20 εντυπωσιακά κτίρια με πράσινους τοίχους – κομψές εξωτερικές ιδέες

Πράσινοι τοίχοι, πράσινες στέγες και κάθετοι κήποι δίνουν ζωή στη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Εν μέρει ή εξ ολοκλήρου καλυμμένο με φυτά, το μπροστινό μέρος κάθε σύγχρονης κατοικίας μπορεί σίγουρα να ενισχύσει την αίσθηση ενός σπιτιού ταυτόχρονα αισθητικά και λειτουργικά. Για σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μια επιλογή από τα πιο εντυπωσιακά έργα από πράσινος Τείχη για να εμπνεύσετε όσους από εσάς θέλετε να δώσετε στο σπίτι μια φιλική προς τη φύση αίσθηση. Κάντε κλικ στο όνομα κάθε έργου και στον σύνδεσμο του αρχιτέκτονα για περισσότερες πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίες. Απολαύστε την πράσινη εικόνα που ακολουθεί και μην ξεχάσετε να μας δώσετε σχόλια!

Το σπίτι Meera είναι από την Guz Architects – Exterier Ideen

αρχιτέκτονες guz meera house σχεδιασμός κτιρίου εξωτερικών ιδεών1. Το σπίτι Meera είναι από Αρχιτέκτονες Guz σχεδιάστηκε και βρίσκεται στο νησί Sentosa στη Σιγκαπούρη. Νομίζουμε ότι είναι ένα τολμηρό και πρωτότυπο έργο – άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλά σπίτια που έχουν χώρους πρασίνου σε κάθε όροφο του κτιρίου. Σου αρέσει?

Το House S ήταν πρόσφατα από το γερμανικό στούντιο CHRIST.

CHRIST Associated Architects

Εξωτερικές ιδέες οικοδόμησης οικογενειακής αρχιτεκτονικής Wiesbaden

2. Αρχικά σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Wilfried Hilger για την οικογένειά του, το σπίτι S είναι πρόσφατα από το γερμανικό στούντιο CHRIST.CHRIST.Associated Architects έχει επανασχεδιαστεί. Βρίσκεται στο Βίσμπαντεν της Γερμανίας, το μοντέρνο σπίτι είναι ένα αριστούργημα της σημερινής αστικής αρχιτεκτονικής. Η γραμμή της οροφής δημιουργεί νέες δυνατότητες στο σπίτι και περιέχει μονωτικό πράσινο κάλυμμα.

εκπληκτικό μοντέρνο διαμέρισμα – Black Beauty Tierra Villa – εξωτερικές ιδέες

3.Black Beauty Tierra Villa είναι ένα εκπληκτικό μοντέρνο διαμέρισμα που βρίσκεται στο Black Beauty Village στο Ostional, Κόστα Ρίκα. Το έργο 2.992 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, δυόμισι μπάνια, ένα μοναδικό περιβάλλον τοπίο και πράσινες στέγες που το μεταμορφώνουν σε μια μοντέρνα ekovilla.

Inspirational Design – Το Malbaie V Residence προέρχεται από το Studio Mu Architecture

αρχιτέκτονες του Καναδά εξωτερικές ιδέες δασική πράσινη φύση

4η. Βρίσκεται στη γραφική περιοχή Cap-a-l’Aigle στην καρδιά του Charlevoix, Quebec, Canada, Η κατοικία Malbaie V χρονολογείται από το στούντιο Η Mu Architecture ζωγράφισε και παρουσίασε ένα εμπνευσμένο σχέδιο. Η εξωτερική αρχιτεκτονική αποτελείται από απλούς γεωμετρικούς όγκους που περιβάλλονται από ξύλο και μια πράσινη στέγη που απομονώνει το κτίριο.

ένα κτίριο που περιλαμβάνεται σε ένα μεγαλύτερο έργο 500 διαμερισμάτων και ένα πάρκο

μπλοκ κ σχεδιαστική ιδέα αρχιτεκτονική έργο κτίριο εξωτερικό5 Ολλανδός Αρχιτέκτονες NL έχω ήδη Blok K Completed – ένα κτίριο που περιλαμβάνεται σε ένα μεγαλύτερο έργο 500 διαμερισμάτων και ένα πάρκο από Frits van Dongen από το de Architecten cie. Το τριγωνικό εργοτάξιο για αυτό το μεγάλο έργο βρίσκεται στην πρόσφατα αναδιαμορφωμένη περιοχή λιμανιού στα ανατολικά του Άμστερνταμ, στο Niderlanden. Το Blok K παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα γραμμή οροφής, με πράσινες προσθήκες και χαλαρωτικές προτάσεις για την οικογένεια.

