Η εύρεση του σωστού χαλιού δεν φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση. Εκτός από τη γιγαντιαία επιλογή σχεδίων, υλικών, μεγεθών και τιμών, υπάρχουν πολλά σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποφασίσετε για το “χαλί των ονείρων”.

Σήμερα θα θέλαμε να ασχοληθούμε ακριβώς με αυτό το θέμα και να μάθουμε ποια από αυτά Χαλιά Ποια σαλόνια μπορούν να τοποθετηθούν καλά, τι να ψάξουν πριν αγοράσουν και τι να κάνουν όταν τοποθετούνται Χαλιά πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθεί.

ΧΑΛΙΑ 6

Τι είναι σημαντικό κατά την επιλογή ενός υλικού; Σημείωση σκοπός?

Πριν ψάξετε για ένα χαλί ή ακόμα και για να αγοράσετε ένα, σκεφτείτε προσεκτικά τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Κάθε χώρος διαβίωσης στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας έχει μια σαφή λειτουργία, η οποία μπορεί να κάνει την επιλογή του χαλιού σας λίγο πιο εύκολη. Στο διάδρομο και στο παιδικό δωμάτιο, για παράδειγμα, μπορείτε ακόμη να προβλέψετε πόσο συχνά θα περπατάτε στο νέο χαλί και πόσο συχνά θα πρέπει να το καθαρίζετε.

Εδώ τα χαλιά ή οι δρομείς θα ήταν πιο κατάλληλα, επειδή μπορούν να σκουπίζονται με ηλεκτρική σκούπα ή να αφαιρούνται προσωρινά και να καθαρίζονται όσο συχνά χρειάζεται.

ΧΑΛΙΑ2

Μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στα συνθετικά υφάσματα, οπότε θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μια “δοκιμή χαλιού” πριν από την αγορά, την οποία προσφέρουν τώρα όλο και περισσότεροι κατασκευαστές.

ΧΑΛΙΑ 7

Ποια χαλιά είναι κατάλληλα για μικρά και ποια για μεγάλα δωμάτια?

Μόνο που το Χαλιά εκπληρώνοντας μια λειτουργική εργασία, αυτά συχνά εξακολουθούν να αφορούν την αισθητική και τη διακόσμηση. Μερικοί Χαλιά είναι πραγματικά έργα τέχνης και αξίζουν ένα σημαντικό μέρος όπου μπορούν να ξεδιπλώσουν όλη τους τη λαμπρότητα. Ωστόσο, επειδή επιλέγουμε συχνά ένα χαλί για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο και όχι το αντίστροφο, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο επιλογής ενός σχήματος και μεγέθους που είναι κατάλληλο και συμφέρουσα για το δωμάτιο. Παρεμπιπτόντως, θα βρείτε αρμόδιες συμβουλές και εξαιρετικές Υπάρχει μια επιλογή από χαλιά εδώ.

ΧΑΛΙΑ 1

Όσο μικρότερο είναι το δωμάτιο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση να το διακοσμήσετε με πλεονεκτικό τρόπο. Συνήθως λέγεται ότι οι ανοιχτές αποχρώσεις κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά η υφή του χαλιού επηρεάζει επίσης την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Για το λόγο αυτό, θα σας συμβουλεύαμε να δουλέψετε με αντιθέσεις και να τοποθετήσετε πλακάκια από τερακότα ή παρκέ σε σκούρους αλλά ζεστούς καφέ τόνους κάτω από το ανοιχτό χαλί. Με αυτόν τον τρόπο, αφήνετε το χαλί να βγει στο προσκήνιο και έτσι να αυξήσετε την άνεση στο δωμάτιο.

ΧΑΛΙΑ 5

Σε μεγάλα δωμάτια υπάρχει αρκετός χώρος, αλλά λάθη στο σχεδιασμό του δωματίου μπορεί να συμβούν και εδώ. Προσανατολίστε τον εαυτό σας ανάλογα με το σχήμα του δωματίου, αντιληφθείτε την ένταση του φωτός από τα παράθυρα και σχεδιάστε την τοποθέτηση του χαλιού, αν είναι δυνατόν, πριν από την αγορά. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να προτείνουμε τεχνικές συμβουλές από το Knutzen Wohnen, όπου θα σας δοθούν κατάλληλες συμβουλές σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες.

ΧΑΛΙΑ4

Σε ποια καλύμματα δαπέδου μπορούν να βγουν τα χαλιά μόνα τους;?

Από καθαρά σχεδιαστική άποψη, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να προσπαθήσετε για αντιθέσεις. Η σύγκριση χρωμάτων θα πρέπει να συμπληρώνει ιδανικά τις ιδιότητες του χαλιού αρμονικά.

Γιατί είναι σημαντική η επίσκεψη στην αγορά επίπλων και τι μας υπόσχονται οι επαγγελματικές συμβουλές;?

Σε πολλές περιπτώσεις είναι σκόπιμο να ζητήσετε τη συμβουλή ειδικού. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι πάντα καλές, αλλά στην αγορά επίπλων θα λάβετε επίσης πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, δημιουργικές λύσεις, ακόμη και άλλες καλές συμβουλές και προτάσεις.

ΧΑΛΙΑ 5

Ειδικά αιτήματα και προϊόντα κατά παραγγελία

Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσα προϊόντα προσφέρονται στην αγορά, γιατί υπάρχουν πάντα άνθρωποι που ενεργούν σύμφωνα με το προσωπικό γούστο και τις ανάγκες τους και συχνά έχουν επιπλέον επιθυμίες. Χάρη σε τέτοιους πελάτες, είναι πλέον δυνατό να εξατομικεύσετε το αγαπημένο χαλί με επιπλέον κόστος.

Εάν όλοι είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι στο τέλος, έχουμε κάνει τα πάντα σωστά και σας ευχόμαστε μια επιτυχημένη αγορά χαλιού!

ΧΑΛΙΑ3