βιομηχανική πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι κάτω γυάλινη πλάκα

Προσθέστε περισσότερη βιομηχανική γοητεία και πολυπλοκότητα στο σπίτι σας με ένα τέτοιο τραπέζι

Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάτι τόσο κρύο όσο το μεταλλικό τραπέζι μπορεί να μετατρέψει το χώρο σε κάτι τόσο όμορφο. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί! Εάν έχετε αμφιβολίες για αυτό το κλασικό στοιχείο, επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς μπορείτε να φτιάξετε κάτι πραγματικά εξαιρετικό από αυτό το στοιχείο.

Τα τραπέζια από ανοξείδωτο ατσάλι μπορούν να αναγραφούν σχεδόν σε όλα τα στυλ, από σύγχρονα έως βιώσιμα. Η σημερινή ανάρτηση για τα τραπέζια από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να περιγραφεί ως το κερασάκι της τούρτας. Θα δείτε και θα καταλάβετε τι εννοώ …

Το βιομηχανικό τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι προσθέτει μια λαμπερή πινελιά σε κάθε δωμάτιο

Βιομηχανικοί μαλακοί καναπέδες από κόκκινο χαλί από ανοξείδωτο ατσάλι

Εδώ έχουμε μια συμβουλή για εσάς: Μην τοποθετείτε το ανοξείδωτο τραπέζι σε ένα σπίτι που δείχνει τον χαρακτήρα μιας καλύβας. Αυτό σχεδόν σίγουρα θα αποδειχθεί ανεπιτυχές. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε τολμηρή, κομψή και μινιμαλιστική διακόσμηση..

Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού μάλλον δεν ήταν κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά έχει μια γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με το ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό είναι σωστό αν θέλετε να ξεπεράσετε την ευκολία στη διακόσμησή σας. Σε συνδυασμό με το κόκκινο, σε αυτή την περίπτωση μέσα από το χαλί, το δωμάτιο θα ξυπνήσει σε μια στιγμή.

Κλασικός μινιμαλισμός

τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι μοντέρνα στιλπνότητα

Ένα μειονέκτημα των λείων επιφανειών από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα παραμένουν πάνω τους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό εάν αποφασίσετε να πάτε σε διαφορετική κατεύθυνση, όπως παγωμένο ή θαμπό.

Μάλλον, θέλετε να επιτύχετε μια φθαρμένη εμφάνιση?

Πηγαίνετε για τραπέζια όπως αυτό εδώ – είναι εύκολο να σκουπίσετε και ταιριάζει με κάθε τύπο επιφάνειας

πάγκος κουζίνας υπαίθριος κήπος βιομηχανικό τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι

Θέλετε να επιτύχετε την απόλυτη ανακαίνιση της αυλής; Σκεφτείτε ένα τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό είναι ιδανικό για άτομα που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους έξω. Το τραπέζι μπορεί να αντέξει δραματικές αλλαγές θερμοκρασίας και θα παραμείνει σαν καινούργιο για πολλές εποχές.

Η κουζίνα φροντίζεται!

κουζίνα κουζίνα νησί νεροχύτη από ανοξείδωτο ατσάλι

Οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν να ενσωματώνουν τραπέζια από ανοξείδωτο ατσάλι στην κουζίνα. Αλλά μερικές φορές αυτά τα κομμάτια μπορούν να βρεθούν και στην τραπεζαρία. Ανάλογα με το γούστο σας, αυτό το στυλ μπορεί να ενσωματωθεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Τα τραπέζια από ανοξείδωτο ατσάλι βρίσκονται ακριβώς στην κουζίνα. Προτιμώνται κυρίως επειδή φέρνουν μεγάλη ποικιλία και επειδή καθαρίζονται εύκολα οι επιφάνειές τους. Οι λεκέδες και η βρωμιά μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς πολύ κόπο. Ένα απλό πανί θα κάνει τα πάντα.

Δεν έχετε μεγάλη κουζίνα; κανένα πρόβλημα!

