Δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και καινοτομία στο Domotex 2017

Μόλις τελειώσει μια έκθεση, το επόμενο διεθνές βαρόμετρο τάσης έρχεται αμέσως: Το Domotex 2017 στο Ανόβερο. Και φέτος είναι ξεκάθαρο: Καινοτομίες! Πάνω απ ‘όλα, η ποικιλία των υλικών στον κόσμο των επενδύσεων δαπέδων ήταν στο επίκεντρο της έκθεσης. Περισσότεροι από 1400 εκθέτες από 60 χώρες έδειξαν μεγάλη τάξη και πάλι από τις 14 έως τις 17 Ιανουαρίου. Εκτός από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και σχεδιαστές, πολύ περισσότεροι συμμετέχοντες από την Εγγύς και Άπω Ανατολή και τις ΗΠΑ παρουσιάστηκαν επίσης φέτος. Παρουσιάστηκαν πολυάριθμες καινοτομίες σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, δόθηκαν συναρπαστικές διαλέξεις και διοργανώθηκαν εμπνευσμένες εκδηλώσεις. Το απαιτητικό εξειδικευμένο κοινό και οι έκπληκτοι επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις σε χαλιά και χαλιά, καθώς και όλες τις άλλες επενδύσεις δαπέδων που κυκλοφορούν στην αγορά ή που έχουν επανεφευρεθεί πλήρως.

Domotex 2017 στο Ανόβερο

domotex 2017 εμπορικές εκθέσεις επενδύσεις δαπέδων χαλιά χαλιά

Ποιες τάσεις μέτρησε το βαρόμετρο Domotex το 2017;?

Όπως και στο Heimtextil και το IMM Cologne 2017, υπάρχει επίσης μια σαφής τάση για βιωσιμότητα και φυσικότητα, αλλά ταυτόχρονα προς περισσότερη άνεση και εξατομίκευση. Τα υλικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να καθαριστούν γρήγορα και εύκολα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά είναι σαφώς πολύ δημοφιλή.

Όλα πρέπει να φαίνονται πιο αρμονικά και σπιτικά στους τέσσερις τοίχους σας και, φυσικά, θα πρέπει επίσης να είναι αβλαβή για την υγεία μας. Ξύλινα πατώματα με χρησιμοποιημένη εμφάνιση ή με σημαντικούς κόκκους και laminate δύσκολα θα μπορούσαν να διακριθούν από το πραγματικό ξύλο. Τα μοτίβα ψαροκόκαλο είναι σίγουρα πίσω στη μόδα και παρέχουν πιο οπτική δυναμική στο δωμάτιο.

Οι εκθεσιακοί χώροι του [email protected]

domotex 2017 καινοτομίες εμπορικών εκθέσεων χαλιά δαπέδου

Νέοι καινοτομίες στις επενδύσεις δαπέδων

Οι τελευταίες εξελίξεις προϊόντων και επιλογές επεξεργασίας καθώς και πολλά οράματα για το μέλλον παρουσιάστηκαν στους εκθεσιακούς χώρους του [email protected]. Τα ελαστικά καλύμματα δαπέδου από φυσικές πρώτες ύλες και το εύκαμπτο παρκέ από τη Volunta ήταν μερικά από τα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά της Domotex, μαζί με καινοτόμα συστήματα τοποθέτησης, όπως το Easy Click System από το iDecking. Μια πραγματική επανάσταση στις τεχνικές τοποθέτησης! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να συναρμολογήσετε τις σανίδες δαπέδου μόνοι σας χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια σας. Σας φαίνεται πολύ εξωπραγματικό; Πείστε τον εαυτό σας για αυτό πρωτοποριακό δάπεδο με στυλ.

Το σύστημα Easy Click από το iDecking είναι μια πραγματική επανάσταση στην τεχνολογία τοποθέτησης!

domotex 2017 διοικητικές εκθέσεις σανίδες δαπέδου idecking σύστημα εύκολο κλικ

Χαλί ή ξύλινο πάτωμα; Maybe μήπως και τα δύο μαζί; Στο εργαστήριο «Young Designer Trendtable», οι νεοεισερχόμενοι στη βιομηχανία δαπέδων αντιμετώπιζαν πολλές τέτοιες ερωτήσεις για μέρες και πειραματίζονταν με αντισυμβατικές ιδέες σχετικά με το σχέδιο και τα υλικά. Με επικεφαλής τον διάσημο σχεδιαστή Stefan Diez, το εργαστήριο μετατράπηκε σε γόνιμο μέρος αδιάκοπης δημιουργικότητας και πειραματισμού.

Καινοτόμες ιδέες και θάρρος για σχεδιασμό

domotex 2017 νέες τάσεις δαπέδου χαλιά χαλιά

Οι τελευταίες τάσεις χαλιών στο Domotex 2017

Τα χρώματα άμμου και γης στα χαλιά αυξάνονται, όπως και τα χαλιά που έχουν τη μορφή πλακιδίων. Έμπειροι σχεδιαστές όπως ο Γιούργκεν Ντάλμαν επικεντρώνονται περισσότερο στο χρώμα και το παιχνιδιάρικο φέτος. Οι υψηλής ποιότητας δημιουργίες του χαλιού εντυπωσιάζουν με τα ευφάνταστα, τρισδιάστατα σχέδια και τα καλλιτεχνικά τους μοτίβα. Δεν είναι για τίποτα ότι ήταν ο “αστέρας χαλιού” της βιομηχανίας στη Domotex.

Ο Γιούργκεν Ντάλμαν και τα νεότερα χαλιά του

συλλογή χαλιών, σταρ χαλιού jurgen dahlmann domotex 2017

Τα κλασικά περσικά χαλιά επανερμηνεύονται και ανεβαίνουν στη σκηνή. Πρώτα απ ‘όλα τα χαλιά του Χοσεΐν Ρεζβάνι, ο οποίος κέρδισε επίσης το Carpet Design Award μαζί τους. Ο νεαρός και επιτυχημένος σχεδιαστής χαλιών Jan Kath γοήτευσε για άλλη μια φορά ένα εξειδικευμένο κοινό και παθιασμένους γνώστες του σχεδιασμού με τα τελευταία του έργα. Χαριτωμένες απαλές δημιουργίες χαλιών με ταλέντο της Άπω Ανατολής και εντυπωσιακά μοτίβα από το χώρο και τη φύση. Απλά φανταστικό!

Μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικότερων χαρακτηριστικών του Domotex 2017:

 

domotex 2017 επενδύσεις δαπέδων τάπητες ζωντανές τάσεις εκδήλωση διάλεξη

domotex 2017 χαλιά χαλιών εμπορικών εκθέσεων δαπέδου

domotex 2017 χαλιά εμπορικής έκθεσης χειροποίητα