8 μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού σαλονιού

σαλόνι-ιδέες-rochebobois-4

Εδώ σας παρουσιάζουμε ένα κομμάτι έμπνευσης για το μοντέρνο σαλόνι σας. Η περιοχή είναι φρέσκια με πολύ ενδιαφέρον σχεδιασμό. Από την απαλή μονόχρωμη παλέτα χρωμάτων έως τις χαρούμενες και πολύχρωμες προφορές, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο.

Σαλόνι σε λευκό κρεμ

Κρέμα σαλονιού

Μοντέρνο και φωτεινό σαλόνι

Μοντέρνο σαλόνι

  Στερεά έπιπλα και μια τεράστια αρθρωτή λάμπα

Σαλόνι καφέ λευκό

Τα στοιχεία του σχεδιαστή δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα. Σε κάθε περίπτωση, υπόκεινται σε μεγάλο βαθμό στο προσωπικό γούστο του κατοίκου.

Ανοιχτό μοντέρνο σαλόνι

 Το σκούρο φόντο χρησιμεύει για να διασφαλίσει ότι η έγχρωμη τέχνη στο δωμάτιο δεν φαίνεται πολύ περίπλοκη. Τα έπιπλα παίρνουν κάτι από τη πολύχρωμη παλέτα της τέχνης τοίχου.

Σαλόνι με χρώμα

Χρωματιστό σαλόνι

Μοντέρνο σαλόνι καινούργιο

Αυτός ο σχεδιασμός δίνει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στα ενσωματωμένα ράφια κάτω από τις σκάλες. Μοντέρνο σαλόνι μαύρο

Τα φυτά δίνουν ζωή σε κάθε χώρο, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μοντέρνο σαλόνι λευκό

 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-1 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-2 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-3 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-5 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-6 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-7 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-8 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-9 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-10 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-11 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-12 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-13 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-14 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-15 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-16 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-17 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-18 σαλόνι-ιδέες-rochebobois-19

www.roche-bobois.com