Έτσι μπορείτε να έχετε το τέλειο βράδυ στον κινηματογράφο με φίλους

Το χειμώνα μας αρέσει να κρυβόμαστε στο σπήλαιο του διαμερίσματός μας και να περιμένουμε να εμφανιστεί ο ήλιος περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν τους φίλους τους λιγότερο – όχι την άνοιξη και το καλοκαίρι. Καθώς οι μέρες γίνονται λίγο περισσότερο, επισκεπτόμαστε συχνότερα φίλους και γείτονες και κάνουμε πράγματα μετά τη δουλειά ή το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, μπορείτε να πάτε πολύ στον κινηματογράφο, αλλά με τον καιρό αυτό θα επιβαρύνει το πορτοφόλι σας. Γιατί λοιπόν να μην καλέσετε μερικούς φίλους στο σπίτι σας για να δείτε μια ταινία; Ωστόσο, η «κινηματογραφική εμπειρία» δεν πρέπει να χαθεί. Με αυτές τις συμβουλές, η βραδιά σας στον κινηματογράφο θα είναι απόλυτη επιτυχία!

Δοκιμή οικιακού κινηματογράφου

Δοκιμή οικιακού κινηματογράφου Έτσι μπορείτε να έχετε το τέλειο βράδυ στον κινηματογράφο με φίλους

Η σωστή τεχνική

Μια ευκρινής εικόνα είναι απαραίτητη για μια αξέχαστη βραδιά στον κινηματογράφο. Ακόμα κι αν η ταινία είναι από τη δεκαετία του ’50, η εικόνα δεν είναι πλέον όπως στο πλαίσιο τρεμοπαίγματος. Οι περισσότερες τηλεοράσεις προβάλλουν ταινίες σε ανάλυση HD + (4K). Αλλά αν εξακολουθείτε να παρακολουθείτε HD, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση αμέσως. Εάν λαμβάνετε το τηλεοπτικό σας πρόγραμμα μέσω δορυφόρου, μπορείτε επίσης να συνδέσετε μια μονάδα HD +. Αυτή είναι μια μικρή κάρτα που συνδέεται είτε με την τηλεόραση είτε με τον δέκτη και αναβαθμίζει τη συσκευή σας από HD σε HD +. Φυσικά, με μια υπέροχη εικόνα, ο ήχος δεν πρέπει να μείνει πίσω. Στον κινηματογράφο, χρησιμοποιείται ήχος surround, που σημαίνει ότι όχι μόνο ο ήχος προέρχεται από μπροστά (δηλαδή από την τηλεόραση), αλλά τα ηχεία κατανέμονται σε όλο το δωμάτιο, κάτι που σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε ακριβώς στη μέση του δράση. Έτσι, αν θέλετε να επενδύσετε λίγο για να κάνετε τον ήχο σωστό, μπορείτε εδώ διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συστήματα ηχείων για οικιακό κινηματογράφο.

Ο παράγοντας της άνεσης

Φυσικά, η τεχνολογία είναι μόνο η μισή μάχη. Μια κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι είναι πολύ πιο χαλαρή, δεν προσπαθείτε να βιαστείτε μέσα από την κυκλοφορία της αιχμής, απλά ξεκινάτε όταν όλοι είναι εκεί. Πριν από αυτό, μπορείτε άνετα να μαγειρέψετε κάτι. Αν λοιπόν δεν θέλετε να σερβίρετε μόνο ποπ κορν στην ταινία, θα το βρείτε πολλές εμπνεύσεις συνταγών στο διαδίκτυο. Και ένα άλλο πλεονέκτημα του home cinema: Μπορείτε να μιλήσετε κατά τη διάρκεια της ταινίας, δοκιμάστε το στον πραγματικό κινηματογράφο! Προκειμένου το βράδυ να είναι μια πλήρης επιτυχία και μια διαρκής εμπειρία αίσθησης για εσάς και τους φίλους σας, η ατμόσφαιρα πρέπει φυσικά να είναι επίσης πειστική. Δεδομένου ότι απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις, το δωμάτιο πρέπει να φαίνεται τακτοποιημένο, καθαρό και φρέσκο. Έτσι καθάρισε τη φορολογική δήλωση από το τραπέζι, άνοιξε τα παράθυρα μια φορά και μοίρασε μερικά αρωματικά κεριά στο δωμάτιο. Για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στην ταινία, πάρτε σκοτεινές κουρτίνες. Φυσικά, η πολυθρόνα και ο καναπές πρέπει να είναι άνετα να κάθονται, ακόμη και για ταινίες μεγαλύτερης διάρκειας. Με άνετα μαξιλάρια και κουβέρτες παρέχετε την απαραίτητη άνεση. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή ταινία και όποιος έχει Smart TV μπορεί στη συνέχεια να περιηγηθεί στη γκαλερί Netflix όπως θέλει μέχρι να βρεθεί η σωστή.