έπιπλα ιδέες εσωτερική πόρτα γυαλί μοντέρνα

Οι πόρτες των δωματίων και οι πόρτες εισόδου μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακές

Θέλετε να ανανεώσετε το εσωτερικό σας; Τότε σίγουρα θα χρειαστείτε νέες εσωτερικές πόρτες, σωστά; Ένα σπίτι χωρίς πόρτες δεν είναι ακόμα δυνατό για πολλούς ανθρώπους. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι αγαπούν τις ασυνήθιστες λύσεις και το σχέδιο ανοιχτού ορόφου όλο και περισσότερο. Πώς πετυχαίνεις κάτι στη μέση που μας ικανοποιεί σύμφωνα με όλα αυτά τα κριτήρια?

Είναι ακόμη δυνατόν; Ναι αυτό είναι. Το ασυνήθιστο Πόρτες δωματίων εκεί κάτω αποδεικνύουν ακριβώς αυτό.

Μια μεγάλη πόρτα με μηχανισμό περιστροφής

Μια πολύ κοινή παραλλαγή για τις πόρτες των δωματίων είναι αυτή – μια μεγάλη εσωτερική πόρτα με περιστρεφόμενο μηχανισμό. Σε κάθε περίπτωση, έχει υπερμεγέθη διαστάσεις. Διαθέτει επίσης μηχανισμό περιστροφής. Τέτοιες πόρτες μοιάζουν μνημειώδεις και λειτουργούν σαν τόνους στο δωμάτιο.

Οι πόρτες των δωματίων με μηχανισμό περιστροφής είναι ελκυστικές

πόρτες δωματίων περιστρεφόμενος μηχανισμός ιδέες εσωτερικής διακόσμησης

Συρόμενες πόρτες που εξοικονομούν χώρο

Αυτός ο τύπος μοντέρνας πόρτας είναι το αντίθετο από το πρώτο παράδειγμα. Δεν φαίνονται μνημειώδη, αντίθετα, εξαφανίζονται στο διάστημα. Χάρη στον συρόμενο μηχανισμό τους, δεν καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρο κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο. Έτσι, με μια τέτοια εσωτερική πόρτα έχουμε να κάνουμε με μια μινιμαλιστική και απλή λύση. Ταυτόχρονα, φαίνεται πρωτότυπο και υπερσύγχρονο.

Αυτή η συρόμενη πόρτα δίνει στον εσωτερικό σχεδιασμό μια ρουστίκ πινελιά

πόρτες δωματίων ρουστίκ εσωτερικές πόρτες εσωτερικές ιδέες εσωτερική διακόσμηση

Κομψή συρόμενη πόρτα

πόρτες δωματίων λειτουργικές συρόμενες πόρτες εσωτερικές ιδέες

Οι εσωτερικές πόρτες φαίνονται ιδιαίτερα κομψές σε σκούρες αποχρώσεις

πόρτες δωματίων ιδέες συρόμενες πόρτες

Αέρινες γυάλινες πόρτες

Τι γίνεται με τις πόρτες δωματίων από γυαλί; Αυτά είναι σε θέση να μεταμορφώσουν πλήρως τον εσωτερικό σχεδιασμό. Με αυτόν τον τρόπο, η ατμόσφαιρα φαίνεται πιο ευάερη και εντελώς διαφορετική. Ο μηχανισμός των γυάλινων θυρών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός. Θα μπορούσαν να ωθηθούν ή να περιστραφούν. Είστε πιο ασφαλείς από πολλές απόψεις. Για παράδειγμα, αποφεύγετε τον κίνδυνο να αγνοήσετε κάποιον από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι αρκετά πιθανό με μερικές περιστρεφόμενες πόρτες, οι οποίες είναι σφιχτές.

