Θέλετε να απολαμβάνετε τη γοητεία του υπέροχου εξωτερικού χώρου κάθε μέρα; Θα θέλατε να ανακαλύψετε τη γοητεία των παλιών σπιτιών και να ζήσετε στη χώρα; Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται τεράστια αύξηση του ενδιαφέροντος για διαμερίσματα και σπίτια στην ύπαιθρο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ζουν μακριά από τη μεγάλη πόλη και αντί για το θόρυβο και την ταραχώδη βιασύνη να ξαναβρούν την ηρεμία και την ομορφιά της αγροτικής ζωής. Εάν ανήκετε επίσης σε αυτήν την ομάδα, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Γιατί θέλουμε να σας δώσουμε έξυπνες συμβουλές για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπίτι στη μέση ενός όμορφου και γαλήνιου τοπίου. Πρόκειται για παλιούς αχυρώνες και πώς αυτά τα πρώην κτίρια κοινής ωφέλειας μπορούν να μετατραπούν σε ευρύχωρα διαμερίσματα. Σίγουρα γνωρίζετε ότι ένας αχυρώνας μπορεί να είναι 100 ή ίσως 150 ετών. αλλά σε καλή κατάσταση! Αυτό μπορεί να μετατραπεί και μπορεί να είναι το νέο σας σπίτι στη χώρα.

 Ο παλιός αχυρώνας έχει μετατραπεί και είναι πλέον ένα ζεστό σπίτι.

Μετατροπή αχυρώνα μετατροπή φιλόξενου σπιτιού με λευκές βαμμένες πόρτες αχυρώνα

Εδώ στη Γερμανία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, υπάρχουν πολλά παλιά αμπάρια. Αυτά είναι συχνά σε ήσυχες περιοχές και στα καλύτερα μέρη σε μια πόλη. Τα πρώην κτίρια κοινής ωφέλειας εγγράφονται πάντα απρόσκοπτα στο γενικό τοπίο. Ένας παλιός αχυρώνας μπορεί να βρεθεί, για παράδειγμα, στο κέντρο του χωριού ή σε έναν λόφο που είναι εύκολα ορατός.

Οι περισσότεροι αχυρώνες είναι τώρα άδειοι και δεν χρησιμοποιούνται πλέον. Ωστόσο, ένα τόσο παλιό κτίριο χρησιμότητας έχει συνήθως μια στιβαρή κατασκευή και παχούς τοίχους από κόκκινες πέτρες ρυακιού. Ο μεταβλητός καιρός έξω και τα πολλά χρόνια έχουν αφήσει φυσικά το στίγμα τους, αλλά με καλό προϋπολογισμό και μεγάλη θέληση μπορείτε να μετατρέψετε έναν παραμελημένο αχυρώνα και να τον μετατρέψετε σε ένα ζεστό σπίτι. Κατά τη μετατροπή ενός αχυρώνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και να σχεδιάσετε τα πάντα σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Αλλά σύντομα θα μάθετε τι πρέπει να ληφθεί υπόψη!

Οι παλιοί αχυρώνες βρίσκονται συνήθως σε ηλιόλουστα και εύκολα ορατά μέρη.

Ο αχυρώνας αναδιαμορφώνει καλή τοποθεσία σε ένα όμορφο ηλιόλουστο σημείο βαμμένο σε λευκό διατηρώντας την αγροτική γοητεία

  • Σημαντικές συμβουλές για τη μετατροπή ενός παλιού αχυρώνα

  • Πολλοί παλιοί αχυρώνες είναι πολύ ιδιαίτεροι από αρχιτεκτονική άποψη και ως εκ τούτου βρίσκονται υπό προστασία μνημείων. Αποτελούν μέρος της ιστορικής μας κληρονομιάς. Για το λόγο αυτό, είναι σκόπιμο να μάθετε περισσότερα από το γραφείο του μνημείου πριν αποφασίσετε να αγοράσετε έναν αχυρώνα ή να ξεκινήσετε την ανακαίνισή του.
  • Η μετατροπή αχυρώνα σε κτίριο κατοικιών σημαίνει επίσης ότι θέλετε να αλλάξετε τον σκοπό του κτιρίου. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή χρήσης δεν επιτρέπεται παντού. Θα ήταν καλύτερο να το ρωτήσετε εκ των προτέρων στην αρχή του κτηρίου.
  • Υπολογίστε πολύ προσεκτικά το κόστος μετατροπής αχυρώνα και εξασφαλίστε την κατάλληλη χρηματοδότηση. Σίγουρα θα πρέπει να εμπλέξετε και έναν αρχιτέκτονα στο έργο. Θα καθοδηγήσουν όλη τη διαδικασία βήμα προς βήμα και θα είναι πάντα στο πλευρό σας με συμβουλές και ενέργειες.

Ο αχυρώνας που έχει ήδη μετατραπεί πρέπει να φαίνεται ελκυστικός και να κάνει την καλύτερη πρώτη εντύπωση στους φίλους και τους περαστικούς.

Η μετατροπή ενός αχυρώνα που ζωγραφίζει μπλε μεγάλες πόρτες αχυρώνα είναι ελκυστική

  • Η μετατροπή ενός αχυρώνα είναι μερικές φορές πιο περίπλοκη από την κατασκευή ενός νέου. Πρώτα πρέπει να γκρεμιστεί το παλιό κτίριο κοινής ωφέλειας. Αφαιρέστε χωρίσματα, οροφές και δάπεδα. Στη συνέχεια, έχετε ελεύθερο χώρο για να σχεδιάσετε τον αχυρώνα ξεχωριστά στο εσωτερικό.
  • Κατ ‘αρχήν, δεν υπάρχει πολύ φως στα παλιά αμπάρια. Αλλά αν θέλετε να μετατρέψετε το κτίριο σε ένα ζεστό σπίτι, τότε πρέπει να διαθέσετε μεγάλα παράθυρα και φαρδιές πόρτες, ίσως και έναν ή περισσότερους φεγγίτες. Αλλά πρώτα ρωτήστε τον αρχιτέκτονα σας τι επιτρέπεται και πού μπορείτε να κάνετε μεγάλα ανοίγματα, καθώς αυτό θα αλλάξει τη στατικότητα του υπάρχοντος κτιρίου. Αλλά ένα είναι σίγουρο: χρειάζεστε πολύ φως στο νέο σας σπίτι.

 Μεγάλα παράθυρα και φαρδιές συρόμενες γυάλινες πόρτες αφήνουν πολύ φως στον ανακαινισμένο αχυρώνα.

Μετατρέποντας έναν αχυρώνα, μεγάλα παράθυρα, φαρδιές συρόμενες γυάλινες πόρτες αφήνουν πολύ φως

  • Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον Κανονισμό Εξοικονόμησης Ενέργειας. Ενώ τα αγροτικά κτίρια δεν υπόκεινται σε αυτό, παρουσιάζει μια νέα πρόκληση κατά τη μετατροπή του παλιού αχυρώνα σε ένα άνετο σπίτι. Τώρα απαιτείται επειγόντως θερμομόνωση. Αυτό απαιτείται για την οροφή, τους εσωτερικούς τοίχους και το πάτωμα.

Επιπλέον συμβουλή: Προειδοποιήστε ότι η απαραίτητη μόνωση μπορεί να κάνει όλη τη μετατροπή του αχυρώνα εξαιρετικά ακριβή.

Μετά την ανακαίνιση, ο αχυρώνας πρέπει να έχει διατηρήσει την αυθεντική του εμφάνιση.

Barn remodel κρατήστε την αυθεντική εμφάνιση μεγάλες πόρτες αχυρώνα παράθυρα φεγγίτες

Αυτή η σκεπαστή βεράντα ήταν επίσης χτισμένη, αλλά ταιριάζει απόλυτα με την παλιά κατασκευή του αχυρώνα.

Η μετατροπή ενός αχυρώνα και η προσθήκη καλυμμένης βεράντας ταιριάζει απόλυτα με την παλιά δομή του κτιρίου

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μια υπαίθρια κουζίνα.

Μετατροπή αχυρώνα, σχεδιασμός υπαίθριας κουζίνας, δημιουργία σκεπής από πυλώνες από τούβλα

  • Ένας αχυρώνας πρέπει να παραμείνει αχυρώνας και να λειτουργεί ως ζεστό σπίτι ταυτόχρονα

Αυτό είναι τώρα το πιο δύσκολο μέρος της μετατροπής ενός αχυρώνα. Η αυθεντική εμφάνιση του παλιού κτιρίου πρέπει να διατηρηθεί έτσι ώστε ο αχυρώνας να φαίνεται πραγματικά αγροτικός από έξω. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάζετε πολύ τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου ή ίσως να τους βάφετε ξανά. Αλλά στο εσωτερικό, από την άλλη πλευρά, έχετε πολλά να κάνετε. Η είσοδος πρέπει να είναι καλά καθορισμένη γιατί η πρώτη εντύπωση είναι κρίσιμη στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο αχυρώνας πρέπει να διατηρήσει τη ρουστίκ γοητεία του μέσα, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται ελκυστικός και άνετος. Επομένως, δώστε φαρδιά παράθυρα ώστε να μην έχετε μια σκοτεινή γωνιά στο νέο σας σπίτι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μοντέρνες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν στη βεράντα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την έννοια της ανοιχτής διαβίωσης. Χωρίστε το δωμάτιο σε ξεχωριστούς χώρους και διακοσμήστε τους ομοιόμορφα, έτσι ώστε να μην διαφέρουν πολύ μεταξύ τους ως προς το στυλ.

Οι φαρδιές συρόμενες γυάλινες πόρτες οδηγούν στη βεράντα.

Μετατρέποντας έναν αχυρώνα για να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπίτι μέσα από φαρδιές συρόμενες γυάλινες πόρτες, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βεράντα

Όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση, μπορείτε να δώσετε ελεύθερο έλεγχο σε όλη σας την εφευρετικότητα.

Αναδιαμόρφωση ενός αχυρώνα, επίπλωση ενός νέου ζεστού σπιτιού, προσδιορισμός των επιμέρους περιοχών καλά

Σίγουρα, θα χρειαστείτε κάποιους εσωτερικούς τοίχους για να ορίσετε χώρους και να εγγυηθείτε την ιδιωτικότητα του κάθε ατόμου στο σπίτι. Σως η υπάρχουσα κατασκευή κτιρίου να επιτρέψει την κατασκευή ημιώροφου. Όταν σχεδιάζετε τις σκάλες, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ακριβώς όπως με τον σχεδιασμό της οροφής. Αφήστε τα παλιά ξύλινα δοκάρια ελεύθερα, μοιάζει τόσο αυθεντικά ρουστίκ! Μπορείτε επίσης να πάρετε έναν τοίχο από τούβλα και να τον ενσωματώσετε σε ολόκληρο το εσωτερικό. Γρήγορα θα μετατραπεί σε εντυπωσιακό στο εσωτερικό και θα ενισχύσει τη φυσική γοητεία του εσωτερικού σχεδιασμού του αχυρώνα σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα σωστά έπιπλα που ταιριάζουν στο σχεδιασμό σας. Ρετρό λαμπτήρες και φανάρια, πολυέλαιοι και κηροπήγια συμπληρώνουν την εικόνα. Στη συνέχεια, όταν τα έχετε κάνει όλα αυτά, ήρθε η ώρα να καλέσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας στο πάρτι του σπιτιού σας. Έχετε πετύχει πολλά και τώρα μπορείτε να περιμένετε το νέο σας σπίτι! Και να είσαι πολύ περήφανος για αυτό!

Η έννοια του ανοιχτού σπιτιού σας παρέχει προηγουμένως άγνωστες επιλογές σχεδίασης.

Ο αχυρώνας αναδιαμορφώνει την έννοια της ανοιχτής διαβίωσης μέσα σε πολλές επιλογές σχεδίασης

Αναδιαμόρφωση αχυρώνα για να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπίτι για να διατηρήσετε τη ρουστίκ ελκυστικότητα

 Η ρουστίκ γοητεία του αχυρώνα πρέπει να διατηρηθεί.

Αναδιαμόρφωση αχυρώνα για να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπίτι με μοντέρνα έπιπλα για να διατηρήσετε τη ρουστίκ ελκυστικότητα

Αχυρώνας αναδιαμορφώνει εκτεθειμένα δοκάρια σκάλες μοντέρνα έπιπλα εντυπωσιακά φωτιστικά βιβλιοθήκες ξύλινων τοίχων

 Ο μεταμορφωμένος αχυρώνας μπορεί να φαίνεται τόσο άνετος και να σας προσφέρει μεγάλη άνεση διαβίωσης.

Ο αχυρώνας αναδιαμορφώνει πολύ ξύλο στους τοίχους και την οροφή της άνετης πόρτας στο σπίτι στη βεράντα

Barn remodel cozy home set up σκοτεινά χρώματα

Ο πέτρινος τοίχος γύρω από το τζάκι σίγουρα τραβάει την προσοχή όλων.

Αναδιαμορφώστε τον πέτρινο τοίχο αχυρώνα γύρω από το πάνω σαλόνι της καμινάδας με μεγάλη άνεση

Αναδιαμορφώστε πέτρινο τοίχο αχυρώνα πολύ άνεση φωτεινά εσωτερικά ψάθινα έπιπλα

Στην έννοια της ανοικτής διαβίωσης, μπορείτε εύκολα να ορίσετε μεμονωμένες περιοχές μέσα στον αχυρώνα που έχει μετατραπεί.

Remodel αχυρώνα πολλή άνεση φωτεινό εσωτερικό φαίνεται πολύ φιλόξενο

Ο αχυρώνας αναδιαμορφώνει πολλή άνεση φωτεινό εσωτερικό σε γκρι εμφάνιση πολύ ελκυστικό

Άνεση διαβίωσης σε διαφορετικά επίπεδα.

Ο αχυρώνας που μετατρέπει πολλή άνεση διαβίωσης σε διαφορετικά επίπεδα εσωτερικού χώρου από ξύλο φαίνεται πολύ ελκυστικός

Αχυρώνας που μετατρέπει πολλή άνεση διαβίωσης σε διαφορετικά επίπεδα.Κρεμαστή λάμπα τραπεζαρίας τζακιού

Αχυρώνας που μετατρέπει πολλή άνεση διαβίωσης σε διαφορετικά επίπεδα παλιό ξύλινο μπαλκόνι χτισμένο στο εσωτερικό πάνω από την κουζίνα

Η κουζίνα είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι.

Ο αχυρώνας αναδιαμορφώνει πολλή άνεση σύγχρονη κουζίνα ρουστίκ εσωτερικό

Ο αχυρώνας αναδιαμορφώνει πολλή άνεση σύγχρονης κουζίνας ρουστίκ εσωτερικό σκούρα χρώματα

 Αυτό το νησί κουζίνας εγγράφεται τέλεια στη συνολική σχεδιαστική ιδέα του αχυρώνα.

Αχυρώνας αναδιαμορφώνει πολύ άνεση ζωής σύγχρονη κουζίνα νησί ρουστίκ εσωτερικό πολλά ξύλινα σκαλοπάτια ξύλινα δοκάρια