Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε σε μια περιοδεία στην Ινδία

Από τη δεκαετία του 1960 η Ινδία ήταν ένας ελκυστικός ταξιδιωτικός προορισμός για όλους τους λάτρεις των ταξιδιών που θέλουν να πάνε / πετάξουν πολύ πέρα ​​από τα σύνορά τους. Εξωτισμός, πνευματικότητα, σοφία και αναζήτηση του πραγματικού πυρήνα στον εαυτό σας – αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι και κίνητρα που προσελκύουν τους ανθρώπους στην Ινδία.

Δεν ήσουν ακόμα Ινδία, αλλά έχετε ακούσει τόσες πολλές όμορφες ιστορίες και θα θέλατε να ζήσετε ζωντανά αυτές τις υπέροχες αντιθέσεις της γιγαντιαίας γης; Σας γοητεύει η ιστορία πολιτισμού 5000 ετών και σκοπεύετε να δείτε χιλιόμετρα παραλιών καθώς και να επισκεφθείτε μικρά χωριά και ψηλά βουνά; Θα ήσασταν απρόθυμοι να εγκαταλείψετε τις ανέσεις στη ζωή και ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις των απορριμμάτων, θέλετε κάποια άξια άνεση στις διακοπές; Μπορούμε να το καταλάβουμε πλήρως και είμαστε πάντα σε αναζήτηση εναλλακτικών ιδεών και προσφορών που κάνουν τη ζωή των αναγνωστών μας καλύτερη και πιο όμορφη.

Μια περιήγηση στην Ινδία μπορεί να είναι εκπληκτικά διαφορετική

Ινδία ταξίδι μοτοποδηλάτου οδήγησης τίτλος τίγρης κεράλα

Νοικιάστε ένα μοτοποδήλατο και δείτε τη λαμπρότητα της χώρας 

Ταξίδι στην Ινδία με μοτοποδήλατο

οι οποίες τους πιο όμορφους προορισμούς για την πολύ ξεχωριστή περιοδεία σας στην Ινδία  και αυτό που δεν πρέπει να χάσετε, σας το παρουσιάζουμε εδώ. Εκτός από την υποχρεωτική επίσκεψη στο θρυλικό TajMahal και το μακροχρόνιο ταξίδι στο Βαρανάσι, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την πόλη Dharamsala, που έγινε διάσημη από τον Δαλάι Λάμα.

Ακούστε το μύθο για την κατασκευή του Ταζ Μαχάλ 

Ινδία ταξίδι με μοτοποδήλατο βόλτα με τίγρη σαφάρι ταζ μαχάλ

Επισκεφθείτε την ιερή πόλη στο Γάγγη

Ινδία μετ 'επιστροφής μοτοποδήλατο βόλτα με τίγρη σαφάρι βαρανάσι

Η απίστευτα όμορφη Ινδία δεν συνδέεται μόνο με την πνευματικότητα. Για τους τολμηρούς μεταξύ μας, θα θέλαμε να δείξουμε μια πλευρά της Ινδίας που μέχρι στιγμής έχει παραμείνει λίγο πολύ άγνωστη. Όποιος ονειρευόταν πάντα ένα εξωτικό και άγριο ταξίδι σαφάρι, μπορεί να ανυπομονεί για το παρακάτω Συμβουλές ταξιδιού για σαφάρι στην Ινδία  προσοχή.

Γνωρίστε όμορφα μέρη και ανθρώπους 

Ινδία ταξίδι μοτοποδήλατο βόλτα παιδί τίγρης

Ένα μακρύ ταξίδι πρέπει να προγραμματιστεί καλά και διεξοδικά εκ των προτέρων. Συνιστάται ιδιαίτερα να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο για το ταξίδι σας στην Ινδία ή να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο ταξιδιωτικό πράκτορα. Έτσι μπορείτε να γνωρίσετε όλα τα όμορφα και αξέχαστα μέρη και ανθρώπους στην Ινδία με ειρήνη και χωρίς άγχος.

Ανεβείτε στα βουνά και ζήστε την Ινδία ξεχωριστά και από κοντά 

Ινδία μετ 'επιστροφής αναρρίχηση στα βουνά

Νιώστε τον αυθεντικό πολιτισμό της χώρας 

Ινδία ταξίδι μοτοποδηλάτου οδήγησης τίτλος τίγρης κεράλα