Οι διαφανείς πόρτες είναι μοντέρνες

πόρτες δωματίων γυαλιά ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού πρακτικές

Έγχρωμες πόρτες σε ουδέτερη ατμόσφαιρα

Έχετε μινιμαλιστική ή απλά ουδέτερη ατμόσφαιρα; Θα θέλατε να το αρωματίσετε με ενδιαφέρουσες προφορές; Εάν ναι, τότε θα πρέπει να καταφύγετε σε μια λύση γυάλινης πόρτας. Δείτε τα παραδείγματα παρακάτω! Περιλαμβάνουν πολλές λαχταριστές λύσεις. Περιλαμβάνουν μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί …

Μια κίτρινη πόρτα φαίνεται υπέροχη σε λευκό περιβάλλον

πόρτες δωματίου κίτρινη εσωτερική πόρτα μικρό σαλόνι μπλε τοίχος προφοράς

Πόρτες με πίνακες ζωγραφικής

Η τέχνη του εσωτερικού σχεδιασμού έχει αποκτήσει σημασία για αρκετά χρόνια. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο σχεδιασμό τοίχων. Αλλά αυτό που μιλάει εναντίον σου Πόρτες δωματίων επίσης αρωματίστε το με πίνακες ή αφίσες?

Πανέμορφες προφορές μέσω του Εσωτερική πόρτα σειρά

πόρτες δωματίων διακοσμητικά γυαλί ιδέες ζωντανή εσωτερική διακόσμηση

Σχεδιασμός γλυπτικής πόρτας

Η σκαλιστή σιδήρου ή η ξυλογλυπτική είναι πολύ δημοφιλή στο σχεδιασμό των θυρών. Τέτοιες παραλλαγές φαίνονται πολύ πολυτελείς και αξιόπιστες. Υπάρχουν πολλά αριστουργήματα που εντυπωσιάζουν με τον όμορφο σχεδιασμό και τον ασυνήθιστο σχεδιασμό τους. Σφυρήλατο σίδερο και ξύλο μπορούν επίσης να συνδυαστούν υπέροχα μεταξύ τους. Το γυαλί ταιριάζει πολύ ως τρίτο στοιχείο.

Η μπροστινή πόρτα από σφυρήλατο σίδερο κάνει μια ωραία πρώτη εντύπωση

επίπλωση ιδεών κομψές πόρτες εισόδου σφυρήλατο σίδερο ιδέες διαβίωσης

Μυστική πόρτα

Η τάση της πολυλειτουργικότητας έρχεται στο Πόρτες δωματίων δεν τέλειωσε. Εάν έχετε ένα βαθύτερο πλαίσιο πόρτας, ράφια ή βεστιάρια μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτά. Μπορείτε να επιλέξετε μια ανοιχτή κατασκευή. Στη συνέχεια, τα βιβλία ή άλλα αντικείμενα που εκτίθενται χρησιμεύουν ως διακόσμηση στο δωμάτιο.

Αυτή η πόρτα του δωματίου φαίνεται λειτουργική και ενδιαφέρουσα

επίπλωση ιδεών εσωτερική διακόσμηση βιβλιοθήκες εσωτερικών θυρών

Εμπνευστείτε από τις ταινίες του Hobbit

Γιατί το Hobbit και ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι τόσο δημοφιλές; Αυτό το θέμα μπορεί να συζητηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μεταξύ άλλων, η ζωή στα ειδυλλιακά σπίτια τους συμβολίζει για πολλούς το ιδανικό για άνεση και άνετο εσωτερικό σχεδιασμό. Γιατί να μην εμπνευστείτε από στοιχεία από αυτές τις ταινίες σε ορισμένα σημεία του σπιτιού σας; Αυτό έχει θεμελιώδη σημασία, ειδικά όταν πρόκειται για το σχεδιασμό της πόρτας του δωματίου.

Αφήστε τον εξωτερικό χώρο να μοιάζει με παραμύθι

ιδέες επίπλωσης σχεδιασμός πόρτας κήπου σε εξωτερικούς χώρους

Διαγώνια πόρτα

Για το τέλος αφήσαμε μια πολύ ασυνήθιστη και μάλλον όχι τόσο πρακτική ιδέα. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τι πετυχαίνουν οι άνθρωποι με αυτό. Σε κάποιους αρέσει η ιδέα. Ως εκ τούτου, έχουμε την ελευθερία να συμπεριλάβουμε ορισμένα παραδείγματα αυτού του τύπου στο άρθρο μας.

Μια φανταχτερή εσωτερική πόρτα μπορεί να είναι το στοιχείο που μεταμορφώνει τον εσωτερικό σας σχεδιασμό! Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να μην απορρίψετε τη δυνατότητα να το κάνετε αυτό με ένα ελαφρύ χέρι.