ταπισερί από φυσικό ξύλο και στρογγυλούς καθρέφτες

Ταπετσαρία καθρέφτη από τον Lee Borthwick

Η ασυνήθιστη ταπισερί από Λι Μπόρθγουικ κατασκευάστηκε αποκλειστικά από νεκρό ξύλο. Αυτή η εντυπωσιακή εγκατάσταση σχεδιαστών έχει δύο πλευρές – τη φυσική υφή του ξύλου και την ανακλαστική πλευρά του καθρέφτη, η οποία αποτελείται από μικρούς καθρέφτες που έχουν κοπεί με λέιζερ.

Το ξύλο αυτής της αξιόλογης τέχνης τοίχου προέρχεται από τοπικές και βιώσιμες πηγές, δωρεές της Nyman’s National Trust από τα νοτιοανατολικά δάση της Αγγλίας.

Ο σχεδιαστής έχει επίσης άλλα ευρηματικά, σπουδαία έργα τέχνης και για όλες τις εγκαταστάσεις του χρησιμοποιεί υλικά όπως ιτιά, τέφρα, φουντουκιά, βελανιδιές, ξύλα που κόβονται και ανακυκλώνονται, καθρέφτες από ξύλο και στυρόλιο.

Η ταπετσαρία καθρέφτη κατασκευάστηκε αρχικά σε 1,5 x 0,6 m, αλλά όλα τα έργα του Lee Borthwick έρχονται σε άλλα μεγέθη και μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εάν ασχολείστε με τη μοναδική τέχνη του τοίχου και ψάχνετε για ένα φρέσκο ​​βλέμμα για το σπίτι σας, τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο του σχεδιαστή. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα άλλα υπέροχα έργα τέχνης του εκεί.

Ένας κομψός καθρέφτης ιδιαίτερου είδους

ταπετσαρία καθρέφτης-στρογγυλή στρογγυλή

Το φως κάνει τους μικρούς καθρέφτες να φαίνονται λευκοί

ταπισερί ράβδος φυσικού ξύλου και κομμάτια φυσικού ξύλου

Η ταπετσαρία πολύ κοντά

ταπετσαρίες ξύλινοι δίσκοι με ανακλαστική επιφάνεια