πινακίδα νίκης πλαστική διακόσμηση οπιούριο

Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας – Ζωηρό γλυπτό από το Οπιούριο μπαχαρικά στο διαμέρισμά σας

Δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε με τη διακόσμηση του κήπου σας; Or μπορείτε να ποντάρετε σε υπερβολικά Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας? Τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο, γιατί σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μερικά απλά εκπληκτικά γλυπτά από την Αυτοκρατορική Συλλογή του Opiary.

Σίγουρα θα τα ερωτευτείτε γιατί φαίνονται ελκυστικά και φρέσκα ταυτόχρονα. Αυτά μπορούν να αντιπροσωπεύουν οργανικές, μοντέρνες και κλασικές λεπτομέρειες τόσο για τον εσωτερικό σας σχεδιασμό όσο και για το εξωτερικό σας.

Πλαστικό Apollo

Deco ιδέες για το σπίτι σας Απόλλων

Γάντι

Ιδέες διακόσμησης για το γάντι του σπιτιού σας

Είναι τέχνη ή είναι βοτανική; Μόνο ο κηπουρός σας μπορεί να πει με σιγουριά! Αυτά τα απίστευτα ζωντανά γλυπτά είναι ζωντανά και στατικά ταυτόχρονα, είναι ένας λεπτός συνδυασμός τέχνης και βοτανικής, άυλης και υλικής. Και πόσο αξιολάτρευτο καθένα από αυτά θα έμοιαζε στον κήπο σας! Η μοναδικότητά τους κυμαίνεται από τον κλασικό Απόλλωνα (η πρώτη εικόνα) έως τις μοντερνιστικές κρεμαστές κουρτίνες (η τελευταία εικόνα). Κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα και καλυμμένα με πλακόστρωτο σκυρόδεμα, αυτά τα γλυπτά θα φαίνονται υπέροχα στον κήπο σας επειδή είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά για εσωτερική διακόσμηση.

Ανδρικό σώμα

Deco ιδέες για το σώμα του σπιτιού σας

Ο Βουκέφαλος, το άλογο του Μεγάλου Αλεξάνδρου

διακοσμητικά για το σπίτι σας Bucephalus

Το φως κάνει το συγκεκριμένο χρώμα να φαίνεται γκρι, σχεδόν λευκό-γκρι, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Κατασκευασμένα από εξειδικευμένους τεχνίτες από τις ΗΠΑ, αυτά τα γλυπτά αλέθονται σε μια λεπτή επιφάνεια. Αλλά η πραγματική γοητεία αυτών των μορφών είναι το βρύο και το πράσινο που βγαίνουν από τις ρωγμές. Κάθε γλυπτό ζει, αναπνέει, μεγαλώνει τέχνη. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο.

προτομή

bust deco ιδέες για το σπίτι σας

Αφροδίτη

ντεκό ιδέες σχεδιαστής γλυπτική Αφροδίτη

Πασιέντζα Μητέρα Φύση

Ιδέες διακόσμησης γλυπτική πασιέντζα μητέρα φύση

σαμουράι

γλυπτά σαμουράι ασυνήθιστες ιδέες διακόσμησης

Σήμα νίκης

πινακίδα νίκης πλαστική διακόσμηση οπιούριο

Ο ιππότης που επιστρέφει

ο ιππότης που επιστρέφει

Θηλυκή πανοπλία σώματος

σώμα πλαστική ιδέα διακόσμησης γυναικών

σκύλος

πλαστικό σκύλου υπέροχη ιδέα διακόσμησης

στάδια

επίπεδο γλυπτική ιδέα διακόσμησης ζωντανές ιδέες

Οι κρεμαστές κουρτίνες

κρεμαστές κουρτίνες γλυπτική ιδέα διακόσμησης