κολάζ στρογγυλού χαλιού

Στρογγυλό χαλί με τζάκι για ζεστές συναντήσεις από τη Stephanie Langard

Οι νέες τεχνολογίες πληροφοριών όχι μόνο μας έδωσαν πολλές επιλογές επικοινωνίας, αλλά μας έκλεψαν και αρκετές. Αυτές τις μέρες ξοδεύουμε πολύ περισσότερο χρόνο για να ενημερώσουμε τα προφίλ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρά να μιλήσουμε απευθείας με τους γύρω μας.

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια Stephanie Langard αποφάσισε να κάνει τη μέτρια συμβολή της στον τομέα της διαπροσωπικής επικοινωνίας με το στρογγυλό χαλί της με το τζάκι. Ο πυρήνας του έργου είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά στοιχεία – η φωτιά. Η φωτιά ήταν το κέντρο των ανθρώπινων συγκεντρώσεων από την αρχαιότητα. Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής ζωής συνέβη γύρω από τη φωτιά. Εκεί οι άνθρωποι έφαγαν, μίλησαν και γέλασαν.

Αυτό το μοντέλο ενέπνευσε τον σχεδιαστή και έτσι στο κέντρο του χαλιού υπάρχει ένα στρογγυλό ανοιχτό τζάκι που θυμίζει φωτιά. Ζεστασιά και φως ρέουν από αυτό και μετατρέπουν το χαλί σε χώρο ασφάλειας και άνεσης. Στρογγυλό χαλί, υφαντό στο χέρι. Το ίδιο το υλικό αποτελείται από λωρίδες δέρματος και χαλκού. Ο σχεδιασμός είναι σε έθνικ στιλ. Το όλο πράγμα έχει μια πρωτόγονη αύρα και είναι ήρεμο και οικείο. Η υψηλή αγωγιμότητα του χαλκού συμβάλλει στην ταχεία θέρμανση της επιφάνειας του χαλιού και εκείνων που κάθονται σε αυτό.

Μπορείτε να φανταστείτε ένα τέτοιο χαλί στο σπίτι; Πού θα τον βάλεις; Για περισσότερες πληροφορίες ή για να επικοινωνήσετε απευθείας με τη σχεδιάστρια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της. Σας ευχόμαστε πολλή ζεστασιά και φως!

Στρογγυλό χαλί με φωτιά

στρογγυλή μοκέτα από δερμάτινη φωτιά από χαλκό

Χαλαρή συνομιλία με φίλους

πλεκτό χαλί ανοιχτό τζάκι που κάθεται μαζί

Στρογγυλή ανοιχτή εστία

στρογγυλή μοκέτα εστία στρογγυλή συγκέντρωση

Πλεκτά αριστοτεχνικά

στρογγυλές μοκέτες υφαντές δερμάτινες ρίγες από χαλκό

Πραγματικό δέρμα και χαλκός

δερμάτινο στρογγυλό χαλί υφαντό χαλκό

Ομαλή επιφάνεια με εθνοτική εμφάνιση

σχεδιαστής στρογγυλής μοκέτας πλεκτός δερμάτινος χαλκός