συρτάρια αποθήκευσης κρεβατιών πτυσσόμενο μαύρο πλαίσιο κρεβατιού

Κρεβάτια πλατφόρμας εξοπλισμένα με διαμερίσματα – ιδέες αποθήκευσης

Αν ψάχνετε συνεχώς για χρήσιμους τρόπους αποθήκευσης αντικειμένων στο υπνοδωμάτιό σας και θα θέλατε ένα μοντέρνο, premium σχέδιο που να ταιριάζει αισθητικά με το κρεβάτι σας, ένα κρεβάτι πλατφόρμας μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς..

Αφού χρησιμοποιήσετε ένα κρεβάτι πλατφόρμας, θα ξεχάσετε εντελώς τέτοιες εμπειρίες και θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του χώρου κάτω από το κρεβάτι σας.

Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των κρεβατιών είναι εξοπλισμένο με σύστημα αποθήκευσης που σας επιτρέπει να οργανώνετε και να αποθηκεύετε αντικείμενα στο χώρο κάτω από το κρεβάτι, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε σπίτια όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των κρεβατιών είναι εξοπλισμένο με σύστημα αποθήκευσης

Κρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα εξοπλισμένα με ξύλινα κουφώματα

Ανάλογα με τον χώρο αποθήκευσης που χρειάζεστε και το στυλ που θέλετε, το κρεβάτι της πλατφόρμας σας μπορεί να έχει ένα συρτάρι ή πολλά συρτάρια ενσωματωμένα στις πλευρές και το πόδι του κρεβατιού. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να απελευθερώσετε ένα μεγαλύτερο μέρος του εκτεθειμένου δαπέδου. Στα συρτάρια μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εσώρουχά σας, τις κάλτσες και τα ρούχα σας που είναι ακατάλληλα για την εποχή, ενώ ο χώρος στο ντουλάπι εξακολουθεί να προορίζεται για τα τρέχοντα εποχιακά ρούχα.

Κρεβάτια πλατφόρμας με συρτάρια

Κρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα εξοπλισμένα με λευκή επίπλωση

Αυτή η εναλλακτική λύση αποκαλύπτει την εξαιρετική λειτουργικότητα του κρεβατιού πλατφόρμας, έτσι ώστε σε αυτή τη μορφή να ξεπερνά τις υψηλότερες προσδοκίες. Ράφια και ντουλάπια μπορούν να τοποθετηθούν στο κεφαλάρι, με προεκτάσεις και στις δύο πλευρές. Τα διαμερίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς αποθήκευσης, όπως π.χ. Β. Για αποθήκευση βιβλίων, CD, φωτογραφιών σε πλαίσια και πολλά άλλα. Για να φαίνεται λίγο πιο όμορφο, μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μερικά κομμάτια διακόσμησης στα ράφια.

Ενσωματωμένα ράφια και ντουλάπια

Κρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα από ξύλο πεύκου

Αυτός ο τύπος κρεβατιού πλατφόρμας είναι φτιαγμένος για άτομα που δίνουν προτεραιότητα στην απλότητα στην καθημερινή τους ζωή. Είναι μια σειρά από κρεβάτια πλατφόρμας σχεδιασμένα χωρίς το κεφαλάρι ή τις διάφορες άλλες διακοσμημένες θέσεις που συνήθως κάποιος θα συσχετίσει με πολλά κρεβάτια αυτού του τύπου. Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι ο κομψά σχεδιασμένος χώρος αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι ή μπορείτε να επιλέξετε μερικές ανέσεις όπως σκάλες εάν έχετε κάτι πιο αποτελεσματικό στο μυαλό σας.

Απαιτητική απλότητα από την άποψη της ευκολίας

κρεβάτια πλατφόρμας εξοπλισμένα με διαμερίσματα ρουστίκ σχεδιασμό

Πολλά κρεβάτια με πλατφόρμα χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και εκτός από το ότι έχουν αποδειχθεί ότι είναι ρητά λειτουργικά όσον αφορά την εξοικονόμηση χώρου, κάνουν το υπνοδωμάτιό σας πιο ελκυστικό οπτικά. Ένα κρεβάτι πλατφόρμας με σκάλες είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Εάν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος θέλει να πάει για ύπνο, οι σκάλες του εγγυώνται εύκολη πρόσβαση σε αυτό.

Ρουστίκ σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας – μαγευτική ατμόσφαιρα

κρεβάτια πλατφόρμας εξοπλισμένα με διαμερίσματα μαλακά στρώματα

Με έναν άλλο χώρο να ανοίγει ακριβώς κάτω από το κρεβάτι σας, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πού θα τα βάλετε για να δημιουργήσετε ένα μέρος για να αποθηκεύετε ρούχα εκτός εποχής, παπλώματα και ίσως τα παιχνίδια των παιδιών σας. Εκτός από πολύ πρακτικά, τα κρεβάτια με πλατφόρμα είναι κομψά και ο τρόπος με τον οποίο μεταμορφώνουν το μικρό υπνοδωμάτιό σας είναι ασύγκριτος.

Σκεφτείτε τη χρησιμότητά τους στο δωμάτιο του παιδιού σας, στο δωμάτιο επισκεπτών και στο μεγάλο υπνοδωμάτιο αν ψάχνετε για αλλαγή εκεί και θέλετε να δημιουργήσετε μια οπτικά ελκυστική διαφορά μεταξύ αυτών των δωματίων και του στενού σας υπνοδωματίου.

Λοιπόν, θα επιλέγατε κρεβάτι με πλατφόρμα;?

κρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα τοποθετημένα ψηλά

Κρεβάτι πλατφόρμας σε υψηλή θέση με ελαφρύ ξύλινο πλαίσιο

κρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα από ξύλο πρακτικά συμπαγή

Κλασικό εσωτερικό υπνοδωματίου

κρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα εξοπλισμένα με μοντέρνα επίπλωση  Κίτρινο κρεβατάκι βουτύρου – αστικό υπνοδωμάτιοκρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα τοποθετημένα σε αστικό σχεδιασμό

Κόκκινες πινελιές – χρώματα τοίχου και μαξιλάρια

Κρεβάτια πλατφόρμας με διαμερίσματα εξοπλισμένα με παραδοσιακή επίπλωση