Η επιλογή μιας κατάλληλης σχάρας δεν είναι δύσκολη υπόθεση αυτές τις μέρες, επειδή η εμφάνιση δεν είναι η κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς. Στη Γερμανία, τα μπάρμπεκιου είναι κυρίως σε εξωτερικούς χώρους και όταν τελειώσετε, το κάλυμμα ανοίγει και η σχάρα τοποθετείται στο πλάι του σπιτιού. Μια συστηματική διαδικασία που μερικές φορές γίνεται πολύ βαρετή για τους καλεσμένους και τον κύριο του γκριλ. Η συντακτική ομάδα μας έχει επιλέξει 5 αποκλειστικές και έξυπνες επιλογές που μπορούν να κάνουν το ψήσιμο στη σχάρα πολύ πιο ελκυστικό και πρακτικό. Διαβάστε τις τελευταίες ενημερώσεις για αυτό το θέμα στις ακόλουθες παραγράφους.

Υπαίθριος σταθμός ψησταριάς

Το ψήσιμο στη σχάρα στον κήπο είναι πάντα μια καλή ιδέα και πολύ πρακτική. Αν συνδυάσετε την καλοκαιρινή κουζίνα με τον χώρο μπάρμπεκιου, η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη. Είναι σημαντικό να υπάρχει νεροχύτης, γιατί θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο με αυτό αν πλύνετε αμέσως τα λαχανικά. Ένας τέτοιος σταθμός ψησταριάς πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένος και εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας σε έναν πρακτικό υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου?

σχάρα έξω

Καλός σχεδιασμός φωτισμού

Ο σωστός σχεδιασμός φωτισμού είναι ξεχωριστός σε κάθε χώρο μπάρμπεκιου. Αυτό σας δίνει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των σπεσιαλιτέ ψησίματος. Μια πλούσια επιλογή παραλλαγών, όπως λωρίδες LED, κρεμαστά φωτιστικά και ακόμη και διακοσμητικοί λαμπτήρες θα κάνουν τον χώρο μπάρμπεκιου πιο ελκυστικό. Μην ξεχνάτε ότι η φωτεινότητα του φωτός είναι υψίστης σημασίας και δοκιμάστε τον φωτισμό πριν την εγκαταστήσετε.

Να είστε δημιουργικοί με τον σχεδιασμό φωτισμού

δροσερό σχέδιο φωτισμού

Η σκιά είναι πλεονέκτημα

Όσο απαραίτητος είναι ο σχεδιασμός φωτισμού για έναν σταθμό μπάρμπεκιου, τόσο πιο σημαντική είναι μια καλά οργανωμένη σκιά. Τις ζεστές μέρες, μια ξύλινη δομή στέγης μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε μια δύσκολη ιδέα οροφής για αυτό, αλλά μια απλή, υψηλής ποιότητας δομή που είναι στιβαρή και ανθεκτική.

Σταθερή και λειτουργική κατασκευή

σχηματίζοντας σκιές

Χώροι μπάρμπεκιου με το δικό σας σχέδιο

Ποιος είπε ότι το μπάρμπεκιου είναι μόνο για εξωτερικούς χώρους; Με την πρώτη ματιά νομίζετε ότι είναι μια κανονική κουζίνα, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια βεράντα με ενσωματωμένη σχάρα, ένα πολύ μεγάλο ψυγείο, ένα πλυντήριο πιάτων και ακόμη και μια παγομηχανή. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια τέτοια ιδέα και δεν σας αρέσει το υπαίθριο ψήσιμο στη σχάρα, τότε αυτή είναι η λύση για εσάς.

Το ψήσιμο στη σχάρα μπορεί επίσης να είναι μεγάλη διασκέδαση σε εσωτερικούς χώρους

ψήσιμο σε εσωτερικούς χώρους

Ελκυστικός σχεδιασμός

πέτρα τοίχο σχεδιασμό περιοχή μπάρμπεκιου

Σαλόνι – γιατί είναι τόσο σημαντικό?

Το ψήσιμο στη σχάρα είναι μια διαδικασία που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να περιμένετε τα προϊόντα να είναι έτοιμα. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτή τη φορά πολύ πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική για τους καλεσμένους σας. Σκεφτείτε πώς ο χώρος μπάρμπεκιου θα μπορούσε να γίνει πιο φιλόξενος. Η συμβουλή μας είναι να οργανώσουμε ένα σαλόνι δίπλα στη σχάρα. Υπάρχουν εκατοντάδες παραλλαγές στο θέμα των επίπλων κήπου, όπως ταπετσαρισμένα έπιπλα, κουνιστές καρέκλες ή πολυθρόνα από μπαστούνι. Φέρτε επίσης επιπλέον καρέκλες, γιατί μερικές φορές υπάρχουν απρόσμενοι επισκέπτες όταν πρόκειται για πάρτι μπάρμπεκιου. Το σαλόνι θα πρέπει σίγουρα να είναι άνετο για τους επισκέπτες. Είναι σημαντικό οι γκριλ και οι χώροι σαλονιού να τοποθετούνται το ένα κοντά στο άλλο.

Φιλόξενος χώρος lounge με τέλεια θέα

Χώρος μπάρμπεκιου στο σαλόνι

Η περίοδος μπάρμπεκιου έχει ήδη τελειώσει, αλλά οι έξυπνες ιδέες μας θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε το μπάρμπεκιου το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Το να κάνετε μπάρμπεκιου και να συνομιλείτε με την οικογένεια ταυτόχρονα είναι πάντα μια μεγάλη δραστηριότητα

   ψήσιμο με ενθουσιασμό    8η