κρεβάτι με στρώμα και μεταλλικό κρεβάτι κομψό υπνοδωμάτιο

Ανακαλύψτε όλα όσα έχουν να κάνουν με κρεβάτια στο Betten Schneider

Είμαστε όλοι ήδη πεπεισμένοι ότι χρειαζόμαστε έναν υγιή ύπνο για να είμαστε πραγματικά σε φόρμα και παραγωγικοί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όλοι θέλουν να είναι καλά ξεκουρασμένοι και γεμάτοι ενέργεια, χωρίς κράμπες, σωστά; Δεν είναι φυσικά μυστικό ότι περνάμε ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας στο κρεβάτι, όπου χαλαρώνουμε και αναγεννιόμαστε, όπου νιώθουμε ασφάλεια και γεμίζουμε τις «μπαταρίες» μας κάθε βράδυ.

Για αυτούς τους λόγους, το σωστό κρεβάτι με εργονομικό στρώμα και το σωστό καλαμάρι είναι απλά απαραίτητο για τον υγιή ύπνο μας. Είναι μακράν ένα από τα πιο σημαντικά έπιπλα στο σπίτι μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή του κρεβατιού είναι ένα θέμα που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και σίγουρα χρειάζεστε συμβουλές από ειδικούς.

κρεβάτι με στρώμα και σκελετό κουτί με ελατήρια κρεβάτια diana

Μπορείτε να λάβετε τέτοιου είδους υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, για παράδειγμα. Νυχτερίδα Κρεβάτια ράφτη στο Βερολίνο. Η εταιρεία ανατρέχει σε μια μακρά παράδοση και προσφέρει υψηλής ποιότητας, άνετα κρεβάτια, στρώματα, κουφώματα με παπλώματα, παπλώματα και παπλώματα, καθώς και μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα από το 1927. Φυσικά θα βρείτε επίσης τα αντίστοιχα ντουλάπια και κομοδίνα καθώς και συρταριέρες και άλλα μικρά έπιπλα που χρειάζεστε. Μεγάλη έμφαση δίνεται επίσης στα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία και μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Παραδοσιακοί συνεργάτες όσον αφορά τα κρεβάτια είναι γνωστές εταιρείες όπως οι Dormiente, Traumwerk, Coburger Werkstätten, Zack Design και Dico & Hasena, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για κρεβάτι από μασίφ ξύλο, μεταλλικό κρεβάτι, κρεβάτι σχεδιαστών, κρεβάτι επισκεπτών ή καναπέ -κρεβάτι, είστε σε καλά χέρια με την Betten Schneider.

κρεβάτι με στρώμα και σκελετό κουτί ελατήρια κρεβάτια adagio

Ανάλογα με το ύφος και τη γεύση της επίπλωσης, μπορείτε να αποφασίσετε για υλικά και χρώματα. Το ίδιο και τα κρεβάτια από μασίφ ξύλο z. Β. Εργάστηκε μόνο με ξύλο από τοπική, βιώσιμη δασοκομία. Η μοναδικότητα κάθε δέντρου και η τέλεια δουλειά εξειδικευμένων ξυλουργών κάνουν κάθε κρεβάτι και κομοδίνο ένα μοναδικό κομμάτι με έναν πολύ συγκεκριμένο κόκκο.

κρεβάτι με στρώμα και σκελετό από καμβά από ξύλο καρυδιάς από μασίφ ξύλο

Και αν είστε σε ρομαντική κομψότητα, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα μεταλλικό κρεβάτι σε ασημί, γκρι, χρυσό ή ανθρακί. Ένα τέτοιο κρεβάτι μπορεί να σχεδιαστεί σε μπαρόκ στιλ ή πιο μοντέρνο, όπως θέλετε. Ελέγξτε τη γκάμα μεταλλικών κρεβατιών και επιλέξτε το τέλειο κρεβάτι σας.

 Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση και, κυρίως, έναν ξεκούραστο, υγιή ύπνο!

κρεβάτι με στρώμα και μεταλλικό κρεβάτι ρετρό σχεδιασμό με σκελετό

κρεβάτι με στρώμα και πλαίσιο από κρεβάτι αλουμινίου μεταλλικό κρεβάτι

κρεβάτι με στρώμα και σκελετό με σκελετό με ελατήρια κρεβάτια ceres  κρεβάτι με στρώμα και σκελετό και κρεβάτι από μασίφ ξύλο    κρεβάτι με στρώμα και πτυσσόμενο καναπέ -κρεβάτι anika

κρεβάτι με στρώμα και πτυσσόμενο καναπέ καναπέ -κρεβάτι από ύφασμα

κρεβάτι με στρώμα και πτυσσόμενο καναπέ -κρεβάτι belinda

κρεβάτι με στρώμα και πλαισιωμένο σύστημα ύπνου bellasan