δημιουργήστε στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι ασπρόμαυρους φίλους

Βγάλτε φωτογραφίες στο σπίτι χωρίς να δημιουργήσετε φωτογραφείο

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν τη λήψη φωτογραφιών σε ένα στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι με ένα πολύ ακριβό στήσιμο. Αυτό δεν πρέπει να ισχύει. Σας έχουμε μερικές ιδέες, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως εφαρμοσμένα μέσα, αλλά οδηγούν και σε υπέροχες και πολύ πρωτότυπες ιδέες.

Αναφέραμε στον τίτλο ότι πρόκειται για λήψη φωτογραφιών χωρίς τη δημιουργία φωτογραφείου.

Αλλά κάποιο είδος επιφάνειας εργασίας και ορισμένες εφαρμοσμένες απαιτήσεις θα πρέπει να υπάρχουν ήδη

δημιουργήστε στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι ασπρόμαυρες ιδέες

Είναι ένα είδος αυτοσχέδιου στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι όπου μπορείτε να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες αν, για παράδειγμα, δεν θέλετε να βγείτε έξω ένα βροχερό απόγευμα. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε κάτι χρήσιμο με πολλά αντικείμενα που βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια και δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά.

Η συγκέντρωση αυτών είναι το πρώτο βήμα στη δημιουργία του στούντιο φωτογραφιών για το αυτοσχέδιο στυλ του σπιτιού που πρέπει να κάνετε

Δημιουργήστε στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι ωραίο γραφείο

Έτσι, σήμερα συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τη φράση “χτίστε το δικό σας φωτογραφείο” για να το κάνετε πιο εύκολο. Αλλά το εννοούμε με μεταφορική έννοια. Γιατί σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για λήψη αυθόρμητων φωτογραφιών στο σπίτι ως χόμπι. Το στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι βασίζεται περισσότερο στη δημιουργία ενός κατάλληλου χώρου αποθήκευσης, όπου μπορείτε στη συνέχεια να τοποθετήσετε τα αντικείμενα.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η δουλειά λειτουργεί καλύτερα όταν τακτοποιείτε τα πράγματα προσεκτικά.

Προσπαθήστε να ταξινομήσετε τα διαφορετικά αντικείμενα σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο θέμα

Δημιουργήστε στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι όμορφα ξύλινα δοκάρια

Μια άλλη μεγάλη στρατηγική θα ήταν να ταξινομήσετε τα στοιχεία κατά χρώμα και σκιά. Αυτό είναι τόσο πρακτικό γιατί θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν όλα στο ίδιο φόντο.

Γιατί πραγματικά συνδυάζετε αντικείμενα που δείχνουν πάντα τα ίδια ή πολύ παρόμοια σχήματα; Αυτή η πτυχή της φωτογραφίας στο σπίτι μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Μετά από αυτό, ωστόσο, έχετε συνήθως μια συναρπαστική ιδέα και πολλή διασκέδαση.

Φως, κάμερα και δράση στο αυτοσχέδιο στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι

Δημιουργήστε ένα στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι όμορφα μοντέρνο

Τώρα ας μιλήσουμε λίγο για τον τρόπο δημιουργίας του αυτοσχέδιου στούντιο φωτογραφιών. Σε αυτήν την περίπτωση, τα συνηθισμένα δωμάτια και αντικείμενα αποκτούν μια νέα λειτουργία το ένα μετά το άλλο. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας το φωτογραφικό στούντιο χάρη σε έναν πίνακα. Μια κατάλληλη επιφάνεια θα πρέπει στη συνέχεια να μετακινηθεί στο παράθυρο. Εάν θέλετε να επιτύχετε ένα λεπτό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε, για παράδειγμα, λευκό χαρτόνι ως φόντο. Εάν είναι απαραίτητο, πάρτε ένα άλλο φύλλο χαρτιού που τοποθετείτε στο παράθυρο. Αυτό θα κάνει τις σκιές πιο απαλές.

Το άμεσο ηλιακό φως δεν συνιστάται. Ωστόσο, υποθέτουμε ότι δεν έχετε αυτό το πρόβλημα στο στούντιο σας

Δημιουργήστε στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι όμορφη σοφίτα

Εάν χρησιμοποιείτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και σας φαίνεται ότι τα χρώματα είναι πολύ ανοιχτά, τότε θα μπορούσατε να τα κάνετε πιο ευκρινή κατά την επεξεργασία των αρχείων RAW. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του Photoshop.

Άλλες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε το εφέ περιλαμβάνουν τη ζωντάνια, τη σαφήνεια και τον κορεσμό

Δημιουργήστε ένα στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι

Η γρήγορη πραγματοποίηση τέτοιων έργων στο αυτοσχέδιο στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, έχετε τώρα υπέροχα πράγματα να κάνετε τις αργίες σας όταν ο καιρός είναι κακός έξω.

Αναπτύσσετε πολύ την αίσθησή σας για ηχογραφήσεις και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε υπέροχα σε άλλες καταστάσεις

Χάρηκα που έστησα στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι

Φωτογραφικό στούντιο στη σοφίτα

φωτογραφικό στούντιο που δημιουργήθηκε στο σπίτι ασπρόμαυρη στέγη

   Ομορφιά και θηλυκότητα Δημιουργήστε ένα στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι ασπρόμαυρο πρωτότυπο

Χρησιμοποιήστε τη συμπαγή γωνία ως στούντιο φωτογραφιών

στούντιο φωτογραφιών έστησε ασπρόμαυρα παιχνίδια στο σπίτι

 Φωτογραφίστε επαγγελματικά

Δημιουργήστε στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι ασπρόμαυρο

Καλλιτεχνικό και σύγχρονο

στούντιο φωτογραφιών που δημιουργήθηκε στο σπίτι μαύρο άσπρο περίληψη

Κομψό, κομψό τελικό αποτέλεσμα

Δημιουργήστε στούντιο φωτογραφιών στο σπίτι ασπρόμαυρο