Σύγχρονο ιαπωνικό οικογενειακό οικοδομικό τετράγωνο πρόσοψης παραθύρων οικογενειακού σπιτιού

Σύγχρονη ιαπωνική μονοκατοικία

Ο σχεδιασμός ενός σπιτιού βασίζεται πάντα στην ισορροπία μεταξύ των περιβαλλοντικών συνθηκών και του στοχευμένου αποτελέσματος. Βρίσκεται στη Μελβούρνη, αυτό το πολύχρωμο, πρωτοποριακό σπίτι σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τον Andrew Maynardan. Ο συνδυασμός της φυσικής οροφής με την πρόσοψη και τη δροσερή, μοντέρνα εμφάνιση δημιουργεί έναν διάλογο μεταξύ ενός μοντέρνου στυλ και ενός υπέροχου σχεδιασμού.

Στην καρδιά της κατοικίας, ένα σφενδάμι είναι κλεισμένο προσεκτικά σε μια αυλή, που δίνει στο δωμάτιο μια πολύ ξεχωριστή, οπτική νότα.

μεγάλα δωμάτια, υπέροχο ντιζάιν

Σύγχρονη ιαπωνική μονοκατοικία με γυάλινα παράθυρα υψηλού επιπέδου

Η πρόσοψη του δρόμου κρύβει τη κομψή δομή κτιρίου που δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές και δίνει σε αυτό το διαμέρισμα πλήρη μυστικότητα. Το σπίτι περιβάλλεται από γυάλινα παράθυρα και οδηγεί στην πίσω αυλή που έχει υπέροχη θέα και πολύ φυσικό φως. Μια κομψή εργονομική κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο σε αυτό το ανοιχτό σχέδιο. Κλασικά στοιχεία σχεδιαστών όπως οι εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλα είναι άθικτα σε μέρη με μοντέρνα υλικά όπως σκυρόδεμα και γυαλί, που συμπληρώνουν το εσωτερικό.

Η θέα από το μπάνιο στο υψηλότερο επίπεδο δείχνει όλη τη φυσική λαμπρότητα

Σύγχρονα ιαπωνικά οικογενειακά σπίτια από γυάλινα παράθυρα σφενδάμου φυσικό περιβάλλον

Σκοτεινό, εμπιστευτικό υπνοδωμάτιο

Σύγχρονο ιαπωνικό οικογενειακό σπίτι φωτίζοντας ξύλινο δάπεδο

Δύο ευρύχωροι χώροι καθιστικού, προσαρτημένοι στο επάνω επίπεδο, στεγάζουν τα μπάνια και τα υπνοδωμάτια, ενώ το ξύλο σφενδάμου δίπλα του φέρνει φυσική φρεσκάδα. Τόσο το μπάνιο όσο και το υπνοδωμάτιο έχουν χαριτωμένη θέα στα δέντρα και ακόμη και οι ζεστές αποχρώσεις του ξύλου προσθέτουν μια οργανική εμφάνιση στο εσωτερικό. Αυτή η μοναδική οικογενειακή κατοικία στη Μελβούρνη διακρίνεται εύκολα από τον συνδυασμό του ημι-μινιμαλιστικού στυλ και την πληθώρα υφών.

Αυτά τα ξύλινα έπιπλα εκπέμπουν ζεστασιά και άνεση στην κουζίνα

Σύγχρονο ιαπωνικό οικογενειακό σπίτι ζεστές αποχρώσεις υφές ξύλου

Ζεστή ατμόσφαιρα και πρακτικός χειρισμός της αρχιτεκτονικής είναι αυτό που προσφέρει αυτό το σπίτι. Αγαπάμε τον τρόπο που οι σχεδιαστές έχουν συνδέσει όλα τα στοιχεία. Έξυπνο και λογικό, το σπίτι θα σας πείσει για την εκπληκτική ποικιλία του!

  Μοντέρνο ιαπωνικό οικογενειακό σπιτικό μπάνιο με λευκό σχέδιο

Τολμηρά κόκκινα πλακάκια τοίχου στο μπάνιο

Σύγχρονα ιαπωνικά οικογενειακά σπίτια κόκκινα πλακάκια μπάνιου

Μεγάλο διπλό κρεβάτι στη μέση του υπνοδωματίου

Μοντέρνο ιαπωνικό οικογενειακό σπίτι κομψό ξύλινο δάπεδο  Ο χώρος της κουζίνας επεκτείνεται στην πίσω αυλήΣύγχρονη ιαπωνική οικογενειακή κατοικία κρεμαστά φωτιστικά ανοιχτής κουζίνας  Αντικειμενικά και μινιμαλιστικά ντυμένα με ξύλοΜοντέρνο ιαπωνικό ξύλινο γραφείο μονοκατοικίας στο σπίτι

Ο απαλός φωτισμός φωτίζει το διαμέρισμα

Μοντέρνο-ιαπωνικό-μονό-οικογενειακό σπίτι-κουτί-σαν-σχέδιο-ξύλινη-βεράντα

Γεωμετρικά σχήματα και μεγάλοι γυάλινοι τοίχοι

Η σύγχρονη ιαπωνική πλάκα κουζίνας για μια οικογένεια παρουσίασε ανοιχτό σχέδιο

Υπερμεγέθεις γυάλινοι τοίχοι περιβάλλουν το σφενδάμι

Σύγχρονο ιαπωνικό οικογενειακό σπίτι, φυσικά, γύρω

Η βιώσιμη αρχιτεκτονική συνδυάζεται υπέροχα με το φυσικό περιβάλλον

Σύγχρονη ιαπωνική μονοκατοικία οικιακή φύση περιβάλλον βιώσιμη