Αν κάποιος συγκρίνει νηφάλια τη ζωή στη μεγάλη πόλη και αυτή στη χώρα, τότε πολλοί άνθρωποι θα έχουν αμφιβολίες. Οι πόλεις είναι ήδη υπερπλήρεις, οπότε ο χώρος διαβίωσης γίνεται όλο και μικρότερος. Επιπλέον, ο αέρας της πόλης είναι μολυσμένος και οδηγεί σε πολλές ασθένειες που μας σκοτώνουν σιγά σιγά. Είναι πάντα πολύ δυνατά, πολύ ταραχώδη και πολύ αγχωτικά στη μεγάλη πόλη. Για αυτούς και σίγουρα πολλούς άλλους λόγους, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για νέες εναλλακτικές λύσεις στη σύγχρονη ζωή. Τα λεγόμενα μικροσκοπικά σπίτια έχουν προκύψει από αυτό και έχουν καθιερωθεί ως μια επιλογή για να ζήσουν κοντά στη φύση. Αποδεικνύουν ότι στη σύγχρονη κοινωνία δεν μετράει ο χώρος διαβίωσης, αλλά η ποιότητα ζωής. Τα μικρά σπίτια δεν είναι κάτι νέο στο σχεδιασμό του σπιτιού, αλλά έχουν καθιερωθεί ως η απόλυτη τάση στο σπίτι τα τελευταία 10 χρόνια και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Τι είναι πραγματικά πίσω από αυτό, θέλουμε να εξηγήσουμε στα παρακάτω.

Τα μικροσκοπικά σπίτια είναι μια απόλυτη τάση που αντιστοιχεί στη βαθιά μας επιδίωξη να ζούμε κοντά στη φύση.

Μικροσκοπικά σπίτια ζουν μικρότερα στη μέση της φύσης από ξύλο

  • Πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα των μικροσκοπικών σπιτιών

Όπως όλα στη ζωή, έτσι και οι ιδέες μας για τη σύγχρονη ζωή αλλάζουν. Η επιθυμία για πολυτέλεια και άνεση έχει υποχωρήσει, τώρα ήρθε η ώρα να ζήσετε μικρότερα και να ελαχιστοποιήσετε τον χώρο διαβίωσης. Τα μικροσκοπικά σπίτια αποδεικνύουν ότι είναι απολύτως δυνατό. Κάποιος τώρα προσπαθεί να ζήσει σε ένα μικρό χώρο διαβίωσης, αλλά σε πλήρη ειρήνη και γαλήνη, αν είναι δυνατόν στη μέση της φύσης.

Η προσωπική ελευθερία, η ισορροπημένη ζωή και η εγγύτητα στη φύση είναι πολύ σημαντικά στην κοινωνία μας. Ένα μικρό σπίτι παίζει με καλά μελετημένο, πρωτοποριακό σχεδιασμό. Ουσιαστικά οδηγεί σε μια απλούστερη αλλά πιο ουσιαστική ζωή και συνδέει την οικογένεια και τους φίλους με τη φύση. Μικροσκοπικά σπίτια μπορούν να τοποθετηθούν στο δάσος ή όχι μακριά από την παραλία. Μερικοί είναι ακόμη και σε τροχούς, οπότε οι ιδιοκτήτες τους μπορούν συχνά να αλλάξουν τον τόπο διαμονής τους ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις τους. Στο εσωτερικό, τα μικρά σπίτια δεν είναι χειρότερα επιπλωμένα από πολλά διαμερίσματα στη μεγάλη πόλη. Απλώς πρέπει να αποδεχτείτε τις μικρότερες κλίμακες και να αναζητήσετε τα πλεονεκτήματα των μικροσκοπικών σπιτιών όχι στο χώρο, αλλά αλλού.

 Η ζωή στη μέση του δάσους είναι ρομαντική και απόλυτα χαλαρωτική.

Tiny Houses τόσο ρομαντικό και χαλαρωτικό στη μέση του δάσους

Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα των μικροσκοπικών σπιτιών είναι η χαμηλή τιμή τους. Είναι σταθερά, στις περισσότερες περιπτώσεις κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ξύλο, αλλά καλά μονωμένα και άνετα σχεδιασμένα. Αλλά δεν κοστίζουν τόσο πολλά χρήματα όσο τα περισσότερα σπίτια σε πόλεις και χωριά. Εάν επιλέξετε αυτήν την απλή παραλλαγή διαβίωσης, μπορείτε να ξεχάσετε τα στεγαστικά δάνεια και τις μηνιαίες πληρωμές. Οι τιμές των μικρών κατοικιών είναι προσιτές, αλλά η ποιότητα της κατοικίας δεν είναι καθόλου περιορισμένη. Αντίθετα, στο εσωτερικό κάθε μικροσκοπικού σπιτιού μπορείτε να έχετε την άνεση που θέλετε. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άνετα επιπλωμένο σαλόνι και υπνοδωμάτιο, μικρό, άνετο μπάνιο περιμένουν τους κατοίκους που έχουν διάθεση για απλή διαβίωση.

