Ένα λατρευτικό αντικείμενο γίνεται ρετρό τραπεζάκι σαλονιού

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε μια κασέτα; Πολύ καιρό πριν, έτσι δεν είναι; Κι όμως, η ανάμνηση από παλιά χρόνια είναι ακόμα παρούσα και φέρνει μαζί της μια γλυκιά νοσταλγία. Μπορείτε να φανταστείτε τα συντριπτικά συναισθήματα που προέκυψαν όταν είδαμε το μοναδικό ρετρό τραπεζάκι του καφέ από το TAYBLES. Αυτό το πρωτότυπο έπιπλο είναι ένας πραγματικός φόρος τιμής στη δημοφιλή κασέτα ήχου, η οποία μπορεί να μην αναπαράγει έναν τόσο τέλειο ήχο, αλλά έχει εξασφαλίσει πολυάριθμες ρομαντικές στιγμές. Ναι, σωστά. Η σαλάτα ταινιών έχει κυκλοφορήσει πολλές φορές και πολλά από τα αγαπημένα μας άλμπουμ είχαν καταστραφεί κατά καιρούς, αλλά η κασέτα είχε τη γοητεία της και όλοι την αγαπήσαμε.

Εμπνευσμένοι από αυτό το λατρευτικό αντικείμενο του 20ου αιώνα, οι τρεις νέοι σχεδιαστές Taylor, Justin και Zach άρχισαν να φτιάχνουν καφέ τραπεζάκια από σκληρό ξύλο. Διαφανής εποξική ρητίνη χρησιμοποιείται για στεγανοποίηση και μικρά φώτα LED είναι ενσωματωμένα στις δύο οπές της “κασέτας”. Η απαραίτητη ετικέτα ταινίας έχει σχεδιαστεί διαφορετικά για κάθε ξεχωριστό τραπεζάκι σαλονιού και παρέχεται με το λογότυπο της εταιρείας TAYBLES. Τα ρετρό τραπέζια διατίθενται σε ανοιχτόχρωμες και σκούρες αποχρώσεις ξύλου και κάθε έπιπλο έχει επαρκή χώρο αποθήκευσης για βιβλία και αποδόσεις και τελειώνει κάτω από την κορυφή του τραπεζιού.

Ρετρό τραπεζάκι σαλονιού με αδιαμφισβήτητη σημασία

ρετρό τραπεζάκι σαλονιού κασέτα ιδέες σαλόνι καναπέ τέλος τραπέζι

Ένα τέτοιο ρετρό τραπεζάκι σαλονιού είναι σίγουρα ένα αδιαμφισβήτητο βλέμμα σε κάθε σαλόνι και φέρνει μαζί του μια δροσερή, νοσταλγική νότα. Τα έπιπλα σε στυλ της δεκαετίας του ’50 καθώς και στην ποπ αρτ είναι ιδιαίτερα κατάλληλα, γιατί αυτό ταιριάζει απόλυτα με το “ρετρό πνεύμα” του κασέτου. Τα λεπτά τραπέζια από φουρκέτα είναι επίσης πολύ χαρακτηριστικά για ρετρό έπιπλα γενικά και δίνουν στο τραπέζι την τελευταία πινελιά.

Ένα τόσο αξιόλογο ρετρό τραπεζάκι σαλονιού δεν ανήκει μόνο στους τέσσερις τοίχους μουσικών, καλλιτεχνών και φανατικών σχεδιαστών, είναι επίσης κατάλληλο ως πρωτότυπο δώρο για πραγματικούς γνώστες. Αν θέλετε να εκπλήξετε κάποιον έτσι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο της TAYBLES ή να παραγγείλετε το επιθυμητό τραπεζάκι σαλονιού απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα 214Graffiti στο Etsy.

Ναι, είναι πολύ σημαντικό να ζεις στο «εδώ και τώρα» και να συμβαδίζεις με τις τελευταίες τάσεις. Μια νοσταλγική αναδρομή με σχεδιασμό ισχίου και συναισθηματική αξία είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα που μπορεί να φέρει πολλή χαρά.

Αφιέρωμα στη δημοφιλή κασέτα

ρετρό τραπεζάκι σαλονιού ξύλινη κασέτα τραπεζάκι τραπεζάκι σαλονιού

Το αδιαμφισβήτητο βλέμμα στο δωμάτιο

ρετρό τραπεζάκι κασέτας μπεζ καναπές παρκέ

Τα φώτα LED προσφέρουν ακόμη περισσότερη αίσθηση

ρετρό λαμπτήρες σχεδιασμού κασέτας ρετρό τραπεζιού καφέ

Τα λεπτά πόδια φουρκέτας βάζουν την κασέτα στο προσκήνιο

ρετρό σχεδιασμός κασέτας ξύλινου τραπεζιού καφέ

Υπάρχει αρκετός χώρος εδώ, ακόμη και για το τηλεχειριστήριο

ρετρό τραπεζάκι τραπεζιού καφέ σχεδιασμός χώρος αποθήκευσης

Ένα περήφανο προϊόν με έντονο χαρακτήρα

ρετρό τραπεζάκι σαλονιού ξύλινη κασέτα σχεδιασμού ιδέες σαλονιού

Διαλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση!

ρετρό τραπεζάκι σαλονιού ξύλινο κασέτα σχεδιασμό τραπέζι

Το ρετρό τραπεζάκι σαλονιού σε σκούρο ξύλινο χρώμα δίνει στην ατμόσφαιρα μια ευγενή, αρρενωπή πινελιά

ρετρό τραπεζάκι καφέ ξύλινη ταινία σχεδιασμός επίπλωση σαλονιού

ρετρό τραπεζάκι σαλονιού toband μπεζ καναπές μαξιλάρια παρκέ ιδέες σαλονιού

Και το τραπέζι φαίνεται κομψό σε ανοιχτόχρωμους τόνους ξύλου

ρετρό τραπεζάκι καφέ ξύλινη ταινία κασέτα ιδέες σαλονιού