τραπέζι φαγητού σκαμπό από ανοξείδωτο ατσάλι Βιομηχανικό τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα

 Μικρά πολυώροφα τραπέζια όπως αυτό που απεικονίζεται εδώ είναι απλά τέλεια για μικρά διαμερίσματα. Φέρτε δύο καρέκλες και το πάρτι μπορεί να ξεκινήσει.

Μασίφ τραπέζι φαγητού από ανοξείδωτο ατσάλι

συμπαγές βιώσιμο βιομηχανικό τραπέζι τραπεζιού από ανοξείδωτο ατσάλι

Η επιφάνεια αντανακλά το φως της ημέρας

ξύλινο τραπέζι φαγητού Βιομηχανικό τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι

Ο παραπάνω πίνακας συνδυάζει τον ασυνήθιστο, βιομηχανικό χαρακτήρα και τη φιλική προς το περιβάλλον γοητεία. Η δραματική αντίθεση μεταξύ της επιφάνειας από ανοξείδωτο ατσάλι του τραπεζιού και των ξύλινων ποδιών δημιουργεί ένα μοναδικό κομμάτι υψηλής αντίθεσης που μπορεί να αναπαραχθεί πολύ εύκολα.

Μια σπιτική ατμόσφαιρα μπορεί επίσης να επιτευχθεί με ανοξείδωτο ατσάλι

τραπεζαρία από ανοξείδωτο ατσάλι μοντέρνα κουζίνα τραπεζαρία

Λειτουργικά επιπλωμένη αλλά πραγματικά εκλεπτυσμένη κουζίνα

τραπεζαρία από ανοξείδωτο χάλυβα πόδια ενσωματωμένο ντουλάπι κουζίνας

Για να προσθέσετε επιπλέον χώρο, τα σχέδια τραπεζιών όπως αυτό είναι εξαιρετικές επιλογές για κάθε μοντέρνα κουζίνα. Δεν χρειάζεστε περισσότερο από ένα μπολ με φρούτα ως κεντρικό στοιχείο. Δεν είναι περίεργο που ένας τέτοιος πίνακας μπορεί συχνά να βρεθεί στους τελευταίους ορόφους των μητροπόλεων.

Πολύ μακρύ πάγκο εργασίας κουζίνας

σιδηροδρομικές κουζίνες σκεύη κουζίνας πάγκοι από βιομηχανικό ανοξείδωτο ατσάλι

Τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι για το γραφείο

γραφείο σπίτι γραφείο σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα τραπέζι εργασίας

Ναι, το τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εδώ και όχι μόνο στην πίσω αυλή ή στην κουζίνα. Επιπλέον, ένα τέτοιο έπιπλο μπορεί να ταιριάζει υπέροχα στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, ακόμη και στο γραφείο του σπιτιού. Προσωπικά, έχω την αίσθηση ότι αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητα της εργασίας μου. Maybeσως είναι λόγω της πολυεπίπεδης αισθητικής, της αίσθησης να γλιστράω το χέρι μου στην επιφάνεια … Ποιος ξέρει … Μπορείτε να το καταλάβετε?

Όλα φαίνονται να συγκεντρώνονται στο παραπάνω δωμάτιο για να σχηματίσουν μια ομοιόμορφη εμφάνιση. Δεν είναι ένα πολύ μεγάλο τραπέζι, αλλά αρκετά μακρύ, και κάνει πολύ καλή δουλειά!

Αποφασίσατε να προσθέσετε φινίρισμα από ανοξείδωτο χάλυβα κάπου στο σπίτι σας;?

Βιομηχανικά έπιπλα από ανοξείδωτο ατσάλι τραπέζι τραπεζαρίας καρέκλες κουζίνα

Οι γκρι αποχρώσεις κάνουν αυτό το δωμάτιο να λάμπει

έπιπλα από ανοξείδωτο ατσάλι γκρι χρώματα

Το γυάλινο τραπέζι υποστηρίζεται από ανοξείδωτη βάση

βιομηχανικό-από ανοξείδωτο ατσάλι-τραπεζάκι-βάση-κάτω γυαλί

Έξυπνα σχεδιασμένη τραπεζαρία

βιομηχανική-ανοξείδωτη-ατσάλι-τραπεζάκι-βάση-κάτω-γυαλί-τραπεζαρία