Αρχιτεκτονικό στούντιο σετ σχεδιασμού εξαρτημάτων παιχνιδιού LEGO

Η αρχιτεκτονική θα ενθουσιάσει ξανά τους θαυμαστές! Η Lego επιστρέφει! Η Lego κυκλοφόρησε το Architecture Studio Set, μέρος της δημοφιλούς σειράς Architecture

Σε αντίθεση με τα άλλα σύνολα της σειράς, τα οποία είναι αντίγραφα συστημάτων όπως το Fallingwater του Frank Lloyd Wright, το νέο σετ αποτελείται από 1210 λευκά κομμάτια που επιτρέπουν τη δική σας αρχιτεκτονική.

Το σετ είναι υπέροχο για άνω των 16 ετών. Η ιδέα είναι ότι οι λάτρεις του σχεδιασμού ή οι φοιτητές αρχιτεκτονικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σετ για πρωτότυπα σχεδιασμού και δικά τους μοντέλα. Δεν είναι ένα επαγγελματικό σύνολο, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμεύσει ως έμπνευση.

Ως πρόσθετη επιλογή για το πρωτότυπο, το σετ, διαθέσιμο την 1η Αυγούστου για $ 150, περιλαμβάνει ένα βιβλίο 272 σελίδων με μελέτες περιπτώσεων από έξι επαγγελματικές εταιρείες και τη σχέση τους με τον αρχικό σχεδιασμό.

Το νέο στούντιο αρχιτεκτονικής από τη LEGO

Σετ αρχιτεκτονικής στούντιο του παιχνιδιού LEGO

Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να αναδημιουργήσουν το Skidmore, το έργο Owings & Η Merrill, καθώς και ο πύργος Willis ή ο Burj Khalifa Dubai, έθεσαν στη συνέχεια διαφορετικά κτίρια που είναι χτισμένα σύμφωνα με τις αρχές των ενοτήτων και της επανάληψης.

Τα κομμάτια είναι λευκά, έτσι ώστε να μην υπάρχει σύγχυση με σκυρόδεμα, τούβλο ή γυψομάρμαρο

Σετ αρχιτεκτονικής στούντιο παιχνιδιού μίνι LEGO

Η αναπαραγωγή αυτών των παραδειγμάτων από την πραγματική ζωή προωθεί το δυναμικό του Bauer για τη δική του αρχιτεκτονική

Αρχιτεκτονικό στούντιο σετ κατασκευής παιχνιδιών LEGO

Το χτίσιμο με μαύρα τούβλα είναι συχνά δύσκολο καθώς οι λεπτομέρειες δεν φαίνονται εύκολα και το λευκό δημιουργεί φυσικές γραμμές και σκιές που μπορούν να αναπαραστήσουν καλύτερα τα σχήματα.

Αυτό είναι επίσης είδηση ​​για τη LEGO, η οποία μέχρι τώρα δεν κυκλοφορούσε ποτέ σετ μόνο σε λευκό χρώμα

Αρχιτεκτονικό στούντιο σετ σχεδιασμού σπιτιού παιχνιδιών LEGO

Τα μέρη είναι τα παραδοσιακά μέρη LEGO που έχουμε συνηθίσει είναι

Αρχιτεκτονικό στούντιο σετ παιχνιδιών LEGOΗ ομορφιά είναι ότι θα σας βοηθήσει να αναδημιουργήσετε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ – από νεοκλασικό έως μοντέρνο.

Ενημερώστε μας ποια παιχνίδια χρησιμοποιείτε για τις σχεδιαστικές σας ιδέες?

Σετ αρχιτεκτονικής στούντιο από στοιχεία παιχνιδιού LEGOΟι λάτρεις του σχεδιασμού ή οι φοιτητές αρχιτεκτονικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σετ για πρωτότυπα σχεδιασμού και δικά τους μοντέλα   Σετ αρχιτεκτονικής στούντιο από λευκές επιφάνειες κατασκευής παιχνιδιών LEGO