, φροντίστε να σας εξετάσει ένας γιατρός.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρια διώχνουν το minzoel

Τα φυσικά αιθέρια έλαια διώχνουν τα τσιμπούρια

Ελαιο λεβάντας

Αυτό το ευγενές λάδι είναι μια φανταστική βοήθεια στην καταπολέμηση των τσιμπουριών, των κουνουπιών και άλλων παρασίτων. Ωστόσο, το λάδι δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε μολυσμένα κατοικίδια όπως γάτες και σκύλους.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρια διώχνουν το λάδι λεβάντας

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια διώχνουν τα τσιμπούρια για μια βόλτα

Μαύρο σπορέλαιο

Το απίστευτο Μαύρο σπορέλαιο κρατά τα επικίνδυνα και τσιμπημένα έντομα μακριά από εσάς και τα κατοικίδια ζώα σας. Μαζί με το λάδι καρύδας, αυτά τα δύο αιθέρια έλαια είναι από τα φθηνότερα και ασφαλέστερα φυσικά προστατευτικά μέσα ενάντια στα έντομα που τσιμπάνε και δαγκώνουν.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρι λεμονόλαδο έναντι τσιμπουριών μαύρο κύμινο εναντίον τσιμπουριών 2

Όλα αυτά τα έλαια προστατεύουν όχι μόνο εσάς, αλλά και τα κατοικίδια ζώα σας από ανεπιθύμητα έντομα και παράσιτα και κάνουν τα ρούχα σας να μυρίζουν εκλεπτυσμένα και ευχάριστα. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πρέπει επίσης να σκεφτείτε την υγεία των παιδιών, ειδικά όταν οι καλοκαιρινές διακοπές έρχονται σύντομα.

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρι λεμόνι εναντίον τσιμπουριών μαύρο κύμινο εναντίον τσιμπουριών 2

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούρι λεμονόλαδο έναντι τσιμπουριών μαύρο κύμινο εναντίον τσιμπουριών 2

τα τσιμπούρια διώχνουν φυσικά αγνά αιθέρια έλαια

όλα τα φυσικά αιθέρια έλαια τσιμπούν το λεμόνι με το τσιμπούρι

καθαρά αιθέρια έλαια τσιμπούρια απωθούν το έλαιο μέντας ενάντια στα τσιμπούρια

όλα τα φυσικά τσιμπούρια αιθέριων ελαίων απομακρύνουν την προστασία του σκύλου