Έχετε σκεφτεί ποτέ την ιδέα της εγκατάστασης θυρίδας ντουλαπιών σε κατάλληλο μέρος στο σπίτι σας; Απλώς να έχετε μια μυστική γωνιά όπου τα τιμαλφή σας προστατεύονται όχι μόνο από απρόσκλητους επισκέπτες, αλλά και από τον κίνδυνο πυρκαγιάς?

Σήμερα θα θέλαμε να αναφέρουμε με ακρίβεια αυτό το θέμα και να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα πλεονεκτήματα που έχει μια λεγόμενη Έπιπλα ασφαλή φέρνει μαζί του.

Έπιπλα ασφαλή

Ασφαλείς μορφές και πολλά άλλα

Υπάρχουν χρηματοκιβώτια που καλύπτουν κάθε ανάγκη και ως εκ τούτου εμφανίζονται σε μεγάλη ποικιλία μορφών. Μιλάμε για ασφαλή, συμπαγή και φθηνά ασφαλή σχήματα που προορίζονται για ιδιωτικά θέματα, για μικρές επιχειρήσεις ή για ανάγκες συλλεκτών.

Έπιπλα ασφαλή

 Ποια χρηματοκιβώτια προορίζονται για ιδιωτική χρήση?

Τα χρηματοκιβώτια που δεν ξεχωρίζουν ως τέτοια αλλά εξακολουθούν να σας δίνουν την αίσθηση ασφάλειας χρησιμοποιούνται καλά στον ιδιωτικό τομέα. Αυτά τα χρηματοκιβώτια δεν διαφέρουν σχεδόν από ένα έπιπλο και είναι σταθερά βιδωμένα σε έναν τοίχο της επιλογής σας με τη βοήθεια πείρων.

Αν ψάχνετε για ένα χρηματοκιβώτιο επίπλων, μπορείτε να το βρείτε με διαφορετικά ονόματα. Είτε διαβάζετε για ενσωματωμένο χρηματοκιβώτιο, ενσωματωμένο χρηματοκιβώτιο επίπλων, χρηματοκιβώτιο επίπλων ή ακόμη και θυρίδα ντουλαπιού, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για το ίδιο αντικείμενο.

Έπιπλα ασφαλή

Μην νομίζετε ότι ένα χρηματοκιβώτιο επίπλων είναι λιγότερο ασφαλές ή συμπαγές από ένα παραδοσιακό χρηματοκιβώτιο. Αν και οι διαστάσεις του σε σύγκριση είναι μικρότερα από το χρηματοκιβώτιο προστασίας αξίας, το χρηματοκιβώτιο επίπλων είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα χρηματοκιβώτιο. Όλα τα χρηματοκιβώτια είναι φυσικά ελεγμένα και πιστοποιημένα και προστατεύονται από την υγρασία και τη φωτιά σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα.

Η κρυπτογράφηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με αριθμούς καθώς και με κλειδαριά κλειδιού. Επιπλέον, όλα τα τρέχοντα χρηματοκιβώτια έχουν ειδικούς μεντεσέδες που κάνουν την εγκατάσταση σε συρταριέρες ή ντουλάπια ακόμη πιο εύκολη και πιο βολική.

Έπιπλα ασφαλή

Ποια πολύτιμα αντικείμενα αποθηκεύονται με ασφάλεια σε ένα χρηματοκιβώτιο επίπλων;?

Εκτός από τα σημαντικά έγγραφα, που είναι διαφορετικά για τον καθένα, μπορείτε να αποθηκεύσετε οικογενειακά κοσμήματα, πολύτιμα ρολόγια, μετρητά ή χρεόγραφα, φάρμακα και άλλα σημαντικά πράγματα σε ένα χρηματοκιβώτιο επίπλων.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων και να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν αποκτήσετε προσωπική θυρίδα ασφαλείας θα είναι το επίπεδο ασφάλειας.

Τα ενσωματωμένα χρηματοκιβώτια προσφέρονται σε διάφορες κατηγορίες ασφαλείας και επίπεδα τιμών, όπου μπορείτε να επιλέξετε από ελαφριά έως μεσαία έως υψηλή προστασία.

Έπιπλα ασφαλή

Πόσο αξίζει για εσάς η ασφάλειά σας;?

Η ασφαλής αποθήκευση των τιμαλφών σας έχει λογικά μια επαρκή τιμή, η οποία εξακολουθεί να είναι εκπληκτικά χαμηλή παρά την εγγυημένη ασφάλεια. Οι τιμές των χρηματοκιβωτίων επίπλων είναι στην τριψήφια και τετραψήφια περιοχή. Μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας ποιο χρηματοκιβώτιο θα επιλέξετε. Τελικά, η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και τη μεμονωμένη περίπτωση.

Έπιπλα ασφαλή

Ασφάλεια, ασφάλιση και ασφαλή μαθήματα

Θα ήταν σκόπιμο να ζητήσετε συμβουλές από την ασφαλιστική σας εταιρεία πριν αποφασίσετε για ένα χρηματοκιβώτιο. Επειδή όσο πιο φθηνό πρέπει να είναι το νέο σας χρηματοκιβώτιο, τόσο χαμηλότερο είναι το ποσοστό ασφάλισης και επομένως η ασφάλεια των τιμαλφών σας.

Έπιπλα ασφαλή

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τα είδη ασφάλισης έχουν προσαρμοστεί στην ανθεκτικότητα των χρηματοκιβωτίων. Ανάλογα με το θέμα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ιδιωτικού και εμπορικού και για ακόμη λιγότερες ανησυχίες και κινδύνους υπάρχει η επιλογή να αγκυροβολήσετε το χρηματοκιβώτιο σας από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η συμβουλή μας προς εσάς είναι να εκτιμήσετε πρώτα την αξία των τιμαλφών σας και στη συνέχεια να αναζητήσετε μια κατάλληλη κατηγορία προστασίας!

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα στην εύρεση του κατάλληλου χρηματοκιβωτίου και μην ξεχάσετε να σκεφτείτε την ασφάλειά σας!

Πηγή: Tresor-Online.de 

Έπιπλα ασφαλή

Έπιπλα ασφαλή

Έπιπλα ασφαλή

Έπιπλα ασφαλή

Έπιπλα ασφαλή

Έπιπλα ασφαλή Έπιπλα ασφαλή