Έχουμε πολλά ενδιαφέροντα έργα για το 2018 και περιλαμβάνουν το άνοιγμα νέων προοπτικών για το σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση για εσάς. Σίγουρα θα συνειδητοποιήσουμε το εξής: Μια φορά το μήνα θα σας παρουσιάσουμε μια μεγάλη έμπνευση για το όνειρο του σπιτιού. Τον Ιανουάριο ξεκινάμε με το Casa Μαρακές – ένα όμορφο έργο από το Bercy Chen Studio. Όπως συνηθίζεται για τα σύγχρονα σπίτια, το κτίριο ήδη λέει πολλά για τον σκοπό της χρήσης του ή για τη στάση των κατοίκων. Έχουμε επίσης να κάνουμε με ένα από τα υπέροχα παραδείγματα του πώς ο παλιός πολιτισμός μπορεί να συνδυαστεί σε σύγχρονες αρχιτεκτονικές έννοιες. Αυτό το κτίριο αντλεί έμπνευση από τη δημοφιλή αρχιτεκτονική των παλιών μαστόρων και κατασκευαστών.

Έτσι μοιάζει μια σύγχρονη πρόσοψη με έθνικ στοιχεία

πολλές γυάλινες επιφάνειες ονειρεμένο σχέδιο πρόσοψης σπιτιού

Σύγχρονη πρόσοψη με εθνοτικά στοιχεία

Πώς χτίζετε πραγματικά μια σύγχρονη πρόσοψη και ενσωματώνετε ταυτόχρονα εθνικά στοιχεία σε αυτήν; Το σπίτι των ονείρων Casa Marrakech μας δείχνει πώς μπορεί να γίνει αυτό. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της πρόσοψης χαρακτηρίζεται από την απρόσκοπτη εμφάνισή του. Mostlyταν κυρίως ντυμένο με ομοιόμορφα κάθετα πάνελ.

Από τη μία πλευρά ανοίγει προς τα έξω μέσα από μεγάλα παράθυρα και βεράντα. Και οι τρεις σύγχρονες προσόψεις που έχουν απομείνει είναι σχεδόν τελείως κλειστές. Σε ένα από αυτά είναι η είσοδος. Επιπλέον, η σκάλα, η οποία συνδέει τους διαφορετικούς ορόφους μεταξύ τους, απεικονίστηκε επίσης στην ιδιαίτερη εμφάνιση. Αυτά ανοίγουν προς τα έξω μέσω ανοιχτών υαλοπινάκων.

Στο επίπεδο των ανώτερων ορόφων, μια διάτρητη πρόσοψη προστέθηκε στα προεξέχοντα πάνελ. Από τη μία πλευρά, αυτό σίγουρα έχει τη λειτουργία να ρίχνει σκιές και να προστατεύει το εσωτερικό από την υπερβολική θέρμανση υπό έντονη ηλιοφάνεια. Είναι επίσης ένα διακοσμητικό συστατικό που δείχνει χαρακτηριστικά μοτίβα του μαυριτανικού πολιτισμού. Ανακαλύπτουμε παρόμοια διάτρητα πάνελ στο πλάι με τα μεγάλα παράθυρα και τη βεράντα, από τα οποία η κουζίνα, το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι ανοίγουν στο μπροστινό μέρος. Η πρόσοψη αποπνέει επίσης μεσογειακή ατμόσφαιρα τη νύχτα όταν πλημμυρίζει με μπλε φως.