Η Σχολή Τέχνης, Σχεδιασμού και Μέσων στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Nanyang στη Σιγκαπούρη

φύση τέχνη σχεδιασμός εξωτερικός σχεδιασμός κτίριο σχολική φύση6η. Η Σχολή Τέχνης, Σχεδιασμού και Μέσων στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Nanyang στη Σιγκαπούρη τοποθετεί όμορφες πράσινες στέγες όπου οι μαθητές γευματίζουν και σπουδάζουν. Η φύση και η τεχνολογία αναμειγνύονται εδώ και αυτό το κτίριο εντυπωσιάζει με τη δημιουργικότητα και χρησιμεύει ως παράγοντας έλξης για τους νέους μαθητές κάθε χρόνο.

Με εκπληκτική θέα στο νερό και τις Άλπεις στην Ελβετία βρίσκεται αυτό το μεγάλο σύγχρονο σπίτι

βίλα δείτε σχέδιο εξωτερικός σχεδιασμός τοίχου γυάλινου τοίχου7η. Highηλά πάνω από τη λίμνη της Λουκέρνης, με την εκπληκτική θέα στο νερό και τις Άλπεις στην Ελβετία, βρίσκεται αυτό το μεγάλο σύγχρονο σπίτι με αρχιτεκτονική που είναι απλά μαγευτική. Σχεδιασμένο από την Ungertreina, το έργο, που ονομάζεται Villa am See, έχει γλυπτό και δυναμικό σχήμα και αποτελείται από τρία τμήματα κτιρίων κατοικιών, το καθένα με το δικό του σχέδιο διαβίωσης. Το κτίριο έχει τοίχους από σκυρόδεμα, γυαλί και επίσης πράσινους τοίχους. Ρίξτε μια ματιά!

Singapore Guz Architects Studio – Μπανγκαλόου – Εξωτερικές ιδέες

μπανγκαλόου αρχιτεκτονική ιδέες αρχιτεκτονικής σπιτιού ήλιου8η. Το Sun House έχει σχεδιαστεί από το Guz Architects Studio της Σιγκαπούρης σε μια περιοχή μπανγκαλόου και ενσωματώνει μια ποικιλία φυσικών στοιχείων στο φρέσκο ​​σχεδιασμό του. Μια κεντρική τοποθεσία νερού είναι το κεντρικό σημείο του έργου. Οι άφθονα φυτεμένοι κήποι στέγης ενισχύουν το φυσικό αποτέλεσμα που καθορίζει ολόκληρο το σπίτι.

Ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο γκολφ και κλαμπ – εξωτερικές ιδέες

πράσινη λέσχη γκολφ σπίτι τοίχο σχεδιασμός βιβλιοθήκη semiahmoo

9. Ένα εκπληκτικό, μοντέρνο γκολφ και κλαμπ είναι δημοφιλές στο Jeollanam-.do (South Jeolla), Νότια Κορέα. Το Green Weaving Club House είναι 5.670 τετραγωνικά πόδια, αλλά το κτίριο έπρεπε να χτιστεί σε μια μακρόστενη παρτίδα. Αυτό προκάλεσε τους σχεδιαστές, Hyunjoon Yoo Architects, και δημιούργησαν ένα φανταστικό μέρος όπου οι λάτρεις του γκολφ μπορούν να απολαύσουν σύγχρονο εξοπλισμό σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Ο κισσός και τα αργά αναπτυσσόμενα λιπαρά με γυαλιστερά πράσινα φύλλα καλύπτουν μερικούς από τους εξωτερικούς τοίχους και παρέχουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτηριστικό.

