τεράστια τραπεζάκια καφέ μπλε υψηλή γυαλιστερή στρογγυλή χρυσή μπανάνα

Μοναδικά και λειτουργικά τραπέζια σαλονιού

Θέλουμε να μιλήσουμε ξανά για τραπεζάκια σαλονιού; Μπορείτε να αποθηκεύσετε οτιδήποτε σε αυτά τα υπέροχα έπιπλα – από βιβλία έως πιατέλες φαγητού. Η φυσική τους θέση βρίσκεται στο κέντρο του χώρου διαβίωσης. Επιπλέον, αντιπροσωπεύουν υπέροχα σημεία εστίασης.Τα τραπεζάκια του καφέ είναι μοναδικά, κομψά και πρακτικά.

Στην πραγματικότητα, όλα αυτά έχουν μοναδικές ιδιότητες. Δείχνουν ένα ασυνήθιστο σχήμα, υπέροχο υλικό και λειτουργίες που τα κάνουν τόσο πρακτικά. Επομένως, σας συμβουλεύω ολόψυχα να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή εικόνων παρακάτω.

Στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού

Δεν σε πειράζει να ξεκινήσουμε, έτσι; Η απουσία γωνιών τα καθιστά πολύ κατάλληλα για μικρά δωμάτια. Μπορείτε να μετακινηθείτε ελεύθερα στο δωμάτιο χωρίς να το χτυπήσετε και να τραυματιστείτε. Επειδή είναι κατάλληλα για μικρούς χώρους δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μεταδώσουν ένα έντονο μήνυμα. Το Polly Cocktail Table του Jonathan Adler είναι ένας πραγματικός στόπερ της παράστασης. Περιστρέφεται, οπότε ο καθένας μπορεί να το πάρει ακόμα και από τη μέση. Επιπλέον, έχετε τρία στρώματα μπλε χρώματος εδώ.

Οι γεωμορφές είναι θεμελιώδεις στον σημερινό σχεδιαστικό κόσμο. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το τραπέζι του καφέ origami είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Αυτός ο πίνακας περιλαμβάνει μια ένθετη επιφάνεια κεραμιδιών στο χέρι και μια γεωμετρική βάση με όψη.

Εδώ είναι μια άλλη σύγχρονη τάση: η διακόσμηση από καλώδια και σύρματα

Μαζικά τραπεζάκια σαλονιού

Στερεά μπλε τραπέζια καφέ γυαλιστερά, στρογγυλά, μεταλλικά στην κάτω πλευρά

Το τραπεζάκι καφέ Apis από CB2 περιλαμβάνει μια σιδερένια βάση με μοτίβο πλέγματος και μια επιφάνεια από ξύλο ακακίας. Ακριβώς όπως το παραπάνω παράδειγμα, αυτό είναι ένα πολύ συμπαγές έπιπλο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως βοηθητικό τραπέζι. Έτσι θα κάνατε μια επιλογή τόσο πρακτική όσο και όμορφη.

Μεταλλικό κάτω μέρος

Μασίφ τραπεζάκια σαλονιού, στρογγυλό ξύλο, μεταλλική κορυφή, κάτω

Άχνετε για ένα τραπεζάκι σαλονιού που είναι απολύτως κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους; Δείτε το έπιπλο από κιβώτιο και βαρέλι! Δημιουργήθηκε από αδιάβροχο ακρυλικό και άλλα φυσικά υλικά. Θα θέλατε να αναφέρονται περισσότεροι λόγοι για να σας αρέσει αυτός ο πίνακας; Τι πιστεύετε για το κομψό σχήμα?

Οι σωλήνες από ορείχαλκο δεν ήταν ποτέ πιο όμορφες

τεράστια τραπεζάκια μαξιλαριού κίτρινη ξύλινη κατασκευή

 Ξέρετε πώς δημιουργήθηκε αυτό το τραπέζι κοκτέιλ Scalinatella από τον Jonathan Adler; Δημιουργήθηκε από έναν μόνο σωλήνα ορείχαλκου και μια επιφάνεια από μάρμαρο Carrara. Έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη ιδιοκτησία εδώ. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αυτόν τον πίνακα σε πολύ λαμπερές εκδόσεις.

Κλείνουμε τώρα τη συλλογή μας από στρογγυλά τραπέζια με ένα παράδειγμα από το West Elm

στερεά τραπεζάκια καφέ στρογγυλά, χρυσά σωληνάκια, πάνω

 Στην πραγματικότητα, αυτά τα κομμάτια γίνονται όλο και πιο σπάνια. Οι τέλειοι κύκλοι τους και τα μακριά ορθογώνια σχήματα φαίνεται να είναι ο κανόνας. Η αυθεντική μεταλλική βάση αυτού του επίπλου είναι στιβαρή, αλλά ταυτόχρονα κομψή.

