διακοσμήσεις τέχνης δρόμου από μεταλλικά δοχεία

Ιδέες διακόσμησης με τη μορφή καινοτόμου street art

Χρειάζεστε νέες ιδέες για DIY; Αντλήστε έμπνευση από το αστικό έργο τέχνης – My Dog Sighs! Ένας Άγγλος καλλιτέχνης εμπλουτίζει τη συλλογή του My Dogs με νέα κομμάτια εδώ και δέκα χρόνια. Λέγεται My Dog Sighs. Ένα νέο κομμάτι βγαίνει κάθε Παρασκευή.

Μεταλλικό κουτί με Καπάκι

μεταλλικό δοχείο στην τέχνη μεταμορφώνει το πρόσωπο

Αυτό το βάζο έχει ιδιαίτερα εκφραστικά χαρακτηριστικά προσώπου

μεταλλικό κουτί αρτ ντεκό δάκρυ προσώπου

Κάθε φορά είναι θέμα έργων τέχνης κατασκευασμένων από ανακυκλωμένα υλικά. Δείτε αυτά τα κομμάτια. Εάν είστε ζωγράφος και τεχνίτης, ίσως να βρείτε έμπνευση για την τέχνη στον κήπο σας.

Σαν μοναχή

εμπνευσμένες ιδέες διακόσμησης για μοναχή στο σπίτι

Κατασκευάστηκαν από μεταλλικά δοχεία. Αυτά συνθλίβονται από τον καλλιτέχνη με το πόδι του μέχρι να γίνουν τελείως επίπεδα. Στη συνέχεια, μέρος του χαρτιού αφαιρείται από το μπροστινό μέρος.

Αυτό το μέρος θα είναι τότε “The Face”. Τα υπόλοιπα τυλίγονται με λευκή ταινία

μεταλλικά δοχεία διακόσμησης σπιτιού

Στη συνέχεια ψεκάζεται όλο το πράγμα. Σε αυτή τη βάση, βάφονται τα μάτια και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πρώτα αυτό γίνεται μέσω μολυβιού. Τότε το πρόσωπο παίρνει επίσης τα χρώματα του.

Φαίνεται ότι έχει αποκοπεί από ένα περιοδικό με κινούμενους χαρακτήρες

διακοσμήσεις από θρυμματισμένα μεταλλικά δοχεία

Το έργο τέχνης αφήνεται στη συνέχεια κάπου στο δρόμο. Αφήνεται στο άτομο που περνάει.

Μπορείτε είτε να το αγνοήσετε είτε να το πάρετε μαζί σας στο σπίτι …

θρυμματισμένο μέταλλο μπορεί να μουστάρουν τα μάτια

Πρόκειται για μια μορφή τέχνης του δρόμου, αν και απλή. Έχει γίνει σε μια μορφή που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ιδέες DIY για το σπίτι. Επειδή σίγουρα μπορείτε να εξοπλίσετε μέρος της αυλής ή του κήπου με αυτό. Οπότε αν ψάχνετε για πρωτότυπο Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας τότε είστε στο σωστό δρόμο! Αυτό τους δίνει έναν πιο καλλιτεχνικό, πολύχρωμο και μυστηριώδη χαρακτήρα.

μητέρα με παιδί

ιδέες ντεκό μεταλλικά δοχεία ελκυστικά εμπνευσμένα

Πορτοκαλί μπορεί

ιδέες ντεκό πορτοκαλί μεταλλικό κουτί πρωτότυπο

Οι χαρακτήρες που εκφράζει είναι πολύ διαφορετικοί. Perhapsσως θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει ακόμη και εικόνες των κατοίκων του σπιτιού και να τις αναπαραστήσει στα έργα τέχνης. Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε ένα εντελώς νέο έργο με τη δουλειά αυτού του καλλιτέχνη. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για το Free Art Friday. Αυτό έκανε τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να αφήσουν τα έργα τέχνης τους στο δρόμο. Στη συνέχεια γίνονται μια καλλιτεχνική εγκατάσταση, έμπνευση για ιδέες διακόσμησης DIY και συμβολίζουν την επιθυμία μας να προστατεύσουμε και να ομορφύνουμε το περιβάλλον.

Μυστηριώδη μάτια

διακόσμηση σπιτιού μεταλλικά κασσίτερα μάτια

Αστείο και Ενδιαφέρον

διακοσμήστε μεταλλικό κουτί με χαρακτηριστικά προσώπου