Όποιος έχει αποφασίσει να χτίσει το δικό του σπίτι σύμφωνα με το γούστο και τη φαντασία του, πρέπει επίσης να προσπαθήσει γι ‘αυτό και, όσο το επιτρέπουν οι χωρικές δυνατότητες και οι εξωτερικές συνθήκες πλαισίου, να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη. Επειδή το τελικό αποτέλεσμα μπορεί συνήθως να φανεί και είναι εγγυημένο ότι είναι μοναδικό και ατομικό.

Είτε στην ευφάνταστη αρχιτεκτονική στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό σχέδιο. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε πραγματικά να επιβάλλετε και να επιτύχετε και δεν πρέπει ποτέ να πείτε ποτέ πριν δοκιμάσετε το ένα ή το άλλο. Το πολύ ιδιαίτερο σπίτι δεν χρειάζεται απλώς να χαρακτηρίζεται από έναν πολύ ασυνήθιστο σχεδιασμό ή μια εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και έτσι να ξεχωρίζει από το πλήθος. Μάλλον, είναι επίσης τα μικρά πράγματα στην επέκταση και την ανακαίνιση που μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο και αλλαγή.

ζουν για να επιλέξουν τι είδους αρχιτεκτονική

Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι?

Κάθε κατασκευαστής σπιτιού πρέπει να κάνει στον εαυτό του αυτή την ερώτηση πολύ νωρίς και στην αρχή. Επειδή, ανάλογα με το μέγεθος του ακινήτου, υπάρχει μερικές φορές ένα μεγάλο "χώρος παιχνιδιού" για την αποκάλυψη του σχεδιασμού και της φαντασίας σε έναν εξαιρετικό σχεδιασμό. Όσο πιο εξαιρετική είναι η ίδια η αρχιτεκτονική, τόσο πιο πολύτιμη και περιζήτητη μπορεί να είναι και να γίνει μια ιδιοκτησία. Αυτή η πτυχή είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν πρόκειται να πωληθεί. Στη συνέχεια, ξεχωρίζει από όλες τις συμβατικές μεθόδους κατασκευής διαφορετικών σπιτιών μέσω της εξωτερικής του εμφάνισης και, τελευταίου αλλά όχι ασήμαντου, του εξαιρετικού εσωτερικού σχεδιασμού του. Και σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτό το πλεονέκτημα και να μην το χάσετε, άλλωστε, ουσιαστικά ποτέ δεν γνωρίζετε τι θα συνεπάγεται η μελλοντική ζωή.

Προγραμματίστε μόνο με τη σωστή χρηματοδότηση

Όποιος δεν επενδύει αρκετό χρόνο και περιθώριο εκ των προτέρων για να μπορέσει να δημιουργήσει σταθερή χρηματοδότηση διατρέχει πολύ υψηλό κίνδυνο. Άλλωστε, είναι η σωστά σχεδιασμένη χρηματοδότηση που αποτελεί το πραγματικό θεμέλιο και τους πυλώνες πάνω στους οποίους είναι και στην πραγματικότητα χτίζεται ένα σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε χρηματοδότηση του σπιτιού του με interhyp.de προγραμματίστε και λάβετε κατάλληλες συμβουλές και δίκαιους όρους από αυτήν την πλευρά. Επειδή όχι μόνο η κάλυψη σε περίπτωση ασθένειας ή αδυναμίας εργασίας παίζει ουσιαστικό ρόλο στη χρηματοδότηση υψηλότερου ποσού για το σπίτι σας, αλλά και ορισμένες άλλες πτυχές πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν υπόψη και να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