Η μαρμάρινη επιφάνεια φαίνεται να είναι χωρίς να είναι πολύ αισθητήΜασίφ μαρμάρινη βάση, επιχρυσωμένη

Τραπεζάκια σαλονιού σε τετράγωνα και επιμήκη σχήματα

Τραπέζια σαλονιού από συμπαγές γυαλί, τετράγωνα, συμπαγή

Ας δούμε μερικά παραδείγματα με ορθογώνια μαζί. Το κοκτέιλ τραπέζι Jaque του Janathan Adler περιλαμβάνει αυτά. Ο ορείχαλκος και το ακρυλικό γυαλί έχουν αναμιχθεί για μεγάλο αποτέλεσμα. Το κομμάτι είναι κάθε άλλο παρά εκτεταμένο και είναι ιδανικό για συμπαγείς χώρους διαβίωσης.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Sterling Coffee Table από το CB2! Το αποτέλεσμα είναι μια ελαφρώς κυματιστή επιφάνεια. Αυτό χρησιμεύει ως οργανική αντίθεση με τη γυαλάδα αλουμινίου.

Αυτό περιλαμβάνει λειωμένο μέταλλο χειροκίνητα

τεράστια τραπεζάκια καφέ γυαλιστερό μεταλλικό βιομηχανικό στυλ

 Σίγουρος! Το τραπέζι του καφέ Mason από το Crate μας το αποδεικνύει & Βαρέλι. Περιλαμβάνει καθαρά σχήματα και μια ενδιαφέρουσα επιφάνεια. Μια γυαλισμένη επιφάνεια συμβάλλει στην κομψή εμφάνιση, ενώ οι λεπτές ίνες κάνουν κάθε τραπέζι αρκετά μοναδικό.

Το σκυρόδεμα μπορεί επίσης να φαίνεται κομψό?

τραπέζι σαλονιού συμπαγές σκυρόδεμα, τραχύ υλικό φαίνονται συμπαγή τραπεζάκια σαλονιού

Η πρακτική δράση έφτασε σε ένα νέο επίπεδο με το λακαρισμένο τραπεζάκι σαλονιού από τη West Elm. Αυτό περιλαμβάνει πολλές κρυφές επιφάνειες. Η βαμμένη επιφάνεια παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα λάμψης. Ωστόσο, αυτό το κομμάτι είναι τόσο λειτουργικό όσο και όμορφο. Ένα μέρος αυτού του πίνακα μπορεί να ανέβει και δίνει πρόσβαση στους χώρους αποθήκευσης. Βιβλία, τηλεχειριστήρια, παπλώματα – μια σειρά αντικειμένων μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν.

Εδώ βλέπουμε ένα άλλο τραπεζάκι σαλονιού που λειτουργεί ως αποθήκη

αποθηκευτικός χώρος αναδιπλούμενο τραπέζι σαλονιού με δυνατότητα επέκτασης λευκά στερεά τραπεζάκια σαλονιού

Αυτό ονομάζεται Aurea White Coffee Table και είναι έργο της εταιρείας CB2. Σχεδιάστηκε από την Mermelada Estudio. Αυτό το κομμάτι ευθείας γραμμής περιλαμβάνει λευκό γυαλισμένο γυαλισμένο μέταλλο και διατεταγμένο μέταλλο. Οι σχισμές αποκοπής λειτουργούν ως λαβή για να σας βοηθήσουν να σηκώσετε τα πάνελ. Στο εσωτερικό θα βρείτε μια άλλη τριάδα μονάδων αποθήκευσης.

μεταλλικά ξύλινα κλινοσκεπάσματα τεράστια τραπεζάκια σαλονιού

Η έντονη αντίθεση μεταξύ των καθρεφτών και του ορείχαλκου είναι ένα χαρακτηριστικό καίριας σημασίας και είναι αυτό που δίνει στο Delphine Mirrored Cocktailtishes μια ιδιαίτερη γοητεία από τον Jonathan Adler. Από τη μία πλευρά, αντανακλά το φως, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν κρυφά συρτάρια που χρησιμεύουν ως αποθηκευτικός χώρος.

Επιφάνεια καθρέφτη

καθιστικό καθρέφτη επιτραπέζιο από συμπαγή τεράστια τραπεζάκια σαλονιού

Τέλος, μπορούμε να δούμε ένα τραπεζάκι σαλονιού με πολύ λειτουργικό στυλ. Είναι η επιφάνεια του εδάφους Vidro από το Blomus. Φέρνει μια ζεστή λάμψη στο σαλόνι σας και χρησιμεύει ως ένα κομψό καλοριφέρ.

Σας άρεσε ιδιαίτερα ένας από τους πίνακες που εμφανίζονται σήμερα; Θα το έφερνες καν στο σπίτι?

 τζάκι γυαλί τραπέζια ματιών που τραβούν τα βλέμματα