ιδέες lounge αίθριο επέκταση σπιτιού επέκταση

Παράταση επέκτασης σπιτιού – Μεξικό

Πότε μπορείτε να πάρετε μια σύγχρονη αρχιτεκτονική αντίληψη για Επέκταση επέκτασης σπιτιού να χαρακτηριστεί επιτυχής; Πιστεύουμε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η ισορροπία μεταξύ του υπάρχοντος κτιρίου και της δυνατότητας ενσωμάτωσης νέων χώρων. Η προσέγγιση του παλιού και του νέου μοιάζει δύσκολο έργο.

Αυτοί φαίνονται οι αρχιτέκτονες του Dionne Arquitectos να έχει λυθεί καλά. Στην περίπτωση του μεξικάνικου Casa ATT στην Πουέμπλα του Μεξικού, τα κατάφεραν και το πέτυχαν με κομψότητα και φιλότιμο.

Έχετε εξοπλίσει το όμορφο σπίτι με μια ολοκαίνουργια επέκταση. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών σίγουρα δεν απογοητεύτηκαν από το έργο των λαμπρών αρχιτεκτόνων. Εδώ το κατάλληλο απόρρητο συναντά ανοιχτούς κοινωνικούς χώρους. Στο τέλος φτάνετε σε μια πρόσφατα σχεδιασμένη κατοικία, η οποία μας μαγεύει με την φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ζωντανές ιδέες – έξυπνη διάταξη σπιτιού

επέκταση επέκτασης σπιτιού Dionne Arquitectos Puebla Mexico κομψό

Μια βεράντα με θέα στον κήπο συνδέει τη νέα προσθήκη με το παλαιότερο κτήριο. Μεγάλα γυάλινα παράθυρα με έξυπνα ξύλινα πηχάκια εξασφαλίζουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και την όμορφη θέα. Το φόντο γίνεται αναπόσπαστο μέρος του πρώτου ορόφου. Στεγάζει ένα υπέροχο σαλόνι, μοντέρνα κουζίνα και εκλεκτική τραπεζαρία με τοίχο από τούβλα. Το υπαίθριο σαλόνι και η πέργκολα εξασφαλίζουν ότι το πάρτι μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή έξω. Οι εκτεταμένες κοινωνικές περιοχές μέσα διευκολύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Ο τοίχος από τούβλα δημιουργεί ένα οπτικό αποτέλεσμα

 τοίχος από τούβλα οπτική επίδραση επέκταση σπιτιού

Ενσωματωμένη σχάρα κρασιού

τούβλο τοίχο οπτικό εφέ κρασί ράφι καλλιέργεια επέκταση καλλιέργεια

Διακόσμηση τοίχου και τραπεζιού

επέκταση σπιτιού καλλιέργεια ζωντανές ιδέες διακόσμηση διακόσμηση τοίχου

Ντουλάπι τηλεόρασης

σαλόνι τηλεόραση schrak επέκταση σπιτιού επέκταση

Τοίχος με έμφαση από ξύλο

ξύλινη προφορά τοίχου οπτικό εφέ επέκταση σπιτιού επέκταση

Ξύλινο ντουλάπι πλυσίματος

έπιπλα μπάνιου ξύλινο πλυντήριο ντουλαπιών σπίτι επέκταση καλλιέργεια

Μακρύ παράθυρο

επέκταση σπιτιού επέκταση μακρύ παράθυρο

Τα ζεστά ξύλινα χρώματα είναι κοινά σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και τους προσφέρουν πλούσια υφή και χρωματικές αντιθέσεις. Εκλεκτική διακόσμηση, ουδέτερες αποχρώσεις και λαμπερά μενταγιόν ολοκληρώνουν την ανακαινισμένη ιδιωτική κατοικία. Βρίσκεται σε μια περιοχή με πλούσια κληρονομιά από την εποχή της ισπανικής αποικιοκρατίας. Αυτό καθιστά τον ρόλο της γενικής αρχιτεκτονικής και των επιμέρους λεπτομερειών ακόμη πιο απαιτητικό. Πρόκειται λοιπόν για μια κατοικία, η οποία αποτελεί σημαντικό παράδειγμα σπιτιών με ιστορικό υπόβαθρο.

Η πίσω αυλή θεωρείται σημείο σύνδεσης

επέκταση σπιτιού καλλιέργεια όμορφο σπίτι πίσω αυλή

Μπροστά στο σπίτι

επέκταση σπιτιού επέκταση σπιτιού μπροστά

Οθόνη απορρήτου – φράχτης

  επέκταση σπιτιού καλλιέργεια οικιακή οθόνη φράχτη ξύλο σκυρόδεμα

Επέκταση κατοικίας – σχέδιο

   σχέδιο Casa ATT στο Μεξικό επέκταση κατοικίας

Έξυπνη διάταξη σπιτιού

έξυπνη επέκταση σπιτιού Dionne Arquitectos στην Πουέμπλα του Μεξικού