οροφή σχέδιο ταπετσαρία μοτίβο καρδιές χρωματιστό

Πώς μπορείτε να σχεδιάσετε το ταβάνι

Μπορεί να είναι ότι οι ταπετσαρίες οροφής δεν είναι πλέον της μόδας. Αυτή η δεκαετία φαίνεται να αφορά περισσότερο τους τοίχους. Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι επικράτησε μια τάση. Όταν φτάσετε στο σημείο όπου οι δυνατότητες των ταπετσαριών φαίνεται να έχουν εξαντληθεί, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή στο εσωτερικό.

Πολλοί σχεδιαστές, όπως η Emily Mughannam από την EM Design Interiors, θεωρούν το ταβάνι ως τον πέμπτο τοίχο. Γιατί λοιπόν να αφήσουμε έξω τη διακόσμησή τους?

Πιστεύει ακράδαντα ότι η επίπλωση της οροφής με ένα έντονο χαρτί τοίχου είναι ένα απόλυτα επιτυχημένο βήμα. Αυτά στα πλάγια είναι πολύ σοβαρά. Σκέφτηκε λοιπόν κάτι πραγματικά «γλυκό» στο ταβάνι.

Σχεδιάστε το ταβάνι: Οι υπέροχες ταπετσαρίες για το ταβάνι κατευθύνουν το βλέμμα σας προς τα πάνω

μπάνιο οροφή σχεδιασμός ταπετσαρία γεωμετρικό μοτίβο

Σε αυτό το δωμάτιο, οι σχεδιαστές ένιωσαν την επιθυμία να διακρίνουν σαφώς το χαρτί από την πέτρα. Wantedθελαν να χρησιμοποιήσουν τα μοτίβα στον τοίχο για μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Αλλά ταυτόχρονα ήθελαν να μην αλλοιωθεί η εντύπωση της φυσικής ομορφιάς της πέτρας. Αυτό είπε η Katelyn Grooms. Μας υπενθυμίζει επίσης ότι όταν προσθέτετε ταπετσαρία στο ταβάνι, το μέγεθος είναι απαραίτητο. Πρέπει να φαίνονται κατάλληλα. Έτσι, για την ταπετσαρία για το μικρό μπάνιο, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν αντίστοιχα μικρότερα μοτίβα. Επιπλέον, αυτή η ταπετσαρία δεν δείχνει κανένα προσανατολισμό και έτσι δεν σας αποσπούν οι φυσικές γραμμές της αρχιτεκτονικής.

Είναι άλλο πράγμα να καλύπτετε ένα ψηλό ταβάνι με ένα αποτύπωμα και άλλο – να δημιουργείτε μια ανθρώπινη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Αλλά αυτό το ανώτατο όριο είναι αρκετά χαμηλό. Αυτό μπορεί να σταματήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού που δεν αγαπούν την περιπέτεια. Μην ανησυχείς! Το ταβάνι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δοκιμάσετε χαρτί τοίχου. Το φόντο της ταπετσαρίας είναι ελαφρύ σε αυτή την περίπτωση. Με αυτόν τον τρόπο, το ανώτατο όριο δεν θα φαίνεται χαμηλότερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

Στο διπλανό δωμάτιο μπορείτε να δείτε έναν σαφή χωρισμό και αυτό λειτούργησε υπέροχα. Αν είχατε αφήσει τις δύο ταπετσαρίες να συγχωνευτούν, θα είχατε πρόβλημα. Αν συγκεντρωθούν, τα μοτίβα στους καμβάδες πιθανόν να φαίνονται ακατάλληλα. Διαχωρίζοντας αυτά τα στοιχεία με τους υπέροχους μπλε τοίχους, ήρθαν πραγματικά στα δικά τους.

Σχεδιαστής Ελίζαμπεθ Γκόρντον

σαλόνι σχεδιασμός οροφής ταπετσαρία μοτίβο διακοσμητικές ιδέες

Στη συνέχεια βλέπουμε το δωμάτιο ενός συγγραφέα. Κοιμάται κάτω από μια κουβέρτα, η οποία είναι καλυμμένη με διακοσμήσεις Fornacetti. Μετά από αυτό, δύσκολα μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι μια τέτοια λύση βρίσκεται ακριβώς στη σωστή θέση στο υπνοδωμάτιο.

Ivonne Ronderos Εσωτερικοί χώροι DKOR φαίνεται να συμφωνεί. Σύμφωνα με αυτήν, οι τοίχοι σε αυτό το μοντέρνο σπίτι είναι καθαροί και λευκοί. Η υφή και το μοτίβο έχουν διατηρηθεί στο ταβάνι.

Σχεδιασμός τοίχου και οροφής

κρεβατοκάμαρα παιδικό δωμάτιο οροφής σχέδιο χρωματιστό μοτίβο ταπετσαρίας

Λέει ότι πρέπει να είσαι γενναίος πιο συχνά και λιγότερο συγκρατημένος. Κάποιος πρέπει να ρισκάρει και να σταθεί δίπλα τους. Δεν πρέπει να παίρνετε πάρα πολλές φανταχτερές αποφάσεις σε ένα μέρος, αλλά μία είναι τέλεια!

Σε αυτό το δωμάτιο, η ταπετσαρία στην οροφή είναι έργο της εσωτερικής σχεδιάστριας Erin Martin και SB Architects. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζεσταίνει την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Θέλετε να μετρήσετε με κάποιο τρόπο την επίδρασή τους; Καλύψτε το πάνω μέρος της εικόνας με το χέρι σας και, στη συνέχεια, αφαιρέστε το γρήγορα. Η ζωή που προσθέτει είναι μοναδική.

Ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο

υπνοδωμάτιο παιδικό δωμάτιο οροφής σχεδιασμός χρωματιστής ταπετσαρίας γεωμετρικά μοτίβα

Εδώ έχουμε έναν χώρο εργασίας μέσα σε ένα σπίτι. Η εσωτερική σχεδιάστρια Annsley McAleer από Annsely Interiors ήθελε να προσθέσει περισσότερο χρώμα σε αυτόν τον μικρό χώρο. Το ιδιαίτερο εδώ είναι ότι σχεδόν όλοι οι τοίχοι έχουν καλυφθεί με ντουλάπια και παράθυρα. Η απόφαση πάρθηκε για το πράσινο με την έννοια μιας πιο συναρπαστικής εικόνας. Νομίζω ότι η χρήση της τοιχογραφίας με πιο ανοιχτό φόντο θα κάνει το ταβάνι να φαίνεται ψηλότερα και θα σηκώνει το μάτι.

Πράσινο με την έννοια μιας πιο συναρπαστικής εικόνας

Αίθουσα μελέτης οροφή σχεδιασμός τοιχογραφιών τοίχων γεωμετρικά σχέδια χρωματισμένα

Ο McAleer θυμάται ότι η οροφή είναι συνήθως λιγότερο τετράγωνη από τους τοίχους. Αυτό θα έκανε μεγάλη εντύπωση για λίγα χρήματα.

Σκέφτεστε επίσης ταπετσαρία στο ταβάνι για το δωμάτιό σας; Σας άρεσε ιδιαίτερα μια από τις ιδέες εδώ;?