Σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής από ξύλινα δοκάρια

Αξιόλογα σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής

Ενώ τα περισσότερα σπίτια έχουν νηφάλια και λευκά ταβάνια, μια ελκυστικά σχεδιασμένη στέγη φαίνεται διαφορετική και περίεργη. Δείτε τη συλλογή μας με 10 εκπληκτικά πάνελ οροφής.

1. Η υπέροχη γυάλινη οροφή είναι μέρος του υπέροχου σπιτιού που χτίστηκε τη δεκαετία του 1970 και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Mickey Muennig.

Τέλεια αρχιτεκτονική λύση – μπορείτε να απολαύσετε τον νυχτερινό ουρανό γεμάτο αστέρια.

Πίνακας οροφής που δημιουργήθηκε από τον David Faust

Σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής με γυάλινες ζωγραφιές

2. Εδώ έχουμε δημιουργήσει μια ζωγραφική οροφής του David Faust ειδικά για το σπίτι του σχεδιαστή Marc Ecko. Βρίσκεται στην οροφή στον επάνω όροφο, αλλά μπορεί επίσης να φανεί από το ισόγειο επειδή υπάρχει παράθυρο εξαερισμού στο μεταξύ.

Σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής λαμπτήρα πρωτότυπο

3. Ο σχεδιασμός της οροφής του Dmitry Kul είναι απλά εκπληκτικός! Έχει στερεώσει έναν γυάλινο λαμπτήρα χωρίς κάψουλα στο ταβάνι.

Σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής από ξύλο στούντιο βιβλιοθήκης

4. Στρογγυλεμένη βιβλιοθήκη στο ταβάνι; Αυτή είναι η απίστευτη ιδέα που δημιούργησε η Travis Price Architects για το στούντιο του Wade Davis. Ο κ. Ντέιβις έχει μία από τις πιο πολυπόθητες δουλειές στην Αμερική-Ερευνητής-κατοικία στο National Geographic. Αποκαλεί το δωμάτιο του “Navajo kiva της γνώσης”.

Στρογγυλεμένα σπίτια με καταπληκτικά σχέδια οροφής φυτών δέντρων

5. Το Ficus carica (το φυτό) δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που κόβει την ανάσα με το υπέργειο φύλλωμά του που γεμίζει τον γυάλινο θόλο. Σύμφωνα με τον πολιτισμό και την παράδοση, ο θόλος χτίστηκε γύρω από το δέντρο.

Σπίτια με καταπληκτικά σχέδια οροφής από ξύλινα δοκάρια βιβλιοθήκης

6. Μια άλλη επίπλωση λύση για τους λάτρεις του βιβλίου – μια υπέροχη στέγη με ξύλινα δοκάρια και μια κυκλική βιβλιοθήκη παντού στο σαλόνι.

Σπίτια με καταπληκτικά σχέδια οροφής γωνιακός καναπές καθιστικού

7. Μπορεί να μην έχετε δει ποτέ μια κουβέρτα σαν αυτή, επενδεδυμένη και φτιαγμένη με καλάμια. Δεν φαίνεται εκπληκτικό και υπέροχο; Η οροφή του καλαμιού σχεδιάστηκε αρχικά για να μοιάζει με το κάτω μέρος μιας παραδοσιακής αχυρένιας στέγης. Εδώ ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια εξωτική ατμόσφαιρα. Ρίξτε μια ματιά στις υπόλοιπες ιδέες για το Άνετο και Χαλαρωτικό Summer House.

Σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής φουτουριστικό λευκό φέσι

8. Πρωτότυπο και σύγχρονο ταβάνι στο Fez House σχεδιασμένο από τον ταλαντούχο αρχιτέκτονα Alvaro Leite Siza Vieira.

Σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής πέτρινη βιβλιοθήκη

9. Παλιά πέτρινη οροφή και μοντέρνα έπιπλα. Το δωμάτιο δημιουργήθηκε πρόσφατα, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα παραμυθένιο πέτρινο σπίτι μέσα.

Σπίτια με εκπληκτικά σχέδια οροφής με μινιμαλιστικούς φεγγίτες

10. Οι αρχιτέκτονες της Νέας Υόρκης Πολλαπλότητες έχουν σχεδιάσει ένα σπίτι στη Μογγολία, στην Κίνα, το οποίο αποτελεί μέρος του έργου Ordos 100. Ο σχεδιασμός φωτισμού παίζει τον κύριο ρόλο για τη μινιμαλιστική εμφάνιση εδώ. Η οροφή έχει σχεδιαστεί για να αφήνει το φυσικό φως στο δωμάτιο.