Το έργο Arts District Loft χτίστηκε σε μια έκταση περίπου 190 m2. Κάποτε υπήρχε ένα εργοστάσιο εδώ που χτίστηκε το 1924. Το Arts District βρίσκεται στο κέντρο του Λος Άντζελες. Το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανατέθηκε ονομάζεται Marmol Radziner. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε το 2016 και οι αρχιτέκτονες ήταν οι Leo Marmol και Ron Radziner.

Τα δύο επίπεδα είναι μια πολύ μοντέρνα λύση για πατάρια

μεγάλη σοφίτα

Από τι έγινε στην πραγματικότητα η ανακατασκευή;?

Το μεγαλύτερο μέρος της ανακαίνισης σε πατάρι περιελάμβανε την αφαίρεση μερικών τειχών. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε ο τυπικός μοντέρνος ανοιχτός χώρος διαβίωσης. Σε αυτή την περίπτωση συνδυάζονται δύο υπνοδωμάτια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο. Το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο επίσης ανακατασκευάστηκαν σε μεγάλο βαθμό. Τα χειρουργεία είχαν επίσης μια μοντέρνα εμφάνιση.

Το βιομηχανικό στυλ υπενθυμίζει την αρχική λειτουργία του κτιρίου

φώτα σχεδιαστών πατάρι

Στόχος: σοφίτα με οικεία ατμόσφαιρα

Η μοντέρνα και πρωτότυπη ατμόσφαιρα είναι πάντα μέρος της σύγχρονης σοφίτας. Ομοίως η καλλιτεχνική σύνδεση με την ιστορική αρχιτεκτονική. Επιπλέον, οι σχεδιαστές και οι κάτοικοι μπορούν φυσικά να θέσουν περαιτέρω προτεραιότητες στα έργα τους. Σε αυτή την περίπτωση, δόθηκε μεγάλη έμφαση στη δημιουργία μιας οικείας ατμόσφαιρας.

Για το λόγο αυτό, μέρος του χώρου διαβίωσης υψώθηκε λίγο πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Επιπλέον, τα παράθυρα που βλέπουν νότια και ανατολικά είχαν βελτιστοποιηθεί. Με αυτόν τον τρόπο, επιτεύχθηκε η πολυπόθητη ατμόσφαιρα ασφάλειας. Αυτό συνέβαλε επίσης στον καλό φωτισμό και τη δομή ολόκληρης της σοφίτας. Αυτές είναι στην πραγματικότητα υποχρεωτικές ιδιότητες για αυτόν τον τύπο εσωτερικού σχεδιασμού.

Οι ιδέες διακόσμησης έχουν γλυπτικό, αρχιτεκτονικό χαρακτήρα

σοφίτα μπλε και καφέ

Έπιπλα και διαχωριστικό δωματίου ταυτόχρονα

Στην εσωτερική διακόσμηση της σοφίτας, τα έπιπλα που λειτουργούν ως διαχωριστικά δωματίων είναι πολύ δημοφιλή. Σε αυτή την περίπτωση, η βιβλιοθήκη χωρίζει το σαλόνι από το υπνοδωμάτιο. Αυτή η μονάδα αποθήκευσης μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες. Όταν το κάνετε αυτό, φυσικό φως εισέρχεται από το σαλόνι. Ενδιαφέροντα πολυλειτουργικά έπιπλα μπορείτε επίσης να βρείτε στο ίδιο το υπνοδωμάτιο: Μια στήλη από την αρχική κατασκευή έχει μετατραπεί σε χρήσιμη περιοχή. Αυτό χρησιμεύει ως ντουλάπα και χώρος εργασίας ταυτόχρονα.

Το βιομηχανικό στυλ είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους σοφίτας

μπεζ και μπλε πατάρι

Τονισμένες στιλιστικές αντιθέσεις

Στιλιστικά, ο εσωτερικός σχεδιασμός αυτής της σοφίτας έχει φροντιστεί για την εμφάνιση υψηλής αντίθεσης. Έρχεται πρώτα σε στιλιστικό επίπεδο. Εκεί έχουμε ένα βιομηχανικό υπόβαθρο και μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό και διακόσμηση. Η επιδέξια χρήση των τόνων εξασφάλισε ότι και τα δύο αντιστοιχούν μεταξύ τους και ότι το όλο πράγμα είναι συγκολλημένο μεταξύ τους. Βρίσκουμε επίσης μια αντίθεση στο επίπεδο των χρωμάτων και των υφών. Όλα αυτά λένε πολλά για τον τρόπο ζωής που έχουν οι κάτοικοι. Καταφέρνουν να δημιουργήσουν οάσεις οικειότητας και ασφάλειας μέσα στην άγρια ​​ζωή της πόλης.

Το καφέ και το μπεζ σε όλες τις αποχρώσεις τους ταιριάζουν με το βιομηχανικό στυλ του εσωτερικού σχεδιασμού και ταυτόχρονα έχουν ένα ζεστό αποτέλεσμα

εξωτική ατμόσφαιρα σοφίτας

Εκτεθειμένα στοιχεία και βαριά, ευγενή υφάσματα. Μια τόσο πρωτότυπη πολυτελής ιδέα

φωτεινό υπνοδωμάτιο στη σοφίτα

Σε αυτό το μέρος της σοφίτας, έχει επιλεγεί μια εξαιρετικά μοντέρνα ιδέα

βιομηχανική εγκατάσταση σοφίτας

Τα μαύρα πλαίσια στους τοίχους χρησιμεύουν ως αποθηκευτικός χώρος και κάνουν το ψηλό δωμάτιο πιο άνετο

έξυπνη ζώνη σοφίτας

Ο φωτισμός οροφής παρέχει μεγάλη αντίθεση στη ζοφερή ατμόσφαιρα

σοφίτα με υπέροχα μπλε έπιπλα

Το μαύρο και το καφέ σημαίνουν περίγραμμα και μετάβαση σε αυτό το διαμέρισμα

σοφίτα όμορφο εσωτερικό

Και εδώ, ο φωτισμός δίνει ενδιαφέρον τόνους στο εσωτερικό

σοφίτα με πολύ χώρο για περπάτημα και τρία παράθυρα

Τα έπιπλα αναλαμβάνουν τον κύριο ρόλο στη διαμόρφωση ζωνών

σοφίτα ανοιχτού σχεδίου

Η αρχή της σύζευξης του μοντέρνου με το νέο είναι ιδιαίτερα ορατή στον τοίχο

υπέροχη επίπλωση δωματίου σοφίτα