Όμορφο σπιτικό καναπέ μπροστά στη λίμνη εξωτερική σχεδίαση πρόσοψης ξύλινα πάνελ

Όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη στο Σιάτλ

Η όμορφη και εντελώς ανοιχτή θέα στη λίμνη Ουάσιγκτον και το όρος Ρενιέ προσθέτουν στη φρέσκια, μαγευτική ατμόσφαιρα το πρωί. Βρίσκεται δίπλα στο γαλήνιο περιβάλλον της λίμνης Ουάσινγκτον στο Σιάτλ, αυτό το σπίτι είναι έξυπνα και κομψά συνυφασμένο με τον έξω κόσμο. Μακριά γυάλινα παράθυρα, συρόμενες πόρτες, ανοιχτοί χώροι καθιστικού και μια υπέροχη αυλή σας προσκαλούν σε αυτό το υπέροχο καταφύγιο.

Η δομή του κτιρίου αντιπροσωπεύει τέσσερα υπνοδωμάτια με τρία μπάνια και σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τους DeForest Architects.

Ζεστή, φρέσκια ατμόσφαιρα – ανοιχτό σαλόνι

Όμορφος παραθαλάσσιος καναπές σπιτιού τραπεζάκι σαλονιού φύση χαλί περιβάλλον

Με ζεστό, ξύλινο και ακόμα κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το κομψό καταφύγιο βρίσκει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της κατάλληλης ιδιωτικής περιοχής και της αμείωτης θέα στη λίμνη. Η πρόσοψη του δρόμου του

Το Haus υποδεικνύει μια κατασκευή από ξύλινα πάνελ που προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μεγάλες υπερκατασκευές εξασφαλίζουν επαρκή προστασία τις υγρές ημέρες στην πόλη. Το ανοιχτό σχέδιο εισάγει γραμμές μεταξύ του καθιστικού και του εξωτερικού χώρου, ενώ η εργονομική κουζίνα και τραπεζαρία εξακολουθούν να αγκυρώνουν το ισόγειο.

 Υπερβολικοί τοίχοι – ξύλινη οροφή με ενσωματωμένο φωτισμό

Όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη με σχεδιασμό τοίχου με ενσωματωμένες σκάλες

Το σαλόνι φαίνεται από έξω

Όμορφο σπίτι στη λίμνη, σκάλες, καθιστικό, μεγάλοι γυάλινοι τοίχοι

Κουζίνα και τραπεζαρία σε ένα

Όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη τραπεζαρία τραπεζαρία μαρμάρινη επιφάνεια

Σκάλες στον δεύτερο όροφο

Όμορφο κιγκλίδωμα σκαλοπατιών σπιτιών μπροστά στη λίμνη ενσωματωμένο φωτισμό

Το άνετο υπνοδωμάτιο προσφέρει υπέροχη θέα

Όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη υπνοδωμάτιο με θέα στον ωκεανό πολυθρόνα ανάγνωσης

Το ξύλο είναι κυρίαρχο στοιχείο στο σπίτι, ενώ η πέτρα και το γυαλί το ολοκληρώνουν τέλεια. Πολυτελείς φυλλώδεις εξωτερικοί χώροι και αυλή σας παρασύρουν να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω. Τα υπερβολικά υπνοδωμάτια και μοντέρνα μπάνια βρίσκονται στον δεύτερο όροφο – με γυμναστήριο και ανοιχτό σαλόνι. Η γοητεία της αυλής είναι κομψή και αξιόλογη στο ήρεμο, πανοραμικό τοπίο που περιβάλλει τη δομή του κτιρίου. Από μόνο του, αυτό το σπίτι μοιάζει με ένα σύγχρονο καταφύγιο, πλαισιωμένο από ήρεμη φύση. Ηλιόλουστη βεράντα όπου μπορείτε να συλλέξετε τις ακτίνες του ήλιου στον ελεύθερο χρόνο σας Όμορφη χαλαρωτική καρέκλα βεράντας στο σπίτι μπροστά στη λίμνη Κρεμαστά φωτιστικά – γυάλινες μπάλες σε διαφορετικά ύψη Όμορφο παραθαλάσσιο σπίτι συρόμενες πόρτες κρεμαστές λάμπες μπάλα γυαλί Το μπάνιο – καμπίνα ντους, γυαλισμένοι τοίχοι Όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη λουτρό καμπίνα ντους παγωμένο γυαλί Τα μασίφ ξύλινα πάνελ χρησιμεύουν ως οθόνες απορρήτου Όμορφο σπίτι στους εξωτερικούς τοίχους διαχωριστικών από μασίφ ξύλο Πηγή: Υπολογιστής θερμίδων