Μπορείτε να κάνετε όσο αθλητισμός και άσκηση θέλετε, αλλά η υγιεινή ζωή είναι κάτι περισσότερο από αυτό

Πρώτα απ ‘όλα περιλαμβάνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην οποία ζει κανείς.

Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από την κατοικία του Greenwich Village στη Νέα Υόρκη. Αυτή η κατοικία χτίστηκε από DELOS Living.

Αυτή η εταιρεία είναι γνωστή για την επιβολή του βιοτικού επιπέδου ευεξίας. Τα κτίριά τους χρησιμοποιούν αρχές φιλικές προς το περιβάλλον και ανθρώπινη υγεία. Έτσι, εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά υγιές περιβάλλον διαβίωσης.

Η ευεξία εδώ μπορεί να γίνει αισθητή με κάθε λεπτομέρεια και για να επιτευχθεί αυτό, έχουν συμμετάσχει επίσης ειδικοί στον τομέα της υγείας. Όλοι πιστεύουν ότι η καλή υγεία είναι η βάση για έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί και τα «υγιή» κτίρια είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Μοντέρνα αρχιτεκτονική και ευεξία από το DELOS Living

Το κτίριο κατοικιών είναι επίσης ένα παράδειγμα του γεγονότος ότι η σύγχρονη αρχιτεκτονική ευεξίας μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την αποθήκευση ιστορικών αξιοθέατων. Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ανακατασκευή στην οποία διατηρήθηκε η ιστορική πρόσοψη από τη δεκαετία του ’60.

Ενεργειακά αποδοτική σύγχρονη αρχιτεκτονική

Η ενεργειακή απόδοση είναι ένα από τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά αυτού του κτιρίου. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, κάποιος προχώρησε μερικά βήματα παραπέρα. Το κτίριο διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού που ταιριάζει με τους ανθρώπινους βιορυθμούς. Επιπλέον, έχετε καταπραϋντικά γυαλιά συσκότισης, υπεριώδες σύστημα για καθαρισμό νερού. Χρησιμοποιείται επίσης ένα υπερσύγχρονο σύστημα δράσης βαλβίδας καθαρισμού αέρα. Εάν ζείτε εδώ, επωφεληθείτε επίσης από τις κεντρικές συσκευές αρωματοθεραπείας.

Δεν είναι αρκετό για να σας εκπλήξει πραγματικά; Τότε έχω ένα ακόμη μήνυμα για εσάς: Όλα αυτά ελέγχονται υπερσυμβατικά από ένα σύστημα Ipad.

Η μικρή κουζίνα – πρακτική και ευχάριστη

Τέτοια διαμερίσματα μοιάζουν μελλοντικό θέμα. Αλλά θα παρατηρήσετε πόσο σύντομα γίνονται στάνταρ. Τα πρώτα βήματα είναι η ενσωμάτωση μεμονωμένων ιδιοκτησιών και κάποια στιγμή όλοι θα επωφεληθούμε από αυτές τις εφευρέσεις. Γιατί η υγιεινή ζωή κάθε ατόμου θα αποδώσει για την κοινωνία ως τέτοια. Αυτό σύντομα θα αναγνωριστεί από όλους.

Ποια από αυτές τις ιδιότητες θα θέλατε να ενσωματώσετε περισσότερο στο σπίτι σας;?

Έκθεση χώρου κουζίνας

 Γεωμετρικές γραμμές και σχήματα διακόσμησης τοίχων

   Πολυτελή, λαμπερά διακοσμητικά αντικείμενα

      Υπνοδωμάτιο με μονά κρεβάτια

Διπλό κρεβάτι – ήρεμη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα  

Ανεξάρτητο παρέμβυσμα κατασκευασμένο από ξύλο ως διαχωριστικό μεταξύ του υπνοδωματίου και του μπάνιου

Ζεστές, κίτρινες αποχρώσεις στο μπάνιο

Βεράντα στον τελευταίο όροφο με χώρο χαλάρωσης και υπέροχη θέα

Απολαύστε το όμορφο περιβάλλον της πόλης από ψηλά