Τα έπιπλα και η τέχνη θυμίζουν Μαρακές με αφηρημένο τρόπο

Ονειρεμένη διακόσμηση επίπλων διακόσμησης σπιτιού

Ένα εξωτικό σπίτι ονείρων και μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός ταυτόχρονα

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να χάσετε τα εξωτικά στοιχεία σε αυτό το μοντέρνο εσωτερικό. Ενσωματώνονται πολύ διακριτικά και διακριτικά. Τα τυπικά νότια μοτίβα ερμηνεύονται μερικές φορές με έναν υπερ -αφηρημένο τρόπο. Το ανακαλύπτουμε π.χ. στη διανομή των δωματίων, στην οποία το άνοιγμα και η απομόνωση είναι υπέροχα ισορροπημένα: Έχουμε να κάνουμε με ένα ανοιχτό σχέδιο, αλλά ταυτόχρονα οι κάτοικοι έχουν επίσης αρκετή ιδιωτικότητα. Επιπλέον, διατηρείται η ατμόσφαιρα του μυστικισμού. Επιπλέον, ο πολιτισμός του Μαρακές έρχεται στον εαυτό του μέσω της στρατηγικής χρήσης διακριτικών χρωμάτων και υλικών.

Τα χόμπι μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως εξαιρετική διακόσμηση

Ονειρεμένη διακόσμηση σπιτιού θέα κρεβατοκάμαρα

Τα χόμπι και η διακόσμηση γίνονται ένα

Οι κάτοικοι αυτού του σπιτιού προφανώς έχουν εμπνευστεί από τον πολιτισμό στον τρόπο ζωής. Αυτό ακριβώς έρχεται από μόνο του σε μεγάλο βαθμό στον διακοσμητικό σχεδιασμό του σπιτιού. Οι διάφορες μορφές τέχνης είναι παρούσες, για παράδειγμα, μέσω εικόνων, βιβλίων και μουσικών οργάνων. Εκπληρώνουν την πραγματική τους λειτουργία και ταυτόχρονα ολοκληρώνουν το υπέροχο σπιτικό των ονείρων.

Η ανατολίτικη διάθεση είναι επίσης παρούσα στο μπάνιο με έναν λεπτό τρόπο

Έπιπλα μπάνιου ονειρεμένη εσωτερική διακόσμηση σπιτιού

Υφάσματα όπως αυτό το χαλί ανήκουν επίσης στα ιδιαίτερα διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία

άνετο καθιστικό ονειρεμένη εσωτερική διακόσμηση σπιτιού

Βιβλία και ακόμη και ορισμένα αξεσουάρ όπως τα καπέλα αποτελούν επίσης μέρος της διακόσμησης

σχεδιασμός κρεβατιού ονειρεμένη εσωτερική διακόσμηση σπιτιού

Το μπλε χρώμα και τα διάτρητα πάνελ ενσωματώνουν την εθνοτική αίσθηση στην απρόσκοπτη μοντέρνα εξωτερική σχεδίαση

συμπαγής πλευρική σχεδίαση πρόσοψης ονείρου σπιτιού

Ένας τοίχος με έμφαση σε μάρμαρο θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί ως εξωτική διακόσμηση

αποθηκευτικός χώρος έμφαση τοίχος εσωτερική διακόσμηση σπιτιού

Ονειρεμένη διακόσμηση σπιτιού με θέα στο σαλόνι

Ονειρεμένα διακοσμητικά υφάσματα κρεβατιού κρεβατιού

Ονειρεμένη διακόσμηση σπιτιού ζεστό σχέδιο

Ο μπλε νυχτερινός φωτισμός της πρόσοψης σκορπά πολύ μυστικισμό

Ονειρεμένο σπίτι πρόσοψη σχεδιασμό άλλα χρώματα

Ονειρεμένο σπίτι πρόσοψη σχεδιασμό μεγάλη πόρτα εισόδου

Ονειρεμένη εσωτερική διακόσμηση εσωτερικού χώρου με θέα στην αυλή

Ονειρεμένο σπίτι στο εσωτερικό ενός μπαρ

Τα κρεμαστά φώτα, μαζί με άλλα αξεσουάρ, παρουσιάζουν τον πολιτισμό του Μαρακές σε αφηρημένη μορφή

Εσωτερικό τραπέζι και σκάλα ονείρου σπιτιού

Ονειρεμένη εσωτερική διακόσμηση σκαλοπατιών και άλλα στοιχεία

εσωτερική διακόσμηση σπιτιού με όνειρα σκαλοπατιών