 Κινητή διαβίωση; Ναι, αυτό είναι απολύτως δυνατό σε ένα μικρό σπίτι.

Οι μικροσκοπικές κατοικίες μπορούν να αλλάξουν την κατοικία σας όμορφο μικρό ξύλινο σπίτι σε κίτρινο χρώμα

  • Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τα μικροσκοπικά σπίτια.

Μικροσκοπικά σπίτια μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά σχέδια και μπορούν να αγοραστούν ως προκατασκευασμένα κτίρια. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό μόνοι σας και να έχετε αρκετή χειροτεχνία, τότε θα μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας ένα τέτοιο σπίτι. Το επόμενο βίντεο δείχνει πόσο εύκολο είναι:

Στη συλλογή εικόνων μας θα βρείτε υπέροχες εικόνες από μικροσκοπικά σπίτια που έχουν πολύ διαφορετική εμφάνιση. Αυτά θα μπορούσαν να είναι μια καλή πηγή έμπνευσης για εσάς. Ο σχεδιασμός τους είτε επηρεάζεται από το τυπικό σπίτι του δάσους είτε μοιάζει με θερμοκήπιο. Υπάρχουν επίσης εκείνοι σε τροχούς ή πασσάλους που επιπλέουν ελαφρώς στον αέρα. Ωστόσο, είναι όλα τέλεια παραδείγματα απλούστερης, κινητής ζωής στη μέση της φύσης. Στο εσωτερικό, τα μικρά σπίτια είναι μοντέρνα και πολύ άνετα επιπλωμένα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε χωρίς τίποτα. Σπάνια μπορείτε να βρείτε μια τέτοια μοναδική συμβίωση λειτουργίας και στυλ. Αλλά με μοντέρνα μικροσκοπικά σπίτια! Θέλετε να κεράσετε τον εαυτό σας σε ένα σύντομα?

 Ένα μικρό σπίτι κατασκευασμένο από μέταλλο και τοποθετημένο σε ξυλοπόδαρα.

Μικροσκοπικά σπίτια μικρό μεταλλικό σπίτι σε ξυλοπόδαρα

 Μερικές φορές τα μικροσκοπικά σπίτια είναι ακόμη και διώροφα!

Tiny Houses διώροφη πολύ απλή κατασκευή πολύ ελκυστικός σχεδιασμός

 Μέσα έχετε όλα όσα προσφέρει μια εξοχική κατοικία σε μια μικρή περιοχή.

Tiny Houses σπιτάκι μέσα σε όλα όσα χρειάζεστε

 Μπορείτε επίσης να έχετε μια μικρή βεράντα και να παρακολουθήσετε τη φύση από εκεί.

Tiny Houses μικρή ξύλινη βεράντα σπιτιού πολύ ρομαντική

 Ωραίο μικρό σπίτι με κήπο και υπαίθριο καθιστικό.

Tiny Houses Ωραίο μικρό σπίτι με κήπο και υπαίθριο καθιστικό

 Μετακινηθείτε τώρα στη συλλογή εικόνων για να θαυμάσετε περισσότερα υπέροχα παραδείγματα μικροσκοπικών σπιτιών!

Tiny Houses ένα μικρό μεταλλικό και ξύλινο σπίτι σε τροχούς με υπαίθριο καθιστικό

Η συντακτική ομάδα σας εύχεται καλή διασκέδαση!

Μικροσκοπικά σπίτια μικρό σπίτι με κήπο ξύλινο φράχτη λευκό πολλά δέντρα

Μικροσκοπικά σπίτια μικρό σπίτι με λουλούδια κήπου συμπεριλαμβανομένων τριαντάφυλλων

Μικροσκοπικά σπίτια ξύλινο σπίτι διώροφο στο δάσος

Μικροσκοπικά σπίτια ενδιαφέρουσα σχεδίαση μεγάλη βεράντα

Μικροσκοπικά σπίτια όμορφο μικρό σπίτι μοντέρνο σχέδιο πολλά λουλούδια χειμερινό κήπο

Τα μικροσκοπικά σπίτια ζουν μικρότερα στη μέση της απλής σχεδίασης της φύσης

Μικροσκοπικά σπίτια εντυπωσιακό σχεδιασμό μικρό σπίτι σε τροχούς

Μικροσκοπικά σπίτια μοντέρνες γυάλινες πόρτες βεράντας μικρού σπιτιού

Tiny Houses small Huas σαν μια σκηνή στη μέση του δάσους

Tiny Houses μικρό μεταλλικό σπίτι χτισμένο πολύ πρακτικά τοποθετημένο στον τομέα