Βιβλιοθήκη Semiahmoo Green WallΠροάστιο White Rock στο Βανκούβερ

Καναδά πράσινο γκρι semiahmoo ιδέες εξωτερικού σχεδιασμού10. ο Βιβλιοθήκη Semiahmoo Green Wall ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο προάστιο του White Rock στο Βανκούβερ του Καναδά. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρεία σχεδιασμού με έδρα τη Βόρεια Αμερική Πράσινο πάνω από γκρι, ο διαστελλόμενος ζωντανός τοίχος είναι ο μεγαλύτερος πράσινο έξω- Τείχος στην περιοχή. Ο ζωντανός τοίχος εκτείνεται σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από πάνω από 10.000 μεμονωμένα φυτά που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 120 μοναδικά είδη.

Σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες και αρχιτέκτονες τοπίου Sansiri Shma – η Πινακοθήκη Κάθετης Ζωής

αρχιτέκτονες κάθετης αρχιτεκτονικής sansiri ιδέες εξωτερικού σχεδιασμού11. Η σκακιέρα είναι μια πραγματική έμπνευση στον κόσμο του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής. Το επόμενο κτίριο είναι μια πραγματική απόδειξη αυτού. Σχεδιασμένο από αρχιτέκτονες και αρχιτέκτονες τοπίου Sansiri Shma, η αξιόλογη πρόσοψη του σκακιού αυτού του εκθεσιακού χώρου στην Μπανγκόκ, που ονομάζεται Vertical Living Gallery, περιέχει αυτοφυή φυτά, μια προσέγγιση που δίνει στο κτίριο μια φρέσκια και πρωτότυπη εμφάνιση.

Βιομηχανικό κτίριο – ένα δωμάτιο θαυμάτων – εξωτερικές ιδέες

εργοστάσιο ricardo bofill κουλτούρα ιδέα εξωτερική σχεδίαση12η. Ο Ricardo Bofill είναι ο περήφανος κάτοικος και ο δημιουργός μιας από τις καλύτερες αρχιτεκτονικές μετατροπές. Ένα παλιό εργοστάσιο τσιμέντου έγινε η παιδική χαρά μιας υπέροχης σειράς τέχνης και πολιτισμού. Σε μια έκταση άνω των 3.100 τετραγωνικών μέτρων που χρησιμοποιήθηκε ως βιομηχανικό κτίριο, ο αρχιτέκτονας δημιούργησε ένα δωμάτιο θαυμάτων ομαδοποιώντας διαφορετικά δωμάτια με διαφορετικούς καλλιτεχνικούς και οικιστικούς σκοπούς: γραφεία, αρχεία, εργαστήριο δειγμάτων, αίθουσα έκθεσης, διαμέρισμα. , Δωμάτια και κήποι.

εντυπωσιακό κτίριο κατοικιών στη Σιγκαπούρη

νερό φωτογραφία ενέργεια εξωτερική ιδέες αρχιτεκτονική Σιγκαπούρη13. Το Cluny House σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Guz και είναι μια εκπληκτική ανακυκλώσιμη πολυκατοικία που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Σύμφωνα με τους αρχιτέκτονες, “Τα φωτοβολταϊκά στοιχεία και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ασχολούνται με το σχεδιασμό για παθητική ψύξη και διασταυρούμενο αερισμό που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Δεξαμενές άρδευσης και οροφές συλλέγουν και ανακυκλώνουν το νερό της βροχής και η χρήση υλικών όπως ανακυκλωμένο τικ και τεχνητό ξύλο προσθέτει ζεστασιά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τους πεπερασμένους πόρους του περιβάλλοντός μας ». Όμορφο, έτσι δεν είναι?

Brooks Avenue House στη Βενετία – Εξωτερικές ιδέες

Βενετία ιδέα σχεδιασμός αρχιτεκτονική τοίχο οικογένεια φυτών14η. Το σχεδιαστικό στούντιο Bricault το έχει Σπίτι στη λεωφόρο Μπρουκς στη Βενετία, Καλιφόρνια σχεδιασμένη για μια αναπτυσσόμενη οικογένεια. Το έργο είναι στην πραγματικότητα μια αναδιαμόρφωση του υπάρχοντος σπιτιού τους 2000 τετραγωνικών ποδιών προσθέτοντας 1700 τετραγωνικά πόδια και αυλή. Η προσθήκη παρέχεται με σύστημα ζωντανών τοίχων σε τρεις πλευρές, οπτική σύνδεση μεταξύ των φυτών στην αυλή και της φυτεμένης οροφής.

Η εταιρεία Casa στη Βραζιλία κάλυψε τουλάχιστον 3500 φυτικά βάζα

βραζιλιάνικες καμπάνες αδελφοί στούντιο σχεδιασμός εξωτερικών ιδεών15η. Τα SuperLimão Studio και Campana Brothers σχεδίασαν την απίστευτη εταιρεία Casa στη Βραζιλία, έναν εκθεσιακό χώρο που καλύπτεται από τουλάχιστον 3500 φυτικά βάζα! Τα φύλλα αλουμινίου θυμίζουν την τέχνη του διπλώματος χαρτιού. Ένα ισχυρό σύστημα αποστράγγισης που κατευθύνει τη ροή του νερού από το ένα βάζο στο άλλο μέχρι να φτάσει τελικά στον πυθμένα βοηθά τα φυτά να αναπτυχθούν υπό βέλτιστες συνθήκες.

Σπίτια χόμπιτ “Lord of the Rings” στη Νέα Ζηλανδία

αρχιτεκτονική ιδέα της Ζηλανδίας hobbit εξωτερικός σχεδιασμός16. Τα υπέροχα σπίτια χόμπιτ Lord of the Rings στη Νέα Ζηλανδία μπορεί να μην είναι ιδανικά, αλλά είναι όσο πράσινα θα μπορούσαν να είναι. Επιπλέον, παρέχουν έμπνευση για την οικοδόμηση ενός σπιτιού ενσωματωμένου σε ένα λόφο, το οποίο μετατρέπεται σε μια ενδιαφέρουσα σκηνή γέννησης.

House M στην Κολομβία – πράσινη οροφή σε σχήμα V – εξωτερικές ιδέες

σχέδιο β στούντιο οικολογικό σχεδιασμό εξωτερική αρχιτεκτονική17η. Το Plan B Studio προωθεί τη βιώσιμη διαβίωση και τη φιλική προς τη φύση κατασκευή. Το House M στην Κολομβία παραμένει πιστό σε αυτές τις αρχές και διαθέτει πράσινη οροφή σχήματος V.

ένα συναρπαστικό σπίτι στα περίχωρα των Βρυξελλών – εξωτερικές ιδέες

Βρυξέλλες samyn συνεργάτες εξωτερική αρχιτεκτονική πρόσοψη οικογενειακού σπιτιού18η. Οι αρχιτέκτονες Samyn και Partners έχουν σχεδιάσει ένα συναρπαστικό σπίτι στα περίχωρα των Βρυξελλών, το οποίο διαθέτει μια ανθισμένη πρόσοψη και οροφή με τη βοήθεια εξωτικών φυτών. Μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό από την εικόνα, αλλά η κατοικία έχει συνολικά τέσσερις ορόφους και χρησιμεύει ως χώρος διαμονής και εργασίας για έναν εικονολήπτη και την οικογένειά του.

ένα έργο που ονομάζεται Hole 19-Golfclub St. Oswald

αρχιτεκτονική σχεδιασμός σπιτιού εξωτερικό τοπίο δαπέδου19η. Οι X Architects δημιούργησαν ένα έργο που ονομάζεται Hole 19-Golfclub St. Oswald. Σύμφωνα με τους αρχιτέκτονες, «το κλαμπ συνδυάζεται με το τοπίο και ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον, σχεδόν πλήρως απορροφημένο από αυτό. Οι εξωτερικοί και εσωτερικοί του χώροι έχουν σχεδιαστεί ως μια απρόσκοπτη μετάβαση στο γήπεδο του γκολφ και γίνονται ένα με τα γύρω αθλητικά γήπεδα “.

το επόμενο σπίτι της Καλιφόρνιας από την McGlashan Architecture

αρχιτεκτονική ιδέες εξωτερικού σχεδιασμού κατοικίας20η. Σχεδιασμένο από την McGlashan Architecture για να συνδυαστεί με το φυσικό τοπίο, αυτό το επόμενο σπίτι της Καλιφόρνιας διαθέτει γοητευτικές πράσινες στέγες. Το σύγχρονο σπίτι τριών επιπέδων «καθρεφτίζει» τις γύρω πλαγιές και παρέχει ένα ζωντανό περιβάλλον που είναι τόσο αισθητικά ευχάριστο όσο και υγιεινό.