Ολλανδικός εργαστηριακός σχεδιαστής καφετιέρα γοτθικός καθεδρικός ναός

Μια κατασκευή εμπνευσμένη από έναν γοτθικό καθεδρικό ναό χρησιμοποιείται για την παρασκευή καφέ

Αυτή η δομή του καθεδρικού ναού χρησιμεύει ως … καφετιέρα … Θα το σκεφτόσασταν; Έτσι, η παρασκευή καφέ αποκτά νέα σημασία. Η ιδέα προέρχεται από μια εταιρεία σχεδιασμού που βρίσκεται στη Σεούλ. Λέγεται Ολλανδικό εργαστήριο.

Η δομή του πύργου χτίστηκε από στοιχεία λέιζερ. Συγκολλήθηκαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας βαλβίδες βελόνας από λαμαρίνα και γυάλινες σωλήνες. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια εξαιρετική εγκατάσταση. Αυτό είναι για καθημερινή χρήση. Δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν πιο κομψό και πρωτότυπο τρόπο.

Ο μπάρμαν Jaewoong Kwak έχει συνεργαστεί με πολλούς διαφορετικούς σχεδιαστές. Έβαλε πολλή προσπάθεια για να δημιουργήσει μια φουτουριστική μηχανή καφέ. Ταυτόχρονα, ήθελαν να ενσωματώσουν ένα ιστορικό στοιχείο.

Φουτουριστική καφετιέρα σχεδιαστών με ιστορικά στοιχεία

Στολίδια γοτθικού στιλ Καφετιέρα σχεδιαστής Ολλανδικού εργαστηρίου που φτιάχνει καφέ

Κάτι τέτοιο έχει επιτευχθεί εδώ. Το στυλ μάλλον δεν είναι τυχαίο. Επειδή το γοτθικό σημαίνει την προσπάθεια για το μέλλον και προς τα πάνω.

Η εγκατάσταση έχει ύψος ένα μέτρο. Το έργο ονομάστηκε Goticism. Ονομάστηκε φυσικά για το στυλ. Δημιουργήθηκε όμως με έναν υπερσύγχρονο τρόπο. Το μηχάνημα αποτελείται από στοιχεία κοπής με λέιζερ.

Η διαδικασία παρασκευής του δεν είναι πολύ απλή. Πρέπει να αφήσετε τους κόκκους καφέ να μουλιάσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Το υγρό στη συνέχεια στάζει σε ένα δοχείο στην οροφή του μηχανήματος. Αυτό επίσης δεν περιλαμβάνει θερμαντικά ή ηλεκτρικά υλικά.

Στοιχεία κοπής με λέιζερ σε γοτθικό στιλ

γοτθικός καθεδρικός ναός ολλανδικός εργαστηριακός σχεδιαστής καφετιέρα νερό καφετί eprouvetten καφέ

Λόγω της χειροκίνητης εργασίας και της υπερσύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής, το μηχάνημα κοστίζει αρκετά. Τα μεγαλύτερα μοντέλα μπορούν να αγοραστούν για περίπου 7 χιλιάδες δολάρια και τα μικρότερα – για περίπου 4 χιλιάδες.

Βιοτεχνία και υπερσύγχρονη τεχνολογία κατασκευής

Ολλανδικός εργαστηριακός σχεδιαστής καφέ, γοτθικός καθεδρικός ναός που φτιάχνει καφέ

Σε τι είδους κουζίνες θα ταιριάζει μια τέτοια μηχανή; Είμαστε της άποψης ότι θα είναι στο σπίτι στα περισσότερα εστιατόρια και παμπ στη Γερμανία που θέλουν να δείξουν ένα επίπεδο. Γιατί σε πολλές πόλεις η γοτθική είναι ένα ιστορικό στοιχείο ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας.

Σε τι είδους κουζίνες ή σε ποια από τα αγαπημένα σας εστιατόρια θα φανταζόσασταν αυτήν την καφετιέρα;?

φτιάχνοντας καφέ

Καφετιέρα σχεδιαστής ολλανδικού εργαστηρίου που φτιάχνει καφέ

Τα εξαρτήματα της καφετιέρας σχεδιαστών από κοντά

 Ολλανδικά εργαστήρια σχεδιαστής καφετιέρα γοτθικά εξαρτήματα καθεδρικού ναού

Τυπικά γοτθικά στολίδια

  Ολλανδικό εργαστήριο σχεδιαστών καφετιέρα γοτθικό στολίδι καθεδρικού ναού