ζωντανή μοντέρνα αρχιτεκτονική και όμορφη πρόσοψη σπιτιού

Χτίστε με επίπεδη στέγη και σε ένα επίπεδο

Αυτά τα σπίτια, η κατασκευή των οποίων πριν από μερικές δεκαετίες ήταν κάτι παραπάνω από αμφισβητήσιμη και συνοφρυωμένη, βιώνουν αυτή τη στιγμή ξανά μια καλή άνθηση. Δεν είναι περίεργο, γιατί ένα μπανγκαλόου, το οποίο τελικά προσφέρει έναν ολόκληρο χώρο διαβίωσης σε ένα επίπεδο και έχει επίσης μια πολύ επίπεδη οροφή, δεν είναι μόνο εξαιρετικά πρακτικό, αλλά μπορεί επίσης να βρει ατού με μια πολύ σημαντική πτυχή για τη μετέπειτα συνταξιοδότηση: την προσβασιμότητα. Δεν υπάρχουν σκαλοπάτια που οδηγούν στους επάνω ορόφους και ούτε σκάλες που οδηγούν στο υπνοδωμάτιο ή στο υπόγειο. Με τέτοιες μεθόδους κατασκευής, όλα είναι σε ένα επίπεδο και δεν απλώνονται σε περισσότερους ορόφους. Επειδή, ειδικά για τις παλαιότερες γενιές, λίγα μόνο βήματα είναι συχνά ένα τεράστιο εμπόδιο που δεν μπορούν πλέον να ξεπεράσουν λόγω ασθένειας ή ακόμη και μικρής ακινησίας λόγω ηλικίας. Η επίπεδη οροφή έχει το πλεονέκτημα ότι η πολυτελώς επιπλωμένη σοφίτα με κεραμίδια δεν είναι απαραίτητη.

τι τύπο σπιτιού προτιμάς;

Επειδή μια μυτερή σοφίτα θα είχε το πλεονέκτημα ότι υπό ορισμένες συνθήκες ένα άλλο διαμέρισμα ή τουλάχιστον μερικά δωμάτια στη σοφίτα θα μπορούσαν να επεκταθούν. Αλλά αν δεν το σχεδιάζετε από την αρχή, θα πρέπει να εγκαταλείψετε την ακριβή και χρονοβόρα παραλλαγή της επέκτασης εξαρχής. Η επίπεδη οροφή έχει το πλεονέκτημα ότι, για παράδειγμα, οι επισκευές μπορούν να γίνουν γρήγορα και να ακουμπήσει η αντίστοιχη τσόχα, και από την άλλη πλευρά κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να καθορίσει σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί και πρέπει να ανανεωθεί η οροφή. Ανάλογα με την υγρασία και την κατάσταση της οροφής, αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο μετά από μερικά χρόνια, αν όχι καθόλου. Σε σύγκριση με μια κεκλιμένη οροφή, ωστόσο, οι επίπεδες στέγες κρύβουν ένα μικρό μειονέκτημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί ή να αγνοηθεί. Η κατάκλυση νερού δεν είναι καλή σε τέτοιες στέγες και μπορεί να οδηγήσει σε σχηματισμό υγρασίας και μούχλας στην περιοχή της οροφής και της οροφής. Η αποστράγγιση του νερού κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχοπτώσεων, για παράδειγμα, πρέπει πάντα να διατηρείται ελεύθερη και να ελέγχεται.

που ζουν στο Μπουγκαλόου έχουν χτίσει ένα σπίτι

Καθαρή φύση στη στέγη

Εδώ και αρκετό καιρό, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές σπιτιών επιδιώκουν τον στόχο να μπορούν να χτίζουν σε αρμονία με τη φύση και επίσης να μπορούν να χρησιμοποιούν τα πλεονεκτήματα του φυσικού. Δεν είναι μόνο τα ηλιακά κύτταρα για την παραγωγή ενέργειας που είναι μοντέρνα. Η αιτιολόγηση μπορεί επίσης να δράσει και να εξασφαλίσει καλή και εντελώς φυσική μόνωση το χειμώνα και εξαιρετική ψύξη το καλοκαίρι, ειδικά με επίπεδες στέγες. Επιπλέον, είναι διαφορετικά βότανα και τα λουλούδια στην ίδια τη στέγη είναι ιδανικές πηγές τροφής για έντομα και πουλιά. Και αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τον δικό σας κήπο με βότανα ή κήπο με φρούτα και λαχανικά στην οροφή και να τον θερίσετε όπως θέλετε αν είναι απαραίτητο.

ζωντανό μοντέρνο μπανγκαλόου με κήπο